Máte pravdu, sehnat psa v útulku je teď opravdu těžké . Mám pocit, že i trojský útulek se hodně vyprázdnil .
A už se u Vás schyluje k pořízení psího parťáka?
Když tak bych Vám pomohla hledat, mě to strašně baví 😊.
Máte pravdu, sehnat psa v útulku je teď opravdu těžké . Mám pocit, že i trojský útulek se hodně vyprázdnil .
Děkuji. Ale to je zatím jenom taková vize na důchod. Až bude víc času. Zatím mám kocoury.
Doron:Máte pravdu, sehnat psa v útulku je teď opravdu těžké . Mám pocit, že i trojský útulek se hodně vyprázdnil .
Tak to je zas pecka ne? Že ty útulky vyprázdnily.
Jinak mě u útulků momentálně vadí to, že mě všichni nutí do kastrace.
Není. Oni se ti psi přesunuli do těch pochybných záchranářských spolků.
Viz kauza kastrovaného ročního “dogáka”. Už si nevzpomínám, v jakém vlákně to bylo. Někdo dal odkaz na inzerát, já tam schválně napsala, jestli jim to nepřijde blbé, kastrovat fyzicky a psychicky nedospělého psa. Nebylo.☹️
Skúste sk útulky. Nerobia scény, v zmluve síce niečo o kastrácii mám, ale kastrovala podľa seba, psa až asi v jeho 7 rokoch. Oboch psov som si brala z Piešťan, psa teda už asi 15 rokov dozadu, zaplatila som len adopčný poplatok, žiadne vyšetrovanie a vypočúvanie. Fenu mám deviaty rok a prebehlo to približne rovnako. No a hlavne, psov, vďaka osadám, je tam fakt milión.
Viz výše. Já toho psa potřebuji opakovaně poznat. Pro mě je Slovensko z ČB trochu z ruky. Už jenom technicky - dlouhé trasy nejezdím autem.
Tak my sme mali dve desaťročia malé bradáče, psy, ale nikdy sme ich neuchovnili, lebo proste nikto nemal čas ich vláčiť po výstavách, trénovať postoj, furt sa starať o srsť, mali sme ich ako spoločníkov a boli skvelí.
To, že teraz to plemeno vyzerá strašne, s plápolajúcimi ušami a dlhými chvostami a je to skoro všetko v divných farbách ma dosť mrzí, ja som chcela stájového pinče, nie nejakú salónnu nádheru a čiernostrieborných je veľmi málo.
Tak asi už bradáča mať nebudem, ono potrebných je aj tak veľa, čo si budeme…
Na veterině, kde byli i stáje , směr Budvar Pražská, (takový uzavřený dvůr-Dolní ulice),parkovali tam koně z náměstí z kočárů) na straně, kde je Otýlie(pod Otýlií,na úrovni Budvaru, ale na druhé straně ulice ) a dopravní podnik, byl taky útulek. měla jsem odtud skrojezevčíka. 🙂
Dost se to změnilo, chodila jsem tam Husovou kolonií…. z Lipenské ulice, Pekárenská, pod viaduktem, Blahoslavovou ulicí, pak po kraji louky směr dopravní podnik ,louka je přepůlená Vodní ulicí , je tam kruháč a velká křižovatka…cca 30 let zpět🙃
https://www.chovzvirat.cz/inzerat/192925-prodam-kotatka-bengal-cistokrevna/
Opět “zajímavý” inzerát zde… “Čistokrevná” koťata bez PP…😄
Navíc mi tedy bengálky tak úplně nepřipomínají; to by byl nejspíš dotaz na Biacu - až sem zavítáš, koukni prosím. Cena 4500,- Kč také o něčem vypovídá.😀😛
Verun:Na veterině, kde byli i stáje , směr Budvar Pražská, (takový uzavřený dvůr-Dolní ulice),parkovali tam koně z náměstí z kočárů) na straně, kde je Otýlie(pod Otýlií,na úrovni Budvaru, ale na druhé straně ulice ) a dopravní podnik, byl taky útulek. měla jsem odtud skrojezevčíka. 🙂
Dost se to změnilo, chodila jsem tam Husovou kolonií…. z Lipenské ulice, Pekárenská, pod viaduktem, Blahoslavovou ulicí, pak po kraji louky směr dopravní podnik ,louka je přepůlená Vodní ulicí , je tam kruháč a velká křižovatka…cca 30 let zpět🙃
Jo jo, to je těch cca 30 let zpátky. Bývala tam i veterinární nemocnice pro velká zvířata, chodila jsem tam s dětmi na exkurzi. Teď už ani nevím, co přesně v těch prostorách je. Zvířata určitě ne.
Fikovnice:https://www.chovzvirat.cz/inzerat/192925-prodam-kotatka-bengal-cistokrevna/
Opět “zajímavý” inzerát zde… “Čistokrevná” koťata bez PP…😄
Navíc mi tedy bengálky tak úplně nepřipomínají; to by byl nejspíš dotaz na Biacu - až sem zavítáš, koukni prosím. Cena 4500,- Kč také o něčem vypovídá.😀😛
Už jsem párkrát na takové inzeráty odpověděla - i na psí - s dotazem, proč nemají PP. Většinou bez reakce. Případně s odpovědí, ať se starám o sebe a koupím si teda papírové zvíře.
Je to marný, je to marný, je to marný - když je poptávka = lidi, kteří tomu nerozumí nebo je jim to jedno, hlavně, že ušetří, bude i nabídka.
https://zvirata.bazos.cz/inzerat/176755040/slonsky-valach-25-roku.php?fbclid=IwAR3gLZe-7AmvsUSHbDXFgnCVFfnTiSocB6h9bLxnR2GOQDyLG75drnmc0XY
ten je 🤩🤩🤩
Krasavec a za dobrou cenu 👍 Vybírat si koně na rekre, tak na něj se rozhodně jedu podívat.
efe:Krasavec a za dobrou cenu 👍 Vybírat si koně na rekre, tak na něj se rozhodně jedu podívat.
Taky, i když pro mně by to bylo přes můj vlastní limit 😀
Ale já jsem obecně za vysoké ceny koní, že je to jako v pohodě 😀 s ohledem na následující náklady.
Co to zase je??? Pomeraniani s PP za 4500,- Kč…?? 😲 Nějak mi v té ceně chybí jedna nula!
“Prodám krásná štěňata pomeranianů, s pp mají očkování, jsou čipovaná a mají evropský pas. Vycvičeni na pevnou stravu - granule, konzervy, sýry atd. a jsou chováni v bytě. Při odběru kupní smlouva a malý doplněk do nového domova. Štěňátka jsou k odběru ihned. Cena: 4500 Kč Inzerent: Anonymní uživatel Zveřejněno: dnes v 05:11 Lokalita: Dolní Podhájí (Benešov)”
“vycvičeni” - to úplně nevypovídá o odborné výši… spíš bych to viděla na nějaký podvůdek. I ten čas zveřejnění 😀 Na webu je stejný obr. použitý v dalších inzerátech s různými autory i různými místy inzerce…
Je to podvůdek. Nahlášeno.
Objevuje se opakovaně. Jednou jsem ze srandy odpověděla, neb jsem tušila zradu - formulace “vycvičen na pevnou stravu” mě hned zbystřila. A přišla klasická reakce - důkladný dotazník včetně nejbližšího letiště, abych to ke štěňátku neměla moc daleko. Ha ha!🤣
jste v inzerci na konich😉
https://zvirata.bazos.cz/inzerat/177340832/prodam-klisnu-a115-letzapsana-hpk-cs100-zdrava.php
Přemýšlím,jestli je to překlep,že je 1,5 roku stará a již po hříběti?
Není, jen zapomněli mezeru za čárkou 🙂 Tj. A1/1, pět let stará.