Doron:To by bylo hezké🙂! Snad už budu mít i hostinský pokoj, tak bysme mohly propařit 😊. Jsou tu i krásné vycházky v okolí a moji psi jsou velmi vlídní. Budete vitaná i s rodinou a juniorem.
Na pařby a návštěvy jsem vhodná i já Doron!🤣
Doron:To by bylo hezké🙂! Snad už budu mít i hostinský pokoj, tak bysme mohly propařit 😊. Jsou tu i krásné vycházky v okolí a moji psi jsou velmi vlídní. Budete vitaná i s rodinou a juniorem.
Na pařby a návštěvy jsem vhodná i já Doron!🤣
Však už jsem tě zvala 😊!
Doron:Však už jsem tě zvala 😊!
Pozor pozor, já pak najedu na své staré časy a nezbavíš se mě… 😄
A jinak - moc ráda… 🌷
Doron, Fikovnice, tak snad to někdy klapne
A tady jeden pozdrav
Copak copak, pan profesor se unavil 🥰?
U nás v tom horku pořád jen mršinka ležící 🤣.
Doron:U nás v tom horku pořád jen mršinka ležící 🤣.
Ježiš, ten je nááádhernej!
Asi očekávej brzy můj příjezd!😄😍
Ve spaní se roste. Váš maxipes Framík 😀
….tož dívky až budete v té Praze, tak bych vás také ráda viděla….
Nejdřív přední nožičky, budu nenápadnej, třeba mi to vyjde…
Kilian:….tož dívky až budete v té Praze, tak bych vás také ráda viděla….
🌷🌹🍀
Ten je boží
Ráda bych tu fotku nějak okomentovala, ale nemám slov….jen se tak přiblble usmívám a chce se mi říct “já chci taky briardí štěnítko”🥰
Já si dovolím přidat ještě jednu fotku od chovatelky
Krásná fotka! Perla! Zvětšit a šup na stěnu s ní 😉
Mám to v plánu, je fakt povedená
Já jsem na ty hlavičky.
Má krásnou hlavu a oči daleko od sebe.
Bude chytrej, mu prorokuju 😊!
Dneska jsme s Framem byli poprvé plavat, Dorouš mu byl vzorem 🙂. Uplaval tak dvacet metrů a měl toho dost, je přeci jenom ještě dítě…
Na zahradě jsem mu napustila bazének, vleze tam snad padesátkrát denně, střídá hrabání díry vedle bazénku a koupání, takže musím pořád měnit vodu.
Taky bysme potřebovali potůček jako má Rezzy 😊!
Jéé, Framík má zadní nožky ve vzduchu 😀 no jo, Rezzzy potůček naklonovat, to by bylo prima 👍
Jo, ten potok je fakt k nezaplacení, dneska vedro že by jeden chcípl, ještě že je tady voda a v baráku chládek, v koupelně dokonce zima, tam jsou teď většinu dne kočky.