Protože jsem se ještě na iFauně nedeaktivovala, tak jsem se koukla na své příspěvky. To je vám náramná legrace. Navíc hotová kronika. První je tam z března 2008. To jsem měla touhu pořídít slepice. Dodnes je nemám. Mezitím prošly mým "hospodářstvím" kozy - ty liška neodnese. Kozy odnesl čas a tak jsou slepice znovu v plánu. Jestli se povede vybudovat bezpečnou pevnost ( obydlené liščí nory jsou v lese 150 m vzdušnou čarou, se slepicemi je potíž, ale za to mám pěkné fotky liščátek).......Ale to jsem trochu odbočila - příspěvky jsou na 637 stranách. Chvíli jsem si početla - někdy k smíchu, někdy bych skoro slzu uronila :-)) Sem tam i užitečná rada - třeba kozička se zlomenou nohou. Škoda.
wayback machine :-) weby, které se často mění (jako diskuze atp.), moc uložených verzí nemají; ta data jsou v té formě k ničemu...
jak najdu uživatele... no a vidíte, mně to za to stálo
myslím, že jsem tady i na fb naznačovala dost, abyste chvíli nechali protestů, Terven nic, ta tam nenapsala nic, co pak admini zběsile mazali... ale co tam se dělo, to ani v Kauflandu, když je v akci cukr
nevím, co štve lidi od koní, ale o tu psí část dost lidí stálo
myslím, že říct společně majitelům smysl mělo, nadávat jednomu adminovi ani ne...
ne, nic nezmizí, diskuze se bude prodávat ještě v roce 2033, souhlas je k tomu, aby to bylo volně
nepotřebuji to dělat, udělali jsme to právě proto, že tam spousta lidí plakala, co se stane s roky zkušeností, ale tak když dnes už to neva, dobrá
jdeme tvořit hodnoty :)