Odpověď na příspěvek uživatele Anet10 z 17.10.2024, 10:50:57
Aaa pardon, to jsem nepochopila! Dostávají ledacos, často rýži a brambory, mrkvovou nať, zeleninu, jablka, pohanku (milují), výjimečně hrachovou kaši nebo čočku. A když jsem líná, tak granulovanou přílohu od Yoggies 😀
Doplňků dalších nepočítaně, až chlap nadává, že v naší minikuchyňce není k hnutí. Takže až bude po rekonstrukci nová větší kuchyň, budu trvat na jednom hlubokém šuplíku na psí věci. To bude keců! 🤣
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 17.10.2024, 06:31:07
To není můj výmysl, přišla s tím tuším Inspektorka nebo byla jedna zastávající tuto teorii. Zkusím večer pohledat, bylo to v diskuzi někdy loni na podzim/v zimě..
To není můj výmysl, přišla s tím tuším Inspektorka nebo byla jedna zastávající tuto teorii. Zkusím večer pohledat, bylo to v diskuzi někdy loni na podzim/v zimě..
mému milému štěňátku je 17 měsíců a nutno konstatovat, že z ní roste pěkná důra! Absolutně přátelská holčička začala nejen štěkat na ty psy za plotem (nepočítám lidi, auta…..😀), ale začala na psy VRČET! Včera šla kolem kamarádka a poté hypersupernejkámoška….a Moja na ně vrčela!!! 😲😲😲
mému milému štěňátku je 17 měsíců a nutno konstatovat, že z ní roste pěkná důra! Absolutně přátelská holčička začala nejen štěkat na ty psy za plotem (nepočítám lidi, auta…..😀), ale začala na psy VRČET! Včera šla kolem kamarádka a poté hypersupernejkámoška….a Moja na ně vrčela!!! 😲😲😲
no říkám, důra semetrika to bude…..😄😎
Vítej v klubu… máš recht… důry to jsou a maskujou to za vizáž bílých andílků😂
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 10.11.2024, 11:37:22
Ti jsou! U nás byli všichni plyšáci ze štěněčího období nemilosrdně rozebráni na atomy, jelikož zjistil, že je v tom výplň a že je strašná sranda to tahat ven. Už je to dýl. Možná mu zkusím nějakýho plyšouna zase pořídit. Doma je nosil v tlamičce a nadhazoval si je, aby je mohl zase chytat 😀.
Ale objednala jsem mu rejnoka od pískacích potvůrek s králičím ocáskem na přetahování. Přetahovací hračky využíváme hojně a taky dle toho vypadají 😀…
Odpověď na příspěvek uživatele Tenurri z 12.11.2024, 10:16:54
No tak Matějíček je první pes, který si plyšáky neničí a miluje je, furt tahá nějakýho v tlamajzně a Ginu naštěstí nezajímají…teda ona musí plyšáka dostat taky, když přinesu Matějovi, neboť jinak čumí jak sůva z nudlí…chvilku si ho požužlá (popřípadě ukousne nos, což naštěstí nemá na funkci vliv) a za pár minut už jí to nezajímá.
V obýváku kolikrát nemám kam šlápnout, abych nešlápla na plyšáka, když si je maťula roztahá…
Když přijede dcera se svými psy, tak teda plyšáky schováme, protože ti její raubíři by je Matýskovi zničili.
Odpověď na příspěvek uživatele Aluška z 12.11.2024, 20:00:26
Nádherný fotky! Rozněžňuji se nad nimi a začínám pociťovat potřebu pořídit si jezevčíka 😍 🙈 Byly by z těch fotek krásné velké obrazy na stěnu…úplně to vidím 👏
No musím neskromně říct, že jsou úplně boží, ty dlouhatánský ušiska 😀, ještě budou další fotky, zatím mi chovatelka posílá postupně, jak jí je posílá fotograf