oprava
Štěně kouše a dělá loužičky
Je to blázen. Asi tak 50 - 70 cm vysoko se odrazí všema 4 a letí dolů. Dělá loužičku a nestihnu ani fň a on už letí, na placáka, normálně plachtí. Jednou tak skočil na záda Megi a jednou na cestu. Ani jedna nožička se mu nepodlomila. Teoreticky může jít na olympiádu, prakticky mi způsobí infarkt, takže ho tam nebude mít kdo odvézt. Se odveze sám, už je to jisté. Už si i sbalil raneček. Sebral všecky pamlsky Megi, vyskládal si je ke vchodovým dveřím a čekal, až se otevře. Na co si ale s sebou vzal houbičku na nádobí, netuším. Ubytoval ji v tlamě a odmítl pustit. Prostě zamkl. Přemýšlím, že ho vezmu pátého na náves, místo čertů.
Buggyra:oprava
🤣🤣 Bomba, dokonale jste to vytunila.
Hm, tak si říkám, když dá Megi souhlas, Efe souhlas…. a pár dalších, kdo by se přihlásil sám, třeba by se ten bublinkatej kandelář udělat dal. Přizvaly bychom vás 😀
. Asi tak 50 - 70 cm vysoko se odrazí všema 4 a letí dolů.
není to picbům, je to blecha. Přerostlá blecha. Podvedli Tě 😀
Takových keců a to podstatné jsi nenapsala: co husy, chutnají mu?
A prý se mám zeptat, jestli plánujete štěňátka. 😀 Řekla jsem doma, že sis pořídila k feně pejska a hned padla tato otázka. Manžel za to nemůže, je nepsí člověk. 😀
Husy má v diáři, zatím pracuje na slepicích, kočkách a megi.
Výborné také je, jak naslouchá starším. Megi se zastaví, protože srnečci, Bůček se zastaví taky a sleduje stejné místo. Úplně to slyším.
Dívej se, to jsou oni, jak jsem ti říkala. Jakmile odepne vodítka, jdeme.
Toto není normální štěkanátko. Poprvé jsem na něj takhle zavolala.
Nevěřila jsem, že zabrzdí nebo že jde vůbec za mnou, a jak se to rozběhlo, říkala jsem si - to bude k.rva bolet. A nic. 🙂
megi-the-pes:Toto není normální štěkanátko. Poprvé jsem na něj takhle zavolala.
Nevěřila jsem, že zabrzdí nebo že jde vůbec za mnou, a jak se to rozběhlo, říkala jsem si - to bude k.rva bolet. A nic. 🙂
OT: nedělá tam Megí co si myslím, že tam dělá na té pěkné louce.? 👎
Není pěkná, ta louka, to je furt ta jedna, co jsme se o ní už bavily. 🙂 Ale je to pravda, je potřeba, aby se lidé chovali jako lidé. Tahle je zamechovaná a komplet zrytá něčím, co nikdo nechce jíst a píská to. Tady je totiž, i přes to šílené sucho v létě, nadbytek vody, dnes tam tekla voda, kopce vpředu, co jsou nad Bůčkem, jsou Krkonoše, taje sníh, ale i bez něj je to furt podmáčené (a mně to spolu s bahnem teče na zahradu, mám psí bahenní lázně zdarma, už tu nechci být). Všude jsou krtince a díry, je dost nebezpečné tam běhat, vůbec chodit, ale jinam nemůžeme… co vykope, zakopu, rozbít hubu si nechci. ;-) S ní je to dobré, ona kope metro na jednom místě, pak dojdeme ke stromu a dáme vodítko. Ale nejsme jediní, co tam chodí, někdy narazím na tunel, eště jsme tam nebyli. Majitele znám, když tam kosili, mimochodem mají drony a nekosí mláďata, ptala jsem se, prý nevadí, jen ať psi svačí.
Tady se musíte ptát všude, nejednou na mě řvali lidé, že co tam chci, co asi, du po cestě, tvl.
Tam se dějí věci, na těch loukách… pražáci vypustí ccalabrouše, do srn, na dravce, děti na čtyřkolkách, nezájem, hlavně že jsou prej bio eko. Ale že je tam zvířat teď ani ne desetina, neva.
My to máme rozdělené, ještě s jednou paní, co tam chodí odspoda z druhé strany, lovíme myši a pískací něco, trénujeme u zvěře, psi vždy po levé straně a zvěř je vpravo, na louce a poli.
Můj pes tam prohnal srnečku, když mu byly 4 měsíce, hnal přes obzor, přes cesty, potok, pole … ale už je hodná, zastaví na čekej, ale musím pro ni teda dojít, klepe se to a piští.
Ale myslím, že takové plnění povelu nám může každý závidět. Taky to byly měsíce dřiny, bez elektriky. A také je to jedno z mála míst v tomto státě, kde psa pustím. Hodně zvěře nebo nevychovaní cizí psi. Teď s tímhle malým je to těžké, lidé si své psy ani neudrží, natož aby vyřknuli jediný povel, budu je muset asi bít, což nechci, nakonec se budu muset fakt odstěhovat, je tu asi 10 15 bojových hovad, nějací i bully, bude velká legrace… no já megi parknu vodítkem a co se bude montovat do mých psů, poletí. Je to tady docela horor. Nemáme kam chodit.
Teď eště aby se naučil Bůček u srneček. Podle prvního přivolání ale dobré, ne? Eště jsem ho nic neučila.
Bůůůůčkůůů, milý Bůůůčkůůů
nemůžeš porážeti paniiičkůůů.
Naučit se musíš brzditi,
jinak béš paničku lámati.
Až se o ni zastavíš,
vejpůLku ji přerazíš 😀
Krása, Megi , je to. Krása. On je pan profesůrek. Přemýšlivý stvoření, nad takový moc není.
Jako čurá?
megi-the-pes:Není pěkná, ta louka, to je furt ta jedna, co jsme se o ní už bavily. 🙂 Ale je to pravda, je potřeba, aby se lidé chovali jako lidé. Tahle je zamechovaná a komplet zrytá něčím, co nikdo nechce jíst a píská to. Tady je totiž, i přes to šílené sucho v létě, nadbytek vody, dnes tam tekla voda, kopce vpředu, co jsou nad Bůčkem, jsou Krkonoše, taje sníh, ale i bez něj je to furt podmáčené (a mně to spolu s bahnem teče na zahradu, mám psí bahenní lázně zdarma, už tu nechci být). Všude jsou krtince a díry, je dost nebezpečné tam běhat, vůbec chodit, ale jinam nemůžeme… co vykope, zakopu, rozbít hubu si nechci. ;-) S ní je to dobré, ona kope metro na jednom místě, pak dojdeme ke stromu a dáme vodítko. Ale nejsme jediní, co tam chodí, někdy narazím na tunel, eště jsme tam nebyli. Majitele znám, když tam kosili, mimochodem mají drony a nekosí mláďata, ptala jsem se, prý nevadí, jen ať psi svačí.
Tady se musíte ptát všude, nejednou na mě řvali lidé, že co tam chci, co asi, du po cestě, tvl.
Tam se dějí věci, na těch loukách… pražáci vypustí ccalabrouše, do srn, na dravce, děti na čtyřkolkách, nezájem, hlavně že jsou prej bio eko. Ale že je tam zvířat teď ani ne desetina, neva.
My to máme rozdělené, ještě s jednou paní, co tam chodí odspoda z druhé strany, lovíme myši a pískací něco, trénujeme u zvěře, psi vždy po levé straně a zvěř je vpravo, na louce a poli.
Můj pes tam prohnal srnečku, když mu byly 4 měsíce, hnal přes obzor, přes cesty, potok, pole … ale už je hodná, zastaví na čekej, ale musím pro ni teda dojít, klepe se to a piští.
Ale myslím, že takové plnění povelu nám může každý závidět. Taky to byly měsíce dřiny, bez elektriky. A také je to jedno z mála míst v tomto státě, kde psa pustím. Hodně zvěře nebo nevychovaní cizí psi. Teď s tímhle malým je to těžké, lidé si své psy ani neudrží, natož aby vyřknuli jediný povel, budu je muset asi bít, což nechci, nakonec se budu muset fakt odstěhovat, je tu asi 10 15 bojových hovad, nějací i bully, bude velká legrace… no já megi parknu vodítkem a co se bude montovat do mých psů, poletí. Je to tady docela horor. Nemáme kam chodit.
Teď eště aby se naučil Bůček u srneček. Podle prvního přivolání ale dobré, ne? Eště jsem ho nic neučila.
To musíte znát můj kontext, zrovna včera jsem si na “psí loučce” (louka u sídliště, kam chodí lidi venčit- je tudy udělaná stezka z fondů EU🙄) , pomyslela, jak je vytunelovaná a že psovi nemůžu skoro ani hodit klacek, aby nezmizel v díře.
A to udělaly myši, nebo psi? Tady ty louky jsou katastrofa, díra vedle díry, ale aspoň se megi nají, když teda doma ji nekrměj, no. 🙂
Taky máme z fondů, vedle baráku jsme chodili k potoku, no tak teď nemůžem, je tam okrasný parčík, který komplet celá ves úspěšně ignoruje, ale prostě tamtudy nelze projít, vykáceli aj stromečky nálety podél potoka, takže pařák nonstop, máme po koupání
pardon za OT, už jdu 😀
megi-the-pes:A to udělaly myši, nebo psi? Tady ty louky jsou katastrofa, díra vedle díry, ale aspoň se megi nají, když teda doma ji nekrměj, no. 🙂
Taky máme z fondů, vedle baráku jsme chodili k potoku, no tak teď nemůžem, je tam okrasný parčík, který komplet celá ves úspěšně ignoruje, ale prostě tamtudy nelze projít, vykáceli aj stromečky nálety podél potoka, takže pařák nonstop, máme po koupání
pardon za OT, už jdu 😀
úplný OT🙃
vstup do podsvětí od psů, lidi s mobilem a pes mizí pod drnem.