Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 09.06.2023, 07:50:16
Tak pokračování...sprchlo👎 jenom co to malinko pokropilo, ani 1mm to není, ale dobré něco a hlavně, že v horách, aby bylo dost vody na zásobení potoka...až nebude v létě pršet. Niki ta tráva vysoká - to znám, ona vždycky spadne na to vysekané, protože je tam místo. Taky jsem si naivně myslela, že když nechám muže vysekat průchod k potoku, že se tam projde i po dešti a stejně jako u tebe - houby. Musel by ten pruh mít alespoň 2m. Holky morčecí supééér mají spolu veget, je jim veselo, i když nemáš zrovna čas. Každé ráno chodí Gucci do ložnice za mnou, ani nejde na postel, prý se nenechá terorizovat😉 Co jsem ji onehdá nechtěně skopnula dolů Dneska jsem viděla po terase chodit i Viktěnu, ale i když jsem ho volala, dovnitř nevlezl...to zase jak jsem je seřvala, když se mleli na posteli.
Admini dobrý jen: už ste přišly na to, jak se dostávat na konec psaní(čtení)? Za chvíli to bude otravné...tolik toho posunovat a načítat. S tím by měli něco udělat taky. Plííís
Bobi s jiřkama máš alespoň veselo. Už jsem psala, nevím proč, ale u nás vůbec nemají tendeci stavět hnízdo asi, že je to takový vyhnalov, barák nekrytý, jestli nefučí zleva, tak zprava. Nebo vidí kočky. Ale kominíčci hnízdí pod římsama.´, ti na to dlabou. Dnes je Viktor sledoval jak ostříž, ale je mu to prd platné, tam se nijak nedostane. Horší, až se mladé budou učit létat. Vlaštovičky hnízdí ve stájích, k nám se lítají napít a vykoupat.
Asi jsem psala, jak jsem koupila barevné rybky a jak po nich šly ty naše ,,piraně"? Po několika dnech, jsem najednou uviděla jednoho červeného karáska, asi byl největší z nich. Hmm, tak hejnová rybkau nás asi sotva👎Za pár dní jsem ho viděla zase, normálně projížděl i mezi těma bělicema. Večer, jak je jiné slunko, uklízím ložnici a kouknu do jezera. A vidím jeho a asi dva nebo tři ty oranžové perlíny - ti jsou mnohem menší, tak 8cm. Tom si zatím nevšiml ani jedné z těch rybek, protože není řev Jak je jezero velké, jsou tam lekníny a žabince...tak jsou blbě vidět, když nevíš, že tam něco takového máš hledat. Jen ten červený karásek, bude mít ta kolem 12cm, ten už vidět je. Tak jsem zvědavá, kolik jich nakonec přežilo. Teď zase letím na šití, vykukuje slunko, mrak je pryč.