Už to je týden co máme britské koťátko necelé tři měsíce starou. Pořád je hodně bázlivé a bojácné. Je schované v domečku a opouští ho jen v noci 😢 když ho chceme vyndat je aagresivní. Věříme že se to změní ale jak ještě dlouho to potrvá?
Už to je týden co máme britské koťátko necelé tři měsíce starou. Pořád je hodně bázlivé a bojácné. Je schované v domečku a opouští ho jen v noci 😢 když ho chceme vyndat je aagresivní. Věříme že se to změní ale jak ještě dlouho to potrvá?
Upřímně věřím, já u staršiho kocoura měla něco podobného - snad týden zalezlého pod škrabadlem. A nyní mám tak silného zavislého rozmazleného kocoura, že to až není pěkné - zkuste hračky, (ale netahejte ho ven) pamlsky. Ps. ani jsem ho nenutila jít na klín počkala jsem až příjde sám, dnes ho mám u sebe každé ráno
Těžko říct, z jakých šlo kotě podmínek. Píšete, že ho máte týden a ještě mu nejsou 3 měsíce, tak vidim že kotě není s PP, ale nějaka množirna, tam je to 0ak se žvýkáním horší.
Na kotě netlačte, chce to čas. U dobře socializovaných koťat to bývá do týdne úplně v pohodě. Chce to čas a trpělivost, můžete ho zkusit nalákat na maso, mávátko, super jsou mávátka s rolničkou, ale kotě nevytahujte, je tam v bezpečí a tím, že ho budete rvát ven, se vás bude bát a o bezpečné místo přijde.