Odpověď na příspěvek uživatele balu z 05.06.2023, 09:39:49
Mastňáček si nevidí do úst, a od megi bych např. tuto aroganci nečekala "Upřímně, jakou hodnotu to má pro Vás, pro mě nemá žádnou hodnotu. " (Odpověď na příspěvek uživatele Koloma z 03.06.2023, 22:12:55). To, co udělá ifauna s archivem diskuzí, neovlivním. Ale tady se žádá o souhlas, aniž by bylo jasné, co už jsem psala, tedy kde bude diskuze vystavena a v jakém režimu. Místní admini, kteří se snažili získat archiv legální cestou, odkupem od majitelů ifauny, jednak o této snaze informovali zde na webu, a druhak by zřejmě tento archiv vystavili zde. To je jednání diametrálně odlišné.
Takže klidně pro svou nevůli k někomu, se přidáte k tomu, že se ty informace ztratí - a věřte tomu, že tam krom toho plkání - když chcete, najdete dost toho, co může někdo potřebovat. NE VY sama, ale NĚKDO JINÝ, kdo neví, nezná, chápete to? nedělají to pro sebe, ale proto aby se to neztratilo. I proto napsala megí tohle.
"Upřímně, jakou hodnotu to má pro Vás, pro mě nemá žádnou hodnotu. "
protože to, že to nezajímá někoho jako jste Vy, nebo Koloma, není v tomhle případě prostě relevantní, dobře Vy si v tom hledat nebude, Koloma si v tom hledat nebude a pan Xy a paní ZW taky ne, ale přijde někdo jako ten člověk s ochrnutým psem,který je díky tomu úplně v háji, zadá heslo POLYNEUROPATIE a najde jak si tím kdo prošel, že to nemusí být konečná, co kdo dělal, neděla, osvědčilo se..........chápete to? My , vy, nejsme v tuhle chvíli vůbec podstatní. TY INFORMACE, o ty jde. Čtete jen co chcete /pardon, to je prostě Váš způsob, nechci rýpat, nevidíte prostě hloubku/ proto je jim jedno, jak na to někdo nahlíží, jde jim o to uchovat to pro TY KTEŘÍ TO BUDOU POTŘEBOVAT, mastňáček už svoje zkušenosti asi xkrát na ifauně napsal,takže on sám je má, nepotřebuje je, ale chce je uchovat pro ostatní, stejně jako megí rady ostatních. Nic jinýho v tom kruci není., proč je nutný za vším hledat něco špatnýho? nemůžeme kurnik aspoň jednou nebejt negativní, když je negace fšade tři řitě?