Buggyra: Jano, koukejte si vzít ta ATB, co vám předepsal Mirek! Ale už. Vankomycin i.v. nedostanete, stafylokoka a streptokoka máte, a budete šaškovat. Oni vám ten V. stejně nedají, dokud nevyzkoušíte ta nespecifická. Tak do toho.
Jestli nefunguje med, můžete zkusit česnek a cibuli. Taková ta cibule naložená do medu se používá, ale tak ji naložte do octa, to už je jedno. Pažitka, porek, slepičí vývar, hele, užíváte vůbec vit. D? Měla byste. Já teď kvůli darování krve zobu železo, cítím se jak superman, můžete taky zkusit, ale jestli máte hajsavé trávení, tak raději ne. Ono se to taky vstřebává někde za žaludkem, páč je to potažené, tak pokud budete brát ta ATB, tak to s tím neriskujte.
Jo a sežeňte si jedlové jehličí. Taky můžete borové, ale jedle je zaručená. Čerstvé jehličí rozkňafat a nechat s vodou na radiátoru odpařovat. Můžete i inhalovat. To je spolehlivá čistička vzduchu. Ještě líp dát si pár větviček do vázy, ale to by asi ocenily hlavně kočky. Pěkně byste si měla to jehličí připravit na noc na spaní. A SPĚTE v noci! Ne, že budete krákorat nějaké přednášky, opravovat písemky, připravovat materiály a podobné šaškárny. V noci se má spát.
Ostatní: jo, tak já si koupím obyč ocet a taky ho šoupnu tuhle tamhle, to by mohlo být fajn. Já ho přestala kupovat jakože budu držet zdravý živ. styl a koupila jsem jablečný, ale ten stojí jako by v něm byly zlatý šupiny nebo co, tak ten se mi fakt do myčky lít nechce 😀 Proto jsem se ptala…
Že jsem nekecala a jedlý kaštan je ještě plný listí. Teď už aspoň žlutýho po těch mrazech. A kamarádky třešeň, ta taky jaksi zapomněla, že je zima. A mohla by mít ve svym věku už rozum (ta třešeň)…