no, potřebuji přesunout pár cvičných balíků slámy, ale není to jen tak, jsou na paletě přivázané, takže odvázat, omotat v igelitu proti dešti, přemotat síťkou, která mi ten igelit na balíkách podrží, odkoulet je na místo určení, přetáhnout paletu, vystrkat balíky na paletu a zase je komplet přivázat. Možná bych je přivazovat nemusela, když bude ten igelit vlastně chycený pod síťkou. To je taky pravda 🙂
Pak prodloužit přístřešek pro techniku, mám v něm schovanou MF-70, ale potřebovala bych do něj narvat tři sekačky, takže aspoň jeden třímetrový oddíl ještě musím přistavět, obnáší to pouze vztyčit dvě europalety jako “stěny” a na ně položit třímetrovou paletu jako střechu, vše to svázat a přivázat k břízám, o které se to opírá. A na tu střešní paletu pak dát lino nebo igelit nebo něco jiného, co tam bude suplovat střešní krytinu. No ale to nějakou hodinu zabere, že. Takže se to také ještě neuskutečnilo.
Taky by to chtělo přeskládat betonové dlaždice, které tam máme na budování dalších zpevněných míst u koní, ale jsou na hromadě v prostoru, a chtělo by to, aby byly na hromadě u ohrady, aby se nepletly. Každá váží 30 kilo, je jich tam hádám 30-40 ks. Tak to taky zabere nějaký čas. A něčí záda 😀
No a pak to chce taky přetřídit a opravit překážky po sezoně. A spálit dřevo, které není potřeba. Chtěla jsem s holkama na podzim dát nějaké opékání buřtů, no nestihli jsme…
Takže jak vidíte, u mě práce hlavně stojí, moc toho nestíhám. Teď jak je brzo tma a ještě třikrát týdně zpravidla cvičím děti na poníkách, tak prostě konec. O víkendech se snažím jezdit po nějakých akcích. No a pomáhat kamarádce důchodkyni, té dlužím jeden zvýšený záhon mimochodem, materiál na něj mám, ale musím tu bedýnku poopravit a dopravit ke kamarádce. Jo a ještě nemám dokydané její slepice od těch nánosů trusu, to byl v létě porod. Už mě čeká jen poslední trakt kurníku, kde mají hřadla. No a ta hřadla se samozřejmě rozpadají, jak do té hromady humusu šťouchnu. Tak ještě musím stlouci nové hřady pro její slepice. To by se jeden… možná i dva 😀