»
Odpověď na příspěvek uživatele
zvedavec z 04.12.2024, 09:39:55
Ok, veď to tak aj beriem.
Váš text sa mi dobre číta, zriedkavý úkaz, tak príjemné a jasné vyjadrovanie 🙂
Nuž, čas ukáže.
Biele sliepky ma mrzia, ale aj mne občas prdnú nervy, nejaký efekt to ale malo. Ako som už písala, aj ja mám pravidlá, teda, jedno. Zatiaľ iba to jedno.
Líška má stále nočnú aktivitu a ak aj občas zazriem dole na pozemku svietiace oči a ozvem sa, zdrhá. O jej existencii viem iba z fotopasce, myslela som, že na to žrádlo chodí kuna. Nebude to tak horúce, si myslím.
Cestičky, ktoré tam zver má vychodené, je vidieť aj z leteckých snímok na freemap, chodia tam už veky a neprestanú, akurát ja teda pozemok očúravam a vinári budujú trojmetrové ploty, na ktorých sú navešané lesklé girlandy a staré plechovky, no. Do mojej vinice zver ani nepáchne, našli si chodník vedľa, som zvedavá, čo bude na fotopasci.
Zhora stále brechá nasratá laň, nech už vypadnem. Ale videla som ju iba vo svetle reflektorov, rovnako ako tchora, zajúcha a iných obyvateľov planiny a krasovej dubiny.
Ale možno o pol roka bude dedina bez sliepok a my všetci znetvorení svrabom (to je žart).
Že mám echinokoka na mozgu by ale mnohé vysvetľovalo, heh.
A už dva krát som sa nakazila larválnou trombikulózou, lebo Kras, to celkom obmedzilo moje potulky, popravde, to nechcete. Ale líška je v tom nevinne.