Každé dítě nemá rodný list. My, co ten list máme asi týden od narození, tam máme další dvě generace a včetně zaměstnání rodičů. Běžte svou hloupost předvádět do jiného tématu.
Já tam mám i Adama a Evu, to víte jsem "papírovej.😄😄
Rodný list (anglicky Birth certificate, německy Geburtsurkunde) je matriční doklad, potvrzující narození člověka a základní údaje o něm. Obsahuje zpravidla jméno a příjmení dítěte, datum a místo jeho narození, popřípadě také osobní identifikační údaj (v ČR rodné číslo), a údaje o rodičích.
Odpověď na příspěvek uživatele N z 18.02.2024, 17:11:44
O rodný list si já jako rodič musím jít říct na matriku. Když jde o utajený porod, nalezence, … tak žádný lísteček v kapsičce nemá, žé. A místo RL funguje rozhodnutí soudu. Až někdo dítě objeví. Až někdy.
Je to zajímavý, jak poslední měsíc lidem jebe, o některých jsem si myslela, že jsou sice kok.ti, ale mají docela něco v hlavě… a ono nic, není tam nic. 😀
O rodný list si já jako rodič musím jít říct na matriku. Když jde o utajený porod, nalezence, … tak žádný lísteček v kapsičce nemá, žé. A místo RL funguje rozhodnutí soudu. Až někdo dítě objeví. Až někdy.
Je to zajímavý, jak poslední měsíc lidem jebe, o některých jsem si myslela, že jsou sice kok.ti, ale mají docela něco v hlavě… a ono nic, není tam nic. 😀
Ale štěňátka, tedy pardon děti to dítě může až vyroste mít s tím, koho uzná za vhodného,ne? A o to tu celou dobu jde.
Nemusel bych, kdyby se tu netvrdily krávoviny.😄 A vůbec mě ani nenapadlo, že by jen taková pitomost ohledně toho, že se lidi množí nekontrolovaně mohla způsobit takovou vlnu “zájmu”.😄
No krásné, hned jak přišla Leithian, tak do ní,že? Přitom co proboha udělala? Né, vůbec to krásné téma nebylo a je to ostuda hned do někoho takhle šít. Samozřejmě nemyslím vás teď.
Dělá se často. Stačí věk nad 35 nebo milion druhů nemocí v rodině, bla bla, není to nic výjimečného. Porovnávat děti a štěňátka, no kdo chce děcku předat třeba Huntingtona? Nejsme tu úplně v pravěku. Ale pes? Prodám a nazdar, ne.
OT: Hm, tak zrovna Huntington se projeví v produktivním věku a to už většinou děti máte(dědičnost 50na 50? nechce se mi to hledat) Měli jsme klientku s Hunt. , ta měla 4 děti, 3 to zdědily…samozřejmě se nechaly testovat až po propuknutí příznaků onemocnění matky. Hrozné…
Ale ty děti už měly možnost se testovat, aby to nepřenášely dál…
No, určitě, ale ty děti byly mladé, neli už také neměly některé děti, paní je měl asi později, za klientkou jezdila jen jedna a té bylo okolo 20 let a vědět že dopadne jako její matka ….potkáte různé osudy.