…tvl další výlev Leithian s jejíma hadicema… 🤮
Štěně kouše a dělá loužičky
Protože to zvíře tam bylo určitě spokojené.
určitě ne ale tak jako je spokojenej v tej bedynce
balu:Hrály si proto, že byly obě mladé, nedospělé, děcka… V dospělosti je to jiné, jak to píšu v předchozím příspěvku.
Doplnění: když jste přinesli Matese, bylo to malé štěně, a Gina už byla jinde.
když jste přinesli Matese, bylo to malé štěně, a Gina už byla jinde
Jo taky si myslím, že je to tím….
🤣 myslíš ty nepodložený kecy? Těm se směju. Na 1 spatnou recenzi ti seženu 10 suprovejch nebo i víc. Nejvíc pindaj ti co maj máslo na hlavě 🤣🤣 hochu z krajt mam tmavky. Ty v racku fakt nemam 🤣🤣🤣 boha jeho. Vis o me prdlajs krom pomkuv 3 pind na fb😁😁😁
Začala s tim Zrzavá. Ne já
Začala s tim
Nezačala, já nikdy nic v bedynce nechovala.
Leithian:🤣 myslíš ty nepodložený kecy? Těm se směju. Na 1 spatnou recenzi ti seženu 10 suprovejch nebo i víc. Nejvíc pindaj ti co maj máslo na hlavě 🤣🤣 hochu z krajt mam tmavky. Ty v racku fakt nemam 🤣🤣🤣 boha jeho. Vis o me prdlajs krom pomkuv 3 pind na fb😁😁😁
prosím? to ai nebolo na mňa.
Myslím téma hadi když jsi to nepochopila 😅🤣
Promiň, mělo být na skeeve. Omlouvám se.
Pochopila. Ale vy jste nepochopila, to nevadí.
Trochu mě mrzí, že se ve štěníkovském vlákně řeší toto…člověk se těší, když vidí nové příspěvky, kdo to přispívá třebas s novým štěňátkem nebo novýma fotkama a místo toho se tu zase jenom dohaduje 🙄
Máte pravdu Tenurri.
To je člověk, který rád ostatní napadá. Už jsem si o ní obrázek udělala, když ráda mlátí na Sivestra u svého zvířectva petardy. A pak se chlubí jak se o své svěřence špičkově postará. 🤮🤮🤮
Petardy a tichej ohnostroj je sakra rozdil 🤣🤣🤣
Ohňostroj taky dělá hluk a dost nepříjemný, jistě jste ten typ člověka, který si od narození myslí že je nejlepší a má ve všem pravdu. Od takových lidí raději dál
Smirte se s tim ze mejm zviratum to proste nevadi a to ze absolutne vubec takze jo, ohnostroj si delam. Delam si ho na svem pozemku. Hned po pulnoci. Neobtezuju tim nikoho. Narozdil od jinejch lidi jinejma vecma. 🤣
Zatim se tady tak chova Zrzava. Ja pisu jen o vecech se kterymi mam zkusenosti. Vy ona a dalsi se vyjadrujete v tematech kde totalne nemate sajna o nicem a poucujete ty co o tom neco vi pokud to nelahodi vasemu nazoru… kdyz ma nekdo jinej tak je hned hajzl, vul a kdesi cosi.
Nevim kdy vy jste naposled poustela svetlice ale ty co mame my kazdej rok nedelaj vetsi kraval nez kdyz chlap zahvizda. A z toho se zvire fakt nepotento.
Jistě máte oproti mě vysoké vzdělání, vysoký pracovní post. Jistě jste toho v životě hodně dokázala. Určitě Vám nešahám ani po kotníky.
Vy jste určitě ten nejlepší chovatel, jistě tady široko daleko.
kdyz ma nekdo jinej tak je hned hajzl, vul a kdesi cosi.
PROSÍM??? CO TO TADY TVRDITE ZA NEOMALENOSTI? OKAMZITE ZABRZDETE. NIKOHO JSEM TADY TAKTO NIKDY NENAZVALA,NA ROZDILN OD VAS SE POHYBUJI V MEZICH SLUSNOSTI A TO I KDYZ SE NEKDO JAKO VY CHOVÁ HULVÁTSKY.
TENURRI PROMIŇTE ,MLČELA JSEM, ALE TOHLE JE NEHORAZNOST A LEŽ CO TADY TA OSOBA TVRDÍ.
Klíííd! Ničíte si zbytečně karmu. To chce nádech, výdech a podrbat psy za ušima.