at dela dal jen radost !
Chudáci lidi, co si pořídí štěně po tom, co si to tady přečtou
😀 ale stene ma byt takove -to nema byt vyjimka, ale standard 🤣
On moc dlouho ani často sám nebývá. Ale zvládl v pohodě i 5 hodin když jsme se zdrželi na pub kvízu 😅. Chvíli chodil a hledal si zábavu, chvíli koukal z okna a pak si šel lehnout.
Teď mu je 8 měsíců. Nějak extra jsme to necvičili, krom odjezdu na nákupy. Většinou bývá sám ty 2-3 hodinky.
Nutno říct, že je v klidu a umí být sám jen zavřený v ložnici, kde má pelíšek a kde občas sám odpočívá i přes den, abychom ho neměli furt za zadkem. Když je na volno ve zbytku bytu tak by furt stál jen na chodbě u dveří a čuměl jestli už někdo nejde. A že on umí stát a čumět docela vytrvale 😅…třeba dnes zíral asi 20 minut na balónek s kočičíma pamlskama, kterej jsem mu zakázala. Nakonec jsem ho musela poslat pryč…by u něj stál možná do teď (ale to jsem odbočila)…
Umí být sám i v mojí kanceláři v práci, když jdeme na oběd, nebo jsme někde v zasedačce. Umí to už i s otevřenou kennelkou a nikam nechodí.
Asi bychom ho naučili i déle samotu a pravidelně, ale nám to takhle vyhovuje. Kolegové jsou z něj taky nadšeni. A šéf si ho chválí jakej je to hodnej pes a dělá si (bohužel 😀) srandu ze by mu měli platit za canisterapii na pracovišti 😁.
Na to, jak je ještě mlaďounký, je moc šikovný 👏 pejsek za odměnu 🍀
Díky, on je opravdu úžasňák. Hodně ho zajímá, co si myslím já, fakt se snaží vyhovět.
Venku si mě hlídá, přivolání má na svůj věk a pubertu velmi dobré, zvládá odvolání i ze hry se psy (pokud mě v tu chvíli teda slyší a vnímá)…
Nevím, jestli je to tím, že se mu od malinka věnovala jak chovatelka, tak my, nebo plemenem, nebo jeho vrozenou povahou, nebo vším dohromady… 😀
Jediné mínus je, že je občas fňukna, když mu něco nejde hned (celá já 😀), nebo když se mu něco zakáže, co by moc chtěl ale nemůže…ale už i to je lepší. A taky je naprosto nekonfliktní, ale až tak moc, že si nechá od psů vše líbit a neozve se zpátky, a někteří psi ho mají tendenci šikanovat po chvilce hry, musím to hodně hlídat a přemýšlet s kým ho pustím si hrát…on se pak jen běží schovávat ke mně.
I psi, se kterými je 1 v 1 v pohodě a hrají si hezky, tak jakmile někde běhá 2 a více, nemůžu ho tam pustit, nebo to musím hodně monitorovat a včas ukončit. Když je s bráchou, tak ten ho zase brání, když se do Jacka začne někdo navážet.
Nevyhledávám vyloženě situace, že ho pustím na louce mezi ostatní psy, ale pořád je to město a výběr míst v okolí, kde lze pustit psy na volno je omezen a málokdy se stane, že tu v okolních lesích a loukách nikdo není.
Většinou se tu teda pohybují furt ti samí a už se známe a víme, komu se vyhnout, kdo je v pohodě, atd…
Pořídila jsem si ten studijní materiál, jak mi tu radili. Kdyby někdo potřeboval naučit netahání na vodítku, tak myslím, že Bůček (3 měsíce, pitbullek) vysvětlí, co? 🙂
https://youtube.com/shorts/d74UhbUiyKc?feature=share
megi-the-pes:Pořídila jsem si ten studijní materiál, jak mi tu radili. Kdyby někdo potřeboval naučit netahání na vodítku, tak myslím, že Bůček (3 měsíce, pitbullek) vysvětlí, co? 🙂
https://youtube.com/shorts/d74UhbUiyKc?feature=share
Meginka dostala brášku? Jůů a umí pěkně vyšlapovat 👍
Vítej, nový štěnítko! Picbum není můj šálek čaje, ale ťape mu to s Megi krásně! 🙂❤️
Cože?!?!
Další pejsek do rodiny?
Dyk tady jsou ve štěněcím fóru všichni jedna rodina, ne? Když to kouše a dělá loužičky, těším se reporty od Megi. Doufám, že pan Bůček vytvoří nějakou neplechu a budeme o tom informováni. Gratuluju ke štěnítku, Megi. 🍀
Myslím, že megi psala, že dcera si koupila…
Myslím, že Megi napsala tady před 2 hodinami, že má štěně. Ne, že její dcera má štěně. Twe, sem něco napsat je fakt ošemetný. Písnu, že mě pruhatej netvor zase štípnul, ale to už nikoho asi nepřekvapí.
Dobre ránko😉,
tak štěňátko supr a jak kroutí oba prdelí😂.
Moje štěně je stále štěně s ADHA, ale je moje😜.
Dája
Jo, to si pamatujete správně, vzali si těně z útulku, já jim to rozmluvila, tak mě dítě nenávidělo, tak jsem koupila Bůčka a už dobrý. 😀
Nedělá loužičky a nekouše. Kouše jenom hračky a deku a zkouší, esi je Megi mlíkárna, Megi moc nadšená není, trochu si myslí, že ji chce těně pokousat.
Samozřejmě se mezi ně eště nesmí dát jídlo nebo hračka, to Megi netoleruje, ale
Bůček je hrozně hodné miminko, nekouše ji a nevotravuje, tak by to mohlo být dobré třeba dřív jak za rok.
Loužičky dělá venku, pak si sedne na rohožku a utřu ty pidi nohy, na cokoli mu stačí naznačit a vycouvá, nekouše kočky a větší kocour už Bůčka adoptoval.
Je tu od neděle.
Nevadí mu obojek, vodítko, postroj, jí kuřecí křídla vcelku, jí vlastně cokoli, dal si šrot pro slepice a popel z krbu, prej všecko moc dobré a přidejte mi,
je zvyklý na klec a kotec, ona je chovka chová v kotcích, sníh neznají,
Bůček takhle jak na videu kopíruje Megi úplně ve všem, takže když se šla válet do sněhu, šel taky a jako nechápu, ale on není z ničeho překvapený, ničeho se neleká,
je umazlen lidmi a vychován psy.
Video zkresluje, má ve skutečnosti malou hlavu, ale do tlamičky vezme tenisák, je to záhada. Jenže krk má skoro stejně široký jak hlavu, takže postroj se mu obleče, dotáhne kolem krku… ale už ho nesundám.
Nekouše ani mě ani nábytek. Hračky jo, ale tak jako “hezky”.
Možná je ta delší doba u maminky fakt lepší.
Jediné, co neumí - pít vodu. Prej je hnusná a naval mlíko.
Tak su zvědavá, co vymyslí za těněcí vylomeninu, to bude asi rovnou světová katastrofa, když je takový vzorný štěník.
Plaka:Dyk tady jsou ve štěněcím fóru všichni jedna rodina, ne? Když to kouše a dělá loužičky, těším se reporty od Megi. Doufám, že pan Bůček vytvoří nějakou neplechu a budeme o tom informováni. Gratuluju ke štěnítku, Megi. 🍀
Já se právě raduju 🙂!!!
A taky moc gratuluju❤️ !
Zdálo se mi, že Megi má strašně málo pejsků 🙂))
To je krásný povídání, se tady u toho usmívám… takový vzorný štěnítko, to je snad mimo mísu k názvu diskuze…. si to nakonec někdo přečte a bude si myslet, že tohle je všeobecná štěněcí realita štěnítková…. nevím jestli bychom ty příspěvky o hodných štěňátkách neměli tutlat.😂
Tak štěňátko nové vítej, přeju hodně zdravíčka a šťastný, báječný psí život, což panička stopro zajistí.❤️
Jeee, takže je to hodný dítě 🥰
Hihi, a asi se teda ještě kojil, brouček.
Bůček je oficiální jméno nebo se mu posmíváte, že rád papá🙂?
😀 Ofic. je to Butcher. Totiž jsem viděla fotografii a řekla jsem - to je řezník, toho chci!
Jenže ono to české Ř nikdo neumí, tak takhle.
Jo, sem se to vůbec nehodí, jak on je hodný. Chudáci lidi, co si pořídí štěně po tom, co si to tady přečtou. Megi byla taky hrozně hodné těně, ale byla rychlá, prolétla barák 3x tam a zpět, než se člověk otočil… hledala jsem ji a ona co, ve třech měsících si šla sama do bazénu… ale Bůček je extrémně hodný.
Jak se říká - klidný a vyrovnaný pes.
Asi pošlu dokumentaci Sýzrovi a všem, aby viděli, jak se to dělá.
😀 Ne, není to vůbec moje zásluha. Možná se tak narodil. 🙂
Júúúúúú, majinký roztomilý bojový vemeno!! Tož vítaj Bůčku! 🥰
Přesně, čím víc psíků tím víc radosti😍.
Megi gratuluju k bůčku!
at dela dal jen radost !
Chudáci lidi, co si pořídí štěně po tom, co si to tady přečtou
😀 ale stene ma byt takove -to nema byt vyjimka, ale standard 🤣