Nevím, jestli je to pravda, ale mám zkušenost, že ten nerv asi po nějaké době sám odumře? Když se s někým bavím o zubech, tak vždycky: mě tahal nervy, to byla šílená bolest. Nevím, jestli se to děje, nebo je to hovorový název pro čištění kanálků(vytahají se při té příležitosti ty nervy? ) Ale mě i když nějaký zub dlouho pobolíval, nebylo to hrozné, tak jsem nešla a časem to přestalo. Pak mi zubařka řekla: ten už je mrtvý.
Jo Buggyro, já zapomněla, že jste to vlastně vykoumali pro ty koníky…s tou tyčí.
Bobi, já myslela po tom biseptolu, jiné neřeším. Neukazuje, v jakovém rámečku? Jestli je něco v rámečku je mi to prd platné, když zpátky nekouknu😏Tak byla a jsi nemocná, každý pochopí, že nemáš chuť nic tvořit, to je člověk strašně nechutný, vždyť jsem tak taky byla docela nedávno. Jak jsi mi poslala SMS jsem cvičila. Malinko, spíš jen takové protahovací - bolí mě mezi lopatkama, zřejmě jak jsem myla ta okna. A při to cvičení jsem zjistila, že jsem teda pěkně dodělaná. Bývala, áno bývala jsem pružná, naprosto samozřejmě a v pohodě. Teď se kvůli těm bedrům nemůžu předklonit, před pár dny jsem se nemohla ohlédnout doprava, jak jsem si sležela hlavu….musím! s tím začít něco dělat!😲 Já vím, jógu, ale já ji v podstatě nesnáším. Nebaví mě to, nesnáším dělat něco, co trvá, je to takové unylé, řeči o zklidnění těla a duše mi doslova lezou na nervy, natož abych to sama provozovala. Spíš už dlouho uvažuju, že si koupím ribstol a budu se věšet😜 Ta páteř mě štve, včera večer jsem se vrátila k běhání po schodech a pak jsem myslela, že zblbnu, jak mi vystřelovala bolest od beder, přes krční páteř do čela👎Musím fakt něco dělat, nebo se rozložím🙄 Nejsem po mamce, ta lítá jak čamrda. Před 3týdny ponatírala futra tam, kde má nové dveře. Už má všechno povyklízené(stříně, kredence) vyklizený a vymalovaný špajz, umytá okna, vyprané, pověšené záclony a jde zdobit barák. Já jsem uklidila ledničku a umyla polovinu oken(ty, co jsou přístupná jen zvenku nemám, je zima) 🙄 Je jí 71 pryč a mě hanba fackuje😊