Briard
gratuluju 🙂 Já bych měla Efrouše, Efríka... Volání nadšené Efrííííí a nebo důrazné Eframe!! se mi líbí... Ale já jsem ujetá - já všem nechala oficiální jmna - i na Xerxe jsem si zvykla ☹️
Xerdo, Xeríííí, Xeroune, Matláku... ale na něj se moc volat nemuselo - Xerxes Bonoda byl pan profesor, od malička bezproblémový parťák, klidný, pohodový, vše a všechny milující, zcela neagresivní.
Tak Tě tu vítám Fanóšu!
A doufám, že bude dostatek zábavných historek, se vbrzku asi sejdete s houskou od Rezzy a budete se trumfovat, kdo vymyslel větší bejkárnu.
Doron: Děkuju, mně to tady zatím nejde, můžeme si ještě napsat na fauně?
Máte SZ na IF
Doron: Moji milí rádcové ❤️, podávám zprávu, že pejsek už je doma :)! Zatímco zkušená paní Zrzavcová to už věděla předem:)), já ještě chvíli váhala a všelicos si zjišťovala. Takže včera přicestoval. V autě mě šestkrát poblil a do toho moje kámoška, která řídila pořád opakovala : "Bože, ten je úžasnej!" :))). Psi ho vzali hned a jsou na něj vlídný, on se k nim chová s respektem . Dorouš pochopil, že na nějaký velký hraní to zatím není a je až dojemnej, jak je jemnej a chová se tak dospěle... S kočkou dobrý. Ani jedna loužička nebo bobek doma. Spal se mnou v posteli až do osmi, přestože doma prý štěníci vstávali v pět :). Zatím jsem jeho povážkou dost nadšená , opravdu to vypadá, že funguje na myšlenku, je hodně vnímavej. Takže vám všem moc děkuju, že jste mě podpořili, vypadá to na dobrou volbu :)! Jo, a jmenuje se Efram, tak zatím nevím, jak mu budu říkat.. Napadá nás Fram nebo Fráňa zatím..
Teda Doron! Ty máš nového psíka👍 a ani se mi soukromě nepochlubíš?
MOC gratuluji!!!👍
Doron: Počítám předposlední štěně
Počkej, jak to myslíš? Že počítáš předposlední štěně? ;-)
To je úžasná zpráva, přeji mnoho zdaru a ať mládě co nejlépe zapadne a doplní smečku! Také se těšíme na fotky :) Ony se sem mohou vkládat jen fotky do velikosti 500 kb, větší vložit nejdou.
Doron, žjóva, to je paráda, gratuluju!🌺Efram je skvělé jméno, Eferenefermě, to se může do budoucna hodit. Hodně štěstí a těším se na fotos. 🍀
Jééé, máme nový smajlíky. 👏 Adminové, díky.
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 03.06.2023, 17:11:52
Dobré ránko,
moc a moc gratuluji k novému přírustku, hlavně se těším na Vaše fotečky a malého uzličku👍.
Dája👍
Jéééje...nové štěnítko...tak broučku hodně zdravíčka ti přeju...šťastný psí život ti zajistí panička.
Tý brďo a za chvíli si přiveze prcka domů Rezzzy...no to tady bude štěnítkově veselo😇
....velká gratulace k novému mimi....
Plaka:Doron, žjóva, to je paráda, gratuluju!Efram je skvělé jméno, Eferenefermě, to se může do budoucna hodit. Hodně štěstí a těším se na fotos.
Jééé, máme nový smajlíky. Adminové, díky.
Efram (nebo Efraim?) je židovské jméno... Ve filmu Netvor s J. Malkovichem vystupoval chlapec jménem Efraim. Také se mi to líbí!👍