V sobotu mě byla navštívit kamarádka velká milovnice zvířat. Kvůli práci má v bytě jen 5 koček, všechny zachránila nebo našla. A povídá mi ty vaši psi jsou tak spokojení a vychovaní. Nechápu lidi co nezvládají jednoho psa a ty budeš mít s přehledem čtvrtýho. 🙂
Jsem na to kamarádce řekla jsme blázni. Je to pro nás koníček. Vím ta štěněcí roztomilost hodně rychle uteče. A čeká nás výchova a hlavně socializace. Určitě začnu v menším městě, a Vánoční trhy v okresním městě nás neminou. Protože jsme na samotě okolo louky, rybníky, les krávy a ovce.
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 16.09.2023, 13:05:56
Tak do Hornbachu chodím taky velmi ráda. Jsou tam moc milí lidi, další zastávka je Equizoo, z výletu do Prahy se Chloupek vrací tak u půl kila těžší a já o nějakou tisícovku chudší.😅
Odpověď na příspěvek uživatele hmn z 19.09.2023, 11:52:44
Jeditiiii! To je piseznáááá! ňuňu mocinky moc. Ta druhá fotka a ta poslední. Jááá bysem ji potřebovala pohňuhňat! Dobře to CD zařídila, dobře Vám ji poslala. Skvělej výběr.
Odpověď na příspěvek uživatele hmn z 19.09.2023, 11:55:00
Není to morbidní. Je to vzkaz. Když jsem si přivezla Rumíčka, tak poté co prozkoumal celou zahradu, šel a lehnul si k místu, kde byl pohřbený Ešátor. Je to potvrzení správný volby. A vzkaz, že nemáte mít tak moc bolavý srdce.
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 19.09.2023, 11:55:27
jojo, na těch dvou fotkách je vidět ta správná fenčí pyrenejská hlava a výraz, uvidíme, zda jí to vydrží
a ňuňací - ona je maxi extra kontaktní mazel (se ptali chovatelé, jestli nám to nebude vadit 😀), celou noc spí se mnou v ložnici, ale zároveň se umí hezky sama zabavit s kostí, drnem trávy, zahradničením….. Pamlsková, ráda si hraje na výcvik (jako Aribo, však část rodokmenu mají shodnou)