Dva klučíci po mém Mirečkovi 🙂
Mám taky pár. Škoda, že nejde vložit video.
Mám taky pár. Škoda, že nejde vložit video.
Jé, parůžek, tak ten už taky nemáme, (mám jiné, ale už je nedávám) a ten původní jsme našli v lese- kus dančího, a furt jsem ho musela hledat v koši…manžel na to vždycky šlápl a s kurvováním to házel do koše a já to pak na tajňáka lovila zpět, no a jednoho dne jsem to nestihla.
My jsme ho dostali ve výbavičce, dávala jsem ho jen malé, velkým ne. Teď v poslední době se to kvůli zubům moc nedoporučuje, prý je to ničí.
Současná rtw kraslice před 6 lety s bývalým Vořechem. Jaký on měl rozpětí, neskutečný.
Sarah01:Mám taky pár. Škoda, že nejde vložit video.
Ali a to je kdo? To štěndo?
Fikovnice:Ali a to je kdo? To štěndo?
Cherrynka rok 2019, kdy jsme si ji přivezli.
Tak to já taky musím zavzpomínat ❤️
R. 2020, 2022 a 2023 🤩
Juuu štěkanátka…. ❤️
pomoct! 🤣
Taky ščénátko. Takový něžný. Milý, úplně ňuňu 😄
Zákus do plnejch:
Dva klučíci po mém Mirečkovi 🙂
Leithian:Taky to po tobě nikdo nechce. Děkuji ale za slušnost.
Budeme si dál vykat, ano ?
A budeme si tady dále povídat o stěňatech, ano ?
Já měla tohle téma moc ráda .
Jezís, plyšák vedle plyšáka, no to je boží!
Nene ! 🥰
Jen to vidím, už jsem začala v duchu šišlat. 🤣
Mijunka když byla mimi 😀 😀
Verun:OT: Hm, tak zrovna Huntington se projeví v produktivním věku a to už většinou děti máte(dědičnost 50na 50? nechce se mi to hledat) Měli jsme klientku s Hunt. , ta měla 4 děti, 3 to zdědily…samozřejmě se nechaly testovat až po propuknutí příznaků onemocnění matky. Hrozné…
Taky ot: Měla jsem kolegyni, jejíž muž to měl, stejně jako jeho bratr a jejich matka. Dětem té mé kolegyně bylo nabídnutou, že jim provedou testy, ale odmítly to s tím, že to raději nechtějí vědět. Oba si potom pořídili své děti. Takže vědomě to teda nešířily, ale ano doktoři té mé kolegyni řekli, že je to 50 na 50 a je tedy skoro jisté, že jedno z jejich dětí to má.
Zrzavci:Taky ščénátko. Takový něžný. Milý, úplně ňuňu 😄
Nepoflakovala jste se minulý týden v Jeseníkách? Potkala jsem tam pána s dvěma prošedivělýma ohařema…ale já vlastně nevím, kolik jich teď aktuálně máte 😏.
Bohužel ne, bohužel ne, ráda bych. Ale co rekonstruujeme, tak jsme furt doma na Maltě a na Pískách 😀
My jsme v počtu tří. Stará bábrdle vižlí, a ti dva kousci o pár let mladší- vižlík a germánka.