To si tak řeknete, že to přecijen zkusíte. Místo lámání ze sedla tedy zastavíte v místě kam ste se dostali před tím nejdál... A ejhle najednou ste bez bot (a pak i bez kalhot) a ve vodě a kobyla s vámi...
Ach jaj, to ma neskutočne mrzí, dúfam, že to zvládne! A čo ju trápi?
Inak toto obdobie okolo Slnovratu, to je úplný hnus
Chytla nějakou strašnou rýmu, minimálně týden nespala, dusila se, srdce to nedávalo, závodnily se plíce. A teď když už je s dýcháním celkem OK, tak přestala žrát. Právě jí krmím pečeným roastbeefem a ani ten nechce...
Chytla nějakou strašnou rýmu, minimálně týden nespala, dusila se, srdce to nedávalo, závodnily se plíce. A teď když už je s dýcháním celkem OK, tak přestala žrát. Právě jí krmím pečeným roastbeefem a ani ten nechce...
To ma fakt mrzí, Fife sa vyvalil na prdeli absces a bola z toho špatná celá rodina, samozrejme s Fidou, takže si viem predstaviť, aká je to strašné, hlavne pokiaľ je to niečo vážne:(
Držíme palce, labky, aj kopýtka!
Neviem, akú má konzistenciu roastbeef, také jedlo poznám snáď iba z filmov, heh, ale pri takýchto stavoch je lepšia kašovitá strava, ideálne nie studená, ale neviem, aké má pani Mopsová preferencie a či by zniesla niečo rozmixované, alebo rozpučené vidličkou, prípadne konzervu s troškou vody pomixovanú...
To si tak řeknete, že to přecijen zkusíte. Místo lámání ze sedla tedy zastavíte v místě kam ste se dostali před tím nejdál... A ejhle najednou ste bez bot (a pak i bez kalhot) a ve vodě a kobyla s vámi...
Jj, akonáhle sa človek vyzuje, oni tam nakoniec vojdú :)
To ma fakt mrzí, Fife sa vyvalil na prdeli absces a bola z toho špatná celá rodina, samozrejme s Fidou, takže si viem predstaviť, aká je to strašné, hlavne pokiaľ je to niečo vážne:(
Držíme palce, labky, aj kopýtka!
Neviem, akú má konzistenciu roastbeef, také jedlo poznám snáď iba z filmov, heh, ale pri takýchto stavoch je lepšia kašovitá strava, ideálne nie studená, ale neviem, aké má pani Mopsová preferencie a či by zniesla niečo rozmixované, alebo rozpučené vidličkou, prípadne konzervu s troškou vody pomixovanú...
To už jsem všechno zkoušela, vždycky si dá jedno dvě sousta a znechuceně odchází. Teď si se mnou dala chleba s pomazánkovým máslem. Tak aspoň tak. Blbý je, že má 4 druhy léků a když nežere, musím je do ní rvát násilím a to dělám fakt nerada... Njn.
To už jsem všechno zkoušela, vždycky si dá jedno dvě sousta a znechuceně odchází. Teď si se mnou dala chleba s pomazánkovým máslem. Tak aspoň tak. Blbý je, že má 4 druhy léků a když nežere, musím je do ní rvát násilím a to dělám fakt nerada... Njn.
To poznám, je to strašné a nenávidím to :(
Pokiaľ to nie je kontraindikované, tablety drvím a potom podám v lyžičke vody na koreň jazyka a rýchlo zavriem papuľku, podržím, kým neprehltnú, ale u mopsa to bude chcieť trošku iný skil asi...
Pokiaľ to nie je kontraindikované, tablety drvím a potom podám v lyžičke vody na koreň jazyka a rýchlo zavriem papuľku, podržím, kým neprehltnú, ale u mopsa to bude chcieť trošku iný skil asi...
Tam nemáš co držet 😃 takže narvu prášky do krku a ve vteřině zaliju vodou ze stříkačky. Z cca 80% to funguje 😃
Podávám psovi pravidelně léky večer. Jednu dobu byly i celkem velké. Mám grif "na palec", to jediné funguje rychle a bezbolestně. Prostě to šópnu na kraj krku, aby musel polknout, a hned zakrmím piškotem nebo šunkou.
Tímto způsobem s odměnama to má úspěch, pes naskočí hned jak slyší, že večer před spaním šustím po kuchyni.
Moje kolie momentálně polyká 3 tablety ráno a 5 večer. V jídle si to nevezme, takže otevřu, strčím na kořen jazyka a zavřu. Ještě, že má tak dlouhý nos, u mopsule bych to asi nezvládla.
Stáří a choroby jsou na prd. Na podzim byla ještě dobrá, ještě v září jsme byli na dovolené v Krušných horách. Ale od prosince to začalo a od té doby se vezeme . Na konci ledna jí na VFU v Brně dávali od týdnů po cca 8 měsíců. Momentálně nechce žrát, do misky si jde vzít tak lžíci žrádla, ani pamlsky jí nejedou.
Já už tý kobyle nerozumím... Ale takovou radost mám
Jj, ona ta "hranice" může být každý den někde trochu jinde :-) Podle situace. A kobyly si ty hranice posouvají sem a zpátky zrovna podle postavení stájových much vůči Vodnáři a Blížencům, takže já se ani nesnažím jim rozumět :-)
Tiež sa hlásim do klubu, pred mesiacom zdravý pes, z ničoho nič akútna operácia s nádorom na ľadvine 8x9cm, jedna ľadvina síce zostala, ale zistili vrodené polycystické ochorenie, takže optimistická prognóza rok. Že operácia stála takmer 50 ani nehovorím.