Ahoj holky,
Bobi jak píšou holky,Covid je už dneska prd..prostě chřipka..ale hlavně se z toho pořádně vylež,nikam nelítej a kurýruj se…to máš z toho,že furt lítáš po všech čertech🤪Ale tak to má být,život se má užít🙂
Raduš ani nevíš,jak mě ty změny času točí..já bych taky byla pro,aby byl prostě jeden a hotovo..jako neříkám,díky změně času zatím nemusím ráno ke zvířátkům s čelovkou,ale většinou už svíta a jde vidět..to před změnou času jsem chodila za tmy..ale zase je strašně rychle tma a já prostě za světla nestíhám..
Včera jsem po práci frčela nakoupit a pak mamce odvézt vajíčka a na,,válečnou,, poradu..což bylo ohledně Vánoc..takže jsem řekla,že Vánoce ještě řešit nechci,že je brzo,ale dostala jsem vynadáno ,že už jen měsíc a půl a že se to musí naplánovat včetně dárků a balíku pro bráchu do Anglie🙄
Domů jsem jela samozřejmě za tmy a kompletně vánočně otrávená😀Takže ještě ke zvířátkům a domů jsem dorazila bůhví kdy..a dneska zase po práci vyzvednout balík(nechala jsem si udělat 3 fotoplàtna se zvěrstvem mým..a jsou krásný),potom odvézt ségru do práce pro robota,co jsi tam koupila,pak mamku odvézt na nákup,protože jí bolí koleno zase…pak domů,ke zvířátkům…a od zvířátek jsem jela za kamarádkou na statek,kupuje krmení pro koňáky v okolí ve velkém a pak to máme levněji..no a vyvezla mě i na čtyrkolce po výběhàch čučnout na koně..to byla sranda..v absolutní tmě jen s malým světlem..teď jsem dojela domů,postarala se o kočičáky,pustila běhat morčáky a jdu do vany…