Já naopak nesnáším letní čas, byla bych šťastná, kdyby se konečně zrušil a vrátili jsme se k normálnímu středoevropskému času, kdy poledne je v poledne a ne v 11 hodin.
Ale i tak jsem ráda alespoň za těch normálních 5 měsíců……
ty pytlíky projdou samozřejmě prádelnou..mají je poznačené-interna 3….Mám16 růžových a ještě nachystám na bílé z prostěradla-zítra..
Bobi, já neřeším nějakou infekčnost či neinfekčnost pytlíků, co našiješ😛 Jen mě překvapilo, že už to v nich dávají, že mamka to tehdy dostala v tom původním obalu. Jak to pak čistili netuším, bylo to něco jak obal od dalekohledu😉 a ušmudlalo se to určitě, po pár lidech.
Zapomněla jsem ti i ostatním napsat: ještě někoho se.e ten časový posun?!? Já vždycky říkám, že jo, jsem posunutá, ale vzhledem k tomu, že mě nic časově nelimituje, může mi to být vlastně jedno. Jenže: usnu v 21h, o půlnoci jsem částečně prospaná, ale ne tolik, abych neusnula do minuty u telky, co si pustím. Pak se probudím někdy ve 3-4h, zase si pustím telku(s časovačem) usnu zhruba do hodiny, protože to už jsem vlastně fakt vyspaná, jenže co mám dělat, že? Definitivně se vzbudím v těch půl šesté šest(jako-že 7🙄) Říkám si, že však se to srovná, no začíná mě to sejřit, hlavně to, že sotva vydržím do těch 21h.
Do té doby byl naprosto zdravý, až na to pajdání.
Mě časový posun přímo sejří. Já bych chtěla napořád letní čas. No ale to nebude, tak aspoň ten půlrok, no.
Tak chodím spát v 9 a vstávám v půl 6. Mi nevadí, je to jako předtím chodit spát v 10 a vstávat v půl 7. Z práce naštěstí můžu taky dřív, takže asi neumřu. Prostě jsem si ten denní režim posunula o tu hodinu zpět, zachovávám letní čas, a je to. Že na TV nějak zásadně nekoukám, tak mi nevadí, že usínám už u Teorie velkého třesku a nikoli u Přátel.
Já naopak nesnáším letní čas, byla bych šťastná, kdyby se konečně zrušil a vrátili jsme se k normálnímu středoevropskému času, kdy poledne je v poledne a ne v 11 hodin.
Ale i tak jsem ráda alespoň za těch normálních 5 měsíců……
Jak už bylo někde napsáno ano, ten správný čas je ten zimní. Takže souhlasím s neohýbáním času a návratu k přirozenému běhu světa. Ale v podstatě je mi to jedno, jen ať je prostě sakra pořád ten jeden. Mamka má stejný problém se spaním a to ona není taková ochrapa jako já a říkala, že problém pozorovala teďka i u 4letého vnuka, který se v 21h zničehožnic sebral a oznámil, že jde spinkat, protože se mu chce. A ten nemá o tom, co ukazují hodiny na zdi šajn.
No však to je přeci správně, že chodí člověk spát tehdy, kdy je unavený, a ne tehdy, kdy mu to nařizují hodiny. Já bych přála všem mít zaměstnání jako mám já, kdy si mohu chodit do práce a z práce do značné míry variabilně. Takže teď chodím na šestou, protože do změny času jsem chodila na sedmou. Nemám debrése, že jedu do práce za světla a z práce pomalu už za tmy. Já potřebuji světlo hlavně odpůldne.
holky,já mám covida😲..nespala jsemdo půl 4….2krát jsem byla zvracet..třeští mi hlava..Tak jsem si zašla pro test..A co myslíte?mám ho tam😊Plápolám po pokoji..Doktorka volala,že mi napíše jakýsi dryják..Musím vysadit 3 léky na 8 dní…Nějaký Paxnovid.že jsem riziková skupina..Doufám,že mě to brzo přejde ten stav,mám našlápnuto na to šití…a jsem malátná,hlava mi třeští…ale dá se to vydržet..
Hlavně si Bobčo nepřipouštějte, že je to nějakej bubák. Je to prostě jen chřipička, jako jste jich měla za život milion. Tvařte se, že je to podzimní nachlazení a bude to tak. Ony ty ataky zezačátku té nemoci bývají náročné, ale pak už to bude dobré. A jestli to umíte, je také dobré se nastavit tak, že ten lék vám určitě pomůže. Já říkám, že si to vsugeruju, ale ona skutečně myšlenka je často otcem i matkou reality, takže se prostě rozhodněte, že se vyléčíte, a tak to taky bude 🙂
….tak ať je brzy lépe….dneska když je někomu blbě tak si snad už ani testy nedělá, ani já, beru to prostě jako virozu…
😲Bobííí😲 Ne, jak píšou holky, není to už strašák, je to celkem pohoda, tedy proti tomu, co zažívali lidi s tím prvním. Já jsem neměla ani horečku, jen teplotu, bohužel u mě, u nás doma, je to tak, že nás složí 37.2. Neptej se mě proč, nevím, nevíme to. Já i brácha. Teta a její dcery(sestřenky) lítají s 38 normálně do práce…to já už jsem prakticky mrtvola😏
Teď ani hrozná rýma, kašel skoro žádný, jen bohužel ten čich a chuť a to je děsně nepříjemné…ale neumírá se na to. Jo a průjmy, ale to je u mě klasika.
Takže si to Bobi neber, navař čajíčky, Kup si citrony a pomeranče, zalehni do postele, nikam nepluj 😉a odpočívej, bude to chtít minimálně 3 dny. Blbé je, že se o tebe nemá kdo postarat😟člověk si nemá ani komu postěžovat. Tak nám piš průběžně stav a spinkej.
P.S. jo, postavila jsem dneska hovězí vývar, což tobě bude k ho.nu, ale pamatuješ? Mě jsi psala, ať si slepičí uvařím, tak třeba popros sousedku🙂
No já si při té současné nemoci test udělala a vyšel negativně.
Bohužel se z toho absolutně nemůžu vyhrabat, a dnes musím přednášet, respektive aspoň tam fyzicky být. Je to na prd!
Kromě toho krku a totální ztráty hlasu a rýmy mě bolí hlava fakt jak při COVIDu.
Buggyra:Hlavně si Bobčo nepřipouštějte, že je to nějakej bubák. Je to prostě jen chřipička, jako jste jich měla za život milion. Tvařte se, že je to podzimní nachlazení a bude to tak. Ony ty ataky zezačátku té nemoci bývají náročné, ale pak už to bude dobré. A jestli to umíte, je také dobré se nastavit tak, že ten lék vám určitě pomůže. Já říkám, že si to vsugeruju, ale ona skutečně myšlenka je často otcem i matkou reality, takže se prostě rozhodněte, že se vyléčíte, a tak to taky bude 🙂
Buggyro, mně včera řekla kámoška, že s tou nemocí musím přestat bojovat.
Úplně nevím jak to myslela, ale je fakt, že večer jsem POPRVÉ vykašlala jakýsi strašlivý humus z krku.
Ale dnes už zas blbé, asi nejsem taková ezo jak ta moje kamarádka.
Boži, držím pěsti!!!
Nemyslet na to jako na něco extra, aby ta psýcha nepracovala proti člověku samotnému.
….to je mi moc lito, ze hsi v takovém stavu, drž se
Jj, asi ano. A já právě fakt bojovala s cílem, že prostě tento týden MUSÍM přednášet. No, fakt musím a stejně jsem si tím bojem nepomohla…
Evičko, moc Ti děkuju!
Já vůbec netuším jak ty 4 dny dám…
Včera jsem si vzala home office, ale teď už musím za chvíli odjet. A přednáška má trvat 3,5 hod. Musím ještě do lékárny, došla mi už Vincentka, tu tam chci popíjet, ale mám s ní problém: Projímá mě…🤫
Přednášku po částech vklidu doma nahrajte na diktafon a děckám to pusťte. A seďte a kochejte se 🙂
…..no Jani prostě to musíš dát, nic jiného ti nezbude…..jo a tu vincentku musíš popíjet co nejteplejš …
Fikovnice:No já si při té současné nemoci test udělala a vyšel negativně.
Bohužel se z toho absolutně nemůžu vyhrabat, a dnes musím přednášet, respektive aspoň tam fyzicky být. Je to na prd!
Kromě toho krku a totální ztráty hlasu a rýmy mě bolí hlava fakt jak při COVIDu.
Ty jsi taky nemocná?!? Sakryš😲 Tak už jen budem doufat, že se to nepřenáší NETem😉 Protože…šíří se to!😛 Nikča, já, ty, Bobča….😏
A Bobeš? písne ve dvanáct, že je marod, ve dvě jí napíšu, ať leží a podává zprávy, jak jí je. Je 20h pryč a nic. Asi spí.