Aktuálně: 3 723 inzerátů212 482 diskuzních příspěvků18 283 uživatelů

Štěně kouše a dělá loužičky

kometa
kometa 29.11.2024, 11:39:36 xxx.xxx.224.101
»
Odpověď na příspěvek uživatele Ph z 29.11.2024, 11:15:59

Tak leda štěně z reklamy.😉

Já teda nemám štěně, ale kotě. Už hodně věcí jsem uklidila mimo dosah. Těch rozbitných. A nestačí to. A to má kámoše na hraní.

Kilian
Kilian 29.11.2024, 12:00:58 xxx:xxx.6ceb:ff0d
»
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 29.11.2024, 06:59:32

..geatuluju k mimi…krásné, šikovné a úžasné jméno….

Tenurri
Tenurri 29.11.2024, 12:06:26 xxx.xxx.22.64
»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 29.11.2024, 11:39:36

My měli i koťátka hodňoučká 😀

megi-the-pes
megi-the-pes 29.11.2024, 12:15:59 xxx.xxx.124.128
»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 29.11.2024, 11:39:36

Tak to radši stádo bojových vemen než jedno kotě. 
Loni jsem nechtěně dostala 3 koťata. Nábytek - sbohem, lino na chodbě a na WC - čau, já dodrápaná, že krev tekla skoro proudem, pes chudák, gauč jsem teď předělala, padl za… vlast ne, nevim vlastně za co
a nevim za co jsem dostala takový trest. Holka úplně v hlavě vymeteno, nepochopila nic a podle mě viděla duchy, tu jsem dala lidem, aby byla jedináček, pak mi přestaly konečně krvácet ruce a nohy a dvířka u linky a tak podobně. Jeden kluk je mírně retardovaný, ale hodný, druhý kluk vše adoptuje a ke všemu se lísá. Toho jsem chtěla taky poslat dál, jenže děcko - né, to je můj Siri, toho si necháme! Hlavně že se Siri bydlí u mě v posteli, že. 
Ale retardíka zas nikomu dát nemůžu, on je složitý, chápu ho jenom já, protože taky nejsem úplně normální, že jo
No a zdi pod parapetama úplně na… mít v tu chvíli benzin, tak to tady normálně zapálím a odejdu do dáli. Za horizont. Události.

Teď Bůček odpochodoval hustej pochod a eště tam na kopci stíhal válet sudy a 
naučil se hrabat myši. On teda vůbec netuší, proč hrabe, ale hrabe. Megi hrabe myši stylem metrobuldozer a “odkousnu drn a odhodím”, tak Bůček nejdřív sledoval a pak vítězoslavně uschlou trávu začal vyhazovat do vzduchu, že to je jako ono. 🙂A oni si asi psi povídají telepaticky? Protože eště chvíli koukal ne Megi, hrábl tlapkou ve vzduchu a druhé hrábnutí už bylo do hlíny! 
2x tři srny jsme potkali, no, oba se tam dívali, myslim, že je v lese v životě z vodítka nepustim. 😀 

Jo, ph, máte pravdu, ale už jsem to dlouho neviděla, vyrovnané zvířátko, tak mě to nějak jako hodně překvapilo. 

Obrázek
Buggyra
Buggyra 29.11.2024, 12:19:58 xxx.xxx.198.226

Megi, nepíšete vy taky nějakou knihu? Za horizontem? Páč mně se některé ty obraty hrozně líbí a kdybych se nestyděla před kolegyní, padnu smíchem pod stůl 😀

efe
efe 29.11.2024, 12:27:57 xxx.xxx.155.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 29.11.2024, 12:15:59

Ale dyť vono je to tejraný, dyť se na to podivejte, bodejť by to nebylo hodný!!

megi-the-pes
megi-the-pes 29.11.2024, 12:49:32 xxx.xxx.124.128
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 29.11.2024, 12:19:58

A to se nestyďte. 😀 Se taky nestydím. I když… běžně něco říkám venku Megi, jako - jdem už domů, mám hlad, co chceš k večeři, ty jsi můj šikovnéj pés - a tak. Jenže teď musím vše komentovat oběma a každému zvlášť, Bůček čeká na pochvalu, že se vyčůral a že čekáme, protože jede auto. Že hezky jde, že nejde, že je pátek. A to samé Megi, ale každý v jiný čas. Takže asi půl hodiny v kuse mluvím sama se sebou, si myslí lidé venku. 
Paní u králíkárny to říkala - aha, vy máte novýho, já myslela, že… 
A nechtěla to doříct.

megi-the-pes
megi-the-pes 29.11.2024, 12:54:38 xxx.xxx.124.128
»
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 29.11.2024, 12:27:57

😀 To byl opravdu vyděšen dvě minuty, když přicestoval. 
Jinak je takový v obličeji miloučký, svítí mu očička, on to i těma očičkama říká - já jsem miloučký, chovej mě a pusinkuj! Takže na něj koukám, koukám a nepracuju. 

kometa
kometa 29.11.2024, 15:47:57 xxx.xxx.147.163
Tenurri:

My měli i koťátka hodňoučká 😀

To já taky. Každé je hodňoučké, když zrovna spí. Jenže jak roste, vyskočí výš a výš a shazuje věcí víc a víc.🙂

Doron
Doron 29.11.2024, 19:41:54 xxx.xxx.166.89
megi-the-pes:

😀 Ofic. je to Butcher. Totiž jsem viděla fotografii a řekla jsem - to je řezník, toho chci!
Jenže ono to české Ř nikdo neumí, tak takhle. 

Jo, sem se to vůbec nehodí, jak on je hodný. Chudáci lidi, co si pořídí štěně po tom, co si to tady přečtou. Megi byla taky hrozně hodné těně, ale byla rychlá, prolétla barák 3x tam a zpět, než se člověk otočil… hledala jsem ji a ona co, ve třech měsících si šla sama do bazénu… ale Bůček je extrémně hodný. 
Jak se říká - klidný a vyrovnaný pes.
Asi pošlu dokumentaci Sýzrovi a všem, aby viděli, jak se to dělá.
😀 Ne, není to vůbec moje zásluha. Možná se tak narodil. 🙂

Tak ono je i důležitý si psa správně vybrat, já na to kladu velkej důraz ;). A asi se opravdu narodil s dobrými geny a byl v dobrém prostředí. A věk tři měsíce je taky v pohodě, to už je zase obdobíčko odvahy.

A taky ta klučičí energie je trochu jiná , měla jsem zamlada kluky, pak dlouho dlouho fenky a teď zase kluky a je to s nima takový pohodový.

Bůček je kouzelnej a má ve tvářičce takovej milej a inteligentní výraz 🥰

Moc vám  ho přeju , bude mít hezkej život, mu prorokuju🙂!

Tenurri
Tenurri 29.11.2024, 20:17:56 xxx.xxx.110.133

Naše právě ne. Teda kočka mi shodila ze stolu jednou sluchátka a skleničku, protože mi dráty padaly ze stolu a ona se do toho při běhu zamotala, tak to vzalo i sklenku s pitím. A kocour občas shazoval malinké věci ze stolu…ale jinak byli oba zlatí. Nic neničili, škrábali jen na škrabadle, nikam nešplhali…

Jen občas skákali na linku, ale to jsme taky časem odnaučili. 
Zlobí jen s krmením (protože skoro nic nežerou 😅) a radost byla, když měl někdo zažívací potíže.

Edit: odpovídala jsem kometě jen se to nějak nevložilo…

Štěňátko bylo (a je) taky zlaté…doslova. Roztrhal jen svoje hračky a jeden starý polštář. Nehody doma taky skoro žádné nebyly. Jen první tři dny…to jsme vůbec nezvládali vychytat. Pak si to už sedlo.

Jinak mě překvapilo, že je Meginka strakatá. Ted jsem ji viděla prvně a vždycky jsem si myslela, že je to tmavý stafbulíček. A Bůček je teda boží jméno 😂

megi-the-pes
megi-the-pes 29.11.2024, 20:28:45 xxx.xxx.124.128

Taky jsem měla hodnou kočku, našla jsem ji. Pak přišla Megi, to byl nářez, u psů a zvěře, potom dorostl kočky syn, ten byl zas boží, na to dorazily ty tři kočičí kříženci se satanem von blázinec, takže teď musel přijít hodňoučký jedinec.
Člověk dostane takového psa (asi teda i kočku), jakého potřebuje.

Dafi
Dafi 29.11.2024, 21:15:39 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 29.11.2024, 12:15:59

JEžišinkity-to je děcko malý roztomiloučký:-()

Dafi
Dafi 29.11.2024, 21:22:41 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Dafi z 29.11.2024, 21:15:39

já se bavím ze psama furt a často-jenže za barákem pole/les,před vratama silnice,chodníky nejsou,lidi jezdí v autech moc pěšky nechodí-asi že nejsou ty chodníky?😀

a pak su s Dafi v BK-a ranní vycházku máme vždy základní velkou-kolem řeky,s hraním,zakončenou ale městem-at je socializace a čumění do výloh+další vycházky jsou vlastně taky v civilizaci-tatka bydlí hned za kolejemi v centru…

takže du s Dafi městem a po měsíci komentuju změny-nahlas-jééé tady zrušily obchod,jééé nová kavárna-a drahá…

Sardullah
Sardullah 29.11.2024, 21:46:13 xxx.xxx.221.216
Ph:

at dela dal jen radost !

Chudáci lidi, co si pořídí štěně po tom, co si to tady přečtou

😀 ale stene ma byt takove -to nema byt vyjimka, ale standard 🤣 

No štěně má být takové… no možná kdybych měla jenom psí kluky, tak se pod to podepíšu, ale ty moje psí čůzy, jedna vedle druhé o tom asi nemají pojem a dojem, co to je být hodné štěnítko.

Na druhou stranu a abych jim nekřivdila… všechno to byly potvory neskutečný… “nejhodnější” teda kupodivu kavkazanda… ale když se na ně člověk kouknul , tak viděl, jak jim to pálí, jak ty malý potvory přemýšlej, rozené ředitelky zeměkoule už od narození. Když se kouknu na moje hodňoučké, šťastňoučké, roztomiloučké a vzorňoučké  psí chlapečky, tak tu jiskru bezbřehé inteligence ( a teď nemyslím inteligenci pracovní)  tam nevidím. Ale zase… život s nimi je z mého pohledu jednodušší.  

No a když čtu o Bůčkovi, tak si říkám, jestli to není zakuklenej berňák, mi ten malej vzorňáček připomíná toho mýho hodňoučkýho Maťulu.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.