Misto molosse vyrostl chrt? 😂 taky ho muzete trochu vykrmit, aby ten muj odhad vysel lepe 😀
Ne - je krásný a na povahu? - se da zvyknout 😄🤣 Vlastní zkušenost 😇
Ty uši! 😀 Ale krasavec je to.
Tenurri:Ty jo…3 roky?!
Vždyť mam pocit, že jste ho představovala nedávno 😅…achjo. Strašně to letí.
Našemu štěňátku bude už příští týden půl roku. Však ho máme doma chvilinku…
Půl roku…. tak to je ještě opravdové štěňátko💋
Buggyra:Mates z toho ale nikdy nevyroste 😀 Maximálně se tak uklidní, protože nebude tolik těch mladistvých hormonů, ale ta naivita a udivené dobráctví mu zůstane 🙂
Klidně může být troubovatý děcko do smrti smrťoucí..na to ostatní máme pasteveckou potvoru…😀
….nebyla ona kdysi na IF debata o chovu koně o samotě?….tuším, že vy jste také tak chovala, pokud se mýlím, tak se hluboce omlouvám…
Kilian:….nebyla ona kdysi na IF debata o chovu koně o samotě?….tuším, že vy jste také tak chovala, pokud se mýlím, tak se hluboce omlouvám…
Ježiš už to nerozviřujte 😀
🙂
Misto molosse vyrostl chrt? 😂 taky ho muzete trochu vykrmit, aby ten muj odhad vysel lepe 😀
Ne - je krásný a na povahu? - se da zvyknout 😄🤣 Vlastní zkušenost 😇
A tak to já se ho vykrmit snažím, jen on ne a ne přibrat. Fakt je i na můj vkus jak žoužel, zatím vykrmit víc nejde, spaluje jak atomovka. Pro mě byla trochu výzva ty jeho megakřivý a divný štěňátkovský hnátky přední i zadní, což se srovnalo solidně. Z molossa má jen hlavu, občas, když se správně natočí do slunka. 🙂 Sluníčko vám chybělo minulej víkend, snad jste závod přežili ve zdraví?
Na fotkách se nový pruhy prezentují zřejmě jinak než v reálu, hledat v něm ohaře či chrta by mě nenapadlo a ani nenapadá, stále vypadá jak nějaký vzácný plemeno, stále mám dotazy. Na jeho povahu si nechci zvykat. To nechceš, ale začíná se mi profilovat netvor, který před žádným nebezpečím neustoupí, protože strachovka, která začíná být pod kontrolou. Mírnou. A on roste psychicky, kontrolovaně. Za poslední měsíc hodně, tohle zvíře by bylo skvělý někam do služby, na ostrý hlídání objektu. Si asi najdu brigádu. 😀
Je opravdu překrásnej.
Kolik mu teď vlastně je?
Ještě nabere čtyři kila, prorokuju.
tohle zvíře by bylo skvělý někam do služby, na ostrý hlídání objektu
me by fakt zajimalo, z ceho je namichany. Mozna je tam nekde holandak/malina? Ale je to teda fakt michanice michanic.
Ale s tim, ze ma moloss hlavu - i kdyz jen z urciteho uhlu🤣 nesouhlasim 🤣. Tohle je moloss hlava 😀
a to pocasi nebylo tak strasne 😂
..držela jsem palce, kdyz jsem si přečetla, že zavodite na CACITU, mohu se prosím zeptat na body a umístění….chtěli jsme jet fandit v neděli, ale to počasí mně odradilo…startovala tam s vámi i hvězda našeho cvičáku am.buldok Conny s Jardou….
Ph:tohle zvíře by bylo skvělý někam do služby, na ostrý hlídání objektu
me by fakt zajimalo, z ceho je namichany. Mozna je tam nekde holandak/malina? Ale je to teda fakt michanice michanic.
Ale s tim, ze ma moloss hlavu - i kdyz jen z urciteho uhlu🤣 nesouhlasim 🤣. Tohle je moloss hlava 😀
a to pocasi nebylo tak strasne 😂
OT, no nevím jestli jste to přímo vy PH(asi ne…🙃) , ale jak se říká, že pes se podobá páníčkovi , tak to na té fotce docela sedí… mě hlava ale ještě nezešišatěla…😂
jsem 😂😂😂 a jsem zvedava, co napisete, az dam podobnout fotku s vovcakem 🤣protoze i ten se nejakou nahodou vetrel do rodiny 😂
Kilian, presunu se do tematu o zkusebaku, nevsimla jsem si kam jsem ty fotky dala. Venda je sice porad dusi stenatko, ale vekem uz sem asi nepatri 😂
Ph:jsem 😂😂😂 a jsem zvedava, co napisete, az dam podobnout fotku s vovcakem 🤣protoze i ten se nejakou nahodou vetrel do rodiny 😂
Kilian, presunu se do tematu o zkusebaku, nevsimla jsem si kam jsem ty fotky dala. Venda je sice porad dusi stenatko, ale vekem uz sem asi nepatri 😂
Tak šup fotku…..😉
Dnes je mému odchovu 15 let 😯
Astor odešel už v devíti letech na rakovinu, o Amigovi nemám zprávy, ale Al Pacino a Alyxandria dnes poslali své narozeninové foto. Navždycky to budou moje miminka ❤️❤️❤️
Gratuluji! Úctyhodný věk!
Efe, to je NÁDHERA!
…..neskutečný ten věk a v takové kondici co hrou na fotce…a ta mimi jsou kouzelná….
Tak jsem úplně na měkko… Amigo taky ještě žije!! Tři ze čtyř se dožili 15 let! ❤️❤️❤️
Všem se daří dobře, až na problémy se zadníma nožičkama, a všichni jsou strašně podobný mamince Hupince ❤️❤️❤️
Na fotce Amigo
efe:Tak jsem úplně na měkko… Amigo taky ještě žije!! Tři ze čtyř se dožili 15 let! ❤️❤️❤️
Všem se daří dobře, až na problémy se zadníma nožičkama, a všichni jsou strašně podobný mamince Hupince ❤️❤️❤️
Na fotce Amigo
Tak to je pecka nejpeckovatější!! ❤️ krásné, milé, dojemné 🙈 né, nebudu slzet dojetím….tak jenom trochu 🤧 krásná psí pohádka to je, Efe fakt gratulujuuu🥇já jsem dnes naměkko a uslzená, protože jsem se dozvěděla, že nám odešel milý chlupatý černý soused….jakolabrador, 16 mu bylo. Držel se dlouho, měla jsem ho ráda.