Aktuálně: 2 666 inzerátů231 307 diskuzních příspěvků18 578 uživatelů

Třetí víčko

Buggyra
Buggyra 27.03.2025, 06:52:48 xxx.xxx.198.226

Mnojo, ony se ty kytky taky snaží sáhnout si pro vodu, tak holt ty kořeny takhle natahují do toho přítoku… Dneska se nehnete… Snad přijde brigádoš a dneska bude makat on. Teda…. ty dvě hodiny… Kolik jim platíte? Že bych přijela někdy na víkend 😀 By mi to mohlo zaplatit cestu 😂

lesnizinka
lesnizinka 27.03.2025, 07:39:44 xxx.xxx.84.126

Ha, ha stovku na hodinu. I to je na ně kolikrát moc, když odečtu to, co u toho zmrší, je to tak šul nul, protože jim ty škody neodečítám. Vám by se to určitě nevyplatilo😉Zatím žiju, teď mi potvrdil 8.30 a prý bude pracovat do 12.30. Najednou zase může dýl😏Uvidíme, u něj je rozhodující, jestli se dostaví, pak už maká slušně, pokud nepřijde teda už v lihu. Onehdá jsem ho seřvala, že jestli přijde pod vlivem (nevím čeho) tak ho vyhodím rovnou. Zatím se držel, 2x teda. Akorát mi poslal zemědělec, že mi to konečně přijede dopoledne zrotavátorovat a já bych to potřebovala tomu paku pohrabávat. On se snaží, to ne, že ne, jenže většinou neví, tak toho půlku nevyhrabe. Tom brblá, ať už to probůh konečně dokončíme, ono to vypadá, že už jen něco a máme to…a pak si uvědomím, že polovinu skalky (ze severu) tu rokli před barákem která je velká takřka jako mamky celá zahrada…celou. A x drobností, co se vynechaly, že na pak, že ještě nespěchají🙄

Bobca
Bobca 27.03.2025, 07:44:38 xxx.xxx.20.192
Ronja s motejlem:

To je krásný. Může se náš chlupatec jednou přidat k těm vašim? Podívala bych se nahoru…a tam by byl, každý den, každou noc… a ne sám.

kurdek,tak to mě normálně rozbrečelo😢..Já miluji hvězdy..jako děcko jsme s bráchou měli knížečku z edice KOD (kniha odvahy a dobrodružství) a tam byla rozkládací mapka hvězdné oblohy..A my na dědině-žádný světelný smog..Jsme večer seděli na prahu a hledali podle ní s baterkou souhvězdí.Teda baterka na ten papír samozřejmě🤭… Už si všechna nepamatuju,ale Orion byl taky můj oblíbený..Jsem si představovala toho bohatýra-bývaly někde i ty obrázky s hvězdami,podle kterých byly pojmenované.. Pak Velký a Malý vůz…

Buggyra
Buggyra 27.03.2025, 08:09:42 xxx.xxx.198.226

Aj, za stovku na hodinu bych tady nikoho nesehnala. Děti ze základky si berou dvě sta na hodinu, když nám chodí obracet seno 😀 Kluci ze střední pod tři kila nejdou.

Buggyra
Buggyra 27.03.2025, 08:15:51 xxx.xxx.198.226

My hvězdy s máti chodily pozorovat často, občas jsme i spaly na balkoně a drbaly, hledaly jsme podle knížečky Skautská praxe - měly jsme pak i takovou tu otočnou mapku hvězdné oblohy, co se protáčela podle toho, jaké je období 🙂 Tak já poznám Orion, vozy, Pegas, Casiopeu, najdu Severku a Sirius, dál zpaměti nic 🙂 Ale mladí už dneska na hvězdy nekoukají, když se ptám dětí, znají názvy akorát vozů, a jinak netuší, co to na tom nebi je.

Obrázek
Bobca
Bobca 27.03.2025, 08:33:26 xxx.xxx.20.192

Holky,vy jste pilné včeličky🐝

Já nikam nepojedu..Už 3.noc nemůžu spát zkrz oko..Naštěstí dnes jedu do Tany do Olomouce na kontrolu..Bolí,i když si kapu,jako kdybych tam měla písek..Bude mi asi zadělávat na brýle..že se mi vrací dioptrie po těch 13 letech..ale hlavně,ať mě zbaví té bolesti..Takže pokud to do zítra bude dobré,tak na tu akci bych dojela,ale pokud né,musím to oželet..Pytel v kufru-naštěstí 50 kilo,by snad chvíli mohl zůstat..

lesnizinka
lesnizinka 27.03.2025, 15:11:59 xxx.xxx.84.126

Mám jen minutku, volal Tomovi Kuba Mazuch(tanečník Stardance) že mají v Bratislavě nějakou premiéru, jestli přijedem, má pro nás lístky. Takže za chvíli vyrážíme, cestou ještě na Myjavě dáme oběd. Takřka doteď jsem lítala po zahradě, akorát jsem dala sprchu a jdu se chystat. Bobi…a to tě dřou ty ,,suché oči", nebo tam máš nějakový zánět??😲Slepé oči nebolí, to bych o tom musela něco vědět😜Doufám, že se s tou slintavkou😛taky dostanem domů😏

kometa
kometa 27.03.2025, 15:39:55 xxx.xxx.224.101
»
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 27.03.2025, 15:11:59

Slepé oči nebolí

Zelený zákal bolí dost.

Orionka (neregistrovaný) 27.03.2025, 16:18:54 xxx:xxx.d417:9083
Ronja s motejlem:

To je krásný. Může se náš chlupatec jednou přidat k těm vašim? Podívala bych se nahoru…a tam by byl, každý den, každou noc… a ne sám.

Určitě může, ale Orion je zimní souhvězdí. Ještě je stále vidět, ale na léto nás opustí.o to víc se těším na podzim, až se zase objeví. A tak mi ten čas utíká, bohužel příliš rychle.

Bobca
Bobca 27.03.2025, 17:47:05 xxx.xxx.20.192

Tak mám zánět jak blázen Nevím,kde jsem to chytla..Na suché mám teď už 2.balení kapek s olejíčkem....Dostala jsem ATB kapkySpersadex 4x za den.mast recugel co 2 hodiny,a Tobrex mast na noc.i častěji..Měla jsem naplánovanou návštěvu v Olmiku,ale zajela jsem jen do Olmy na levné jogurty,zákysky a pomazánková másla..mají kolem 20,.a valila jsem domů..Hned jsem si nakapala,bucla,ale bolí to zatím pořád..Jen jsem sem vlezla,že vám to písnu a vypnu..slzím,a nemůžu okem pohnout….jdu máznout,doufám,že to brzo přejde..

lesnizinka
lesnizinka 27.03.2025, 18:07:37 xxx.xxx.158.82

Ne, ze bych Komeko mela, takze netusim, ale Bobes psala, ze se ji vraci dioptrie, tak jsem to psala na zaklade teto poznamky. Navic chodi na kontroly pravidelne, tak u ni nehrozi, ze by ji glakom zjistili, az by ji bolelo oko.

Ronja s motejlem (neregistrovaný) 28.03.2025, 06:53:31 xxx.xxx.119.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 27.03.2025, 16:18:54

Děkuju, i za dovysvětlení. 

🌷

Buggyra
Buggyra 28.03.2025, 06:59:01 xxx.xxx.198.226

Bobčo, držím palce, ať to rychle přejde. Zánět v očích je vopruz. Tak tfuj tfuj, ať je zase brzo dobře 🙂

Bobca
Bobca 28.03.2025, 09:04:29 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 28.03.2025, 06:59:01

děkuji Buggyro...jo,vopruz..to je to správné slovo..Píšu to přes vodopád slzí,řine se mi to samovolně…začíná už i z levého…Mám na papírku rozložené 4 přípravky..u každého z nich,kolikrát za den si je aplikovat🤔a píšu i v kolik jsem si kapala…do levého naštěstí jen jeden ráno a večer..škrábe to pořád,jako kdybych tam měla něco pod víčkem..Jsem nezapínala už druhou noc ani chobota,bo mi do těch očí fouká-zmetek..

A Raduš..mluv na mě prosím česky…glakom..co to je?🙏 a dioptrie mi bude dělat,až se vyléčím…

lesnizinka
lesnizinka 28.03.2025, 10:14:52 xxx.xxx.84.126

Čau Bobi, však to bylo Reňce, navíc na mobilu, tak jsem si ani nevšimnula, že vypadlo písmenko🙄Nikdy jsem to neměla a ani si to málem nedovedu představit, stačí smítečko, řasa v oku, nedej bože se škrábnu do oka…tak to půl dne taky cítíš, že tě tam pořád něco dře, i když to tam už dávno není. Ne tak, že je. To můžeš co, však ani na telku a do compu bys koukat neměla, spíš jen tak ležet se zavřenýma očima. Běž k sousedce, zavři si tam oči a jen si povídejte. 

My sme z Bratislavy přijeli v 23h, ještě jsem si pouštěla záznam tenisu, který jsme díky cestování nemohli vidět a usnula u toho stejně za pár minut. Tanečníci super, no…prostě jak tanečníci, to je podívaná, když se to umí profesionálně👍 Jen moderní tance, latina a tak, taková taneční šou prostě. 

Mají přijít brigádníci, tak valím ven.

kometa
kometa 28.03.2025, 10:40:40 xxx.xxx.224.101
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 28.03.2025, 09:04:29

Píšu to přes vodopád slzí,řine se mi to samovolně

Upřímně, v tomhle stavu bys do počítače neměla vůbec koukat.

Bobca
Bobca 29.03.2025, 08:47:10 xxx.xxx.20.192

Jdu jen sem,podat hlášení….a dívám se jen na jedno oko🤭druhým nic nevidím….A dnes mám dotaz..Asi jsem špatně pochopila paní Dr….říkala 4x denně ty kapky..asi ATB,ten Spersa-cosi…A já nepochopila,že jsou to asi taky ATB,co se dávají 4x za 24 hodin!! a já je dala 7,10,14,18,a pak na noc ten Flucon mast..Každé ty 2 hodiny-mezitím Recugel..škrábe to pořád stejně,,a dnes vidím kulový..Nemohla jsem si to pokazit,tím častým kapáním?těch ATB? Včera jsem to neměla tak zamlžené..to vidění.. V noci jsem si ve 3 dala ten gel,bo jsem už nemohla vydržet..Jakoby tam byl fakt nějaký kamíneček pod horním víčkem…Chobot jsem si dala na kapesníček-který mi kryl oči..ale pak jsem ho stejně sundala radši..Nenechá to člověka usnout to řezání..

Raduš,dík za nabídku řešení🤭ale to by neklaplo..včera sousedky byly odpoledne pod pergolou..já na ně vykoukla z okna se zakrytým okem,jen je pozdravit..fučelo jak blázen…ale to nešlo tím okem-byť zakrytým ani hýbat..Jsem ležela,poslouchala zpětně  dobré ráno,pak nějakou relaxační hudbu....

kometa
kometa 29.03.2025, 09:04:11 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 29.03.2025, 08:47:10

.Nemohla jsem si to pokazit,tím častým kapáním?těch ATB?

Nemohla. Ale musíš dát těm očím klid. Takže žádný počítač, televize, knížky, šití… Já vím, otrava, ale je to nutné. Pusť si rádio nebo i tu TV, ale nekoukat. Dívat se do dáli a na zelené - což zatím moc není, chápu.

Canka
Canka 29.03.2025, 09:53:03 xxx:xxx.4108:b7ec

Ahoj holky,

Tak jsem teď byla v jednom kole..a už konečně klídek..potřebovala bych dovolenou😂Poslední dobou mám pocit,že bych potřebovala dovču aspoň na rok😂Ani nevím,jestli jsem vám říkala,že jsme koupili zase další dvoudenní výlet..tentokrát jsme koupili Zadar..Chorvatsko..na 2 dny a 3 noci..letenky a ubytko pro jednu za 2200 kč…takže super cena…i parkováni na letišti stálo víc než letenka😂

Bobi zánět mě moc mrzí🙄 Doufám,že z toho budeš brzo venku🙄Já ho teda nikdy neměla,ale třeba i když nejsem alergik,tak se mi třeba stává to,že ráno vstanu a slzí mi oko jedno..na střídačku s druhým..nechápu..je to pak vtipný,když si chci dát řasenku,a prostě to nejde😂

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.