Já nevím. Na druhou stranu jsou tam pravopisné chyby. Myslela jsem, že ty AI nedělá. A na bazoši je inzerátů pořád dost, tam není potřeba rozpohybovávat.
Inzerce - líbí/nelíbí
kometa:Já nevím. Na druhou stranu jsou tam pravopisné chyby. Myslela jsem, že ty AI nedělá. A na bazoši je inzerátů pořád dost, tam není potřeba rozpohybovávat.
Když se AI prezentuje jako 13 leté, děti chyby dělají, rozpohybovává to tady…
Jo tak takhle to je! 🤔
Pochopila jsem to tak, že kobyla má nějaké kožní problémy. Původně myskeli, že je to alergie na bodnutí hmyzem, pak se ukázalo, že má alergii na šrot.
Nevíme, jestli je to důvod prodeje 🙂))
Doron:Pochopila jsem to tak, že kobyla má nějaké kožní problémy. Původně myskeli, že je to alergie na bodnutí hmyzem, pak se ukázalo, že má alergii na šrot.
Nevíme, jestli je to důvod prodeje 🙂))
Ono většinou, když je koník muchař,letní vyrážka(vyhledejte na netu, alergie na hmyzí štípnutí) šrot tomu nepomáhá, jen zhoršuje. Je u koně potřeba dieta. a ano ten, kdo denně v létě nemůže koně ošetřit nebo nechce(viz inzerát) to má s koněm těžké, koník se vydrbe a má ošklivé boláky, které mohou až přejít v závažnou dermatitidu, muchař není sranda, ale nějak ukočírovat , při dobré péči se to dá.
efe:Jo tak takhle to je! 🤔
Nevím jestli takhle, ale je to přinejmenším divné, ne?
To rozhodně, od samého začátku.