Chovatel nám to s kýlou řekl hned při odběru. Dal nám slevu na operaci. Bylo vidět jak má své psy rád. Hned jak jsme přijeli tak nás psy přivítali a mazlili se, myslím ti velcí. A hádejte kdo za mnou přiběhl jako první, naše Chelzie. Asi věděla že si pro ní jedeme. 😍🥰
Štěně kouše a dělá loužičky
Jezevčice má splněno. S malou raději opatrně. Už by spolu řádili, ale já se bojím tý malý kýly, aby jí do toho neškrábla.
tetrivek:Jmenuje se Chelzie. Konečně spinká. Už je dávno po snídani a vyvenčená. Trošku si v noci a ráno stýskala. Já jsem po probdělé noci jako po flámu. Vím bude to trochu trvat než si zvykne. Už se skamarádila ráno s Xavierem. Jezevčice odjela s páníčkem na norovačky a už je prý mají hotové, dopadli dobře. Noru trénovala od štěněte. Měla doma v obýváku plastovou rouru mezi křeslem. A samozřejmě plyšovou lišku.
Co na tu fotečku můžu říct….ťuťuťuťu…ňuňuňuňu…😍😍😍😍😍❤️❤️…anděl, ale opravdickej😉
Jako tohle téma je fakty super, protože ať se děje, co se děje, tak fotečky štěňátek a povídání o nich jsou takovým balzámkem na duši.
Sardullah:Jako tohle téma je fakty super, protože ať se děje, co se děje, tak fotečky štěňátek a povídání o nich jsou takovým balzámkem na duši.
Mně vždy udělá radost nejen foto novýho štěníka, ale videa Gusty, Kačáka a psíka Šutříka.
Ten “plazič” mě skoro vždy dokonale odbourá!😄
“Plazič” 👍
Ono co my dvě si budem…prostě je to obecně taková vzpruha, když to má člověk v realitě na prdlačku.
Sardullah:“Plazič” 👍
Ono co my dvě si budem…prostě je to obecně taková vzpruha, když to má člověk v realitě na prdlačku.
Přesně tak!👍
Tak nám roste, fotila dcera
Jedna mi vypadla
Fotomodelka 😀
Příliš velká roztomilost 🤣 ! Kolík jí je ?
Škoda, že nemůžu mít víc psů..
Doron:Příliš velká roztomilost 🤣 ! Kolík jí je ?
Škoda, že nemůžu mít víc psů..
Prosím Tě a kolik jich vlastně máš?
Abych věděla, nač se mám připravit?🤣
A koček?😂
Málo, jen tři psy a jednu Lilinku. A slépky a kohoutka. To je všechno…😔.
Mám strašně málo zvířátek. 😪🤣
4 kočky a jeden pes, rybičky a krevety, ještě by to něco chtělo, možná slepice a běžce, ale o slepice se nedokážu postarat, strašně se jich bojím, manžel chce ovečky.
Jee, to je roztomilost sama. Je krásná
tetrivek:Fotomodelka 😀
😇😇😇🤗🤗
Ve čtvrtek jí byli dva měsíce. Máme ještě dva ohaře, jednu jezevčici. Takže s Chelzie tvoří dokonalou smečku. Plus kocoura dva, papouška, rybičky, křečka škoda včera večer jezdil Chelzie na zádech a pak ho opusinkovala, měla jsem to vyfotit. Slepice, krůty, křepelky, králíky, morčata. Ovečky, jehňata, berana a zachráněnou danělu Danču. A holuby chodící ve voliéře, měli jsme i létající, ale ty nám pochytali dtavci. Snad jsem na nic nezapomněla. 🙂
Pardon, neumím psát. Já dobrá čecha……
Ano. Malina taky ze začátku lehala Timíkovi na hrob. Přemýšlela jsem, proč to dělá. Určitě věděla, že je tam ten pes, kterého všude ještě musela cítit.
Dneska jsme navštívili veterinu, malá je odčervená. A v první dekádě října máme přijít na očkování. Paní doktorka nám řekla, že kýlu bude operovat až ve třech měsících po hotovém očkování.
Je zvláštní, že jezevčice si kýly všimla a opatrně ji malé olizuje.
Zmínila jsem se paní doktorce, že bych ráda aby Chelzie chodila i k našim ovcím, slepicím a bylo mi řečeno, že až po řádném očkování, ke kterému přidá i tetanovku.
Tak až bude po operaci. Přemýšlím jestli pak nepropásneme ten důležitý čas, kdy má poznat co nejvíce situací. Aby z ní vyrostla pohodová, socializovaná fenka.