Aktuálně: 2 694 inzerátů230 207 diskuzních příspěvků18 554 uživatelů

Třetí víčko

Canka
Canka 20.03.2025, 21:47:04 xxx:xxx.24b3:3ab7

Ahoj holky,

Tak se ségrou pořád špatný,je z toho pořád hodně špatná a není to teď moc jednoduché….snažíme se všichni,aby jí bylo lépe a já doufám v to,že až bude koťátko,vytáhne jí to z nejhoršího,ale to je až 12.dubna a to je ještě 3 týdny..není schopna být u sebe v bytě…všechno to tam na ní padá…je furt u mámy..a holt asi ještě bude dál,než bude prcek..nechala jsem jí udělat obraz z fotky její čičiny…udělalo jí to radost,ale samozřejmě suustilo lavinu emocí…o vikendu jí beru k sobě,potřebuje nutně přítomnost čičin..u mě jich bude mít víc než dost a jen tak se jich nezbaví otrapů mojich😂

Holky vzpomínáte,jak jsem říkala,že už nikdy nepůjdu na žádný tetování po poslední mega bolestivé zkušenosti ze zády?Tak hádejte co😂V květnu jsem objednaná na tetování😂

Taky je u vás ráno taková zima?Jsem normálně ráno začala nosit zpátky rukavice😂Přitom odpoledne je tak nádherně...dneska u nás bylo krásných 15°C a na sluníčku snad i víc..

Obrázek
Buggyra
Buggyra 21.03.2025, 06:37:33 xxx.xxx.198.226

Já naštěstí ráno ven nelezu 🙂 Ale u nás také nádherně (a sucho, sucho, sucho…) - ve stínech se na loukách a pod lesy ještě drží sníh, což mě trochu uklidňuje, že snad ještě z hor něco potaje a nebude kraj úplně vysušený, ale u nás, jak máme blízko tu jámu v Polsku, těžko říct, jestli to pomůže. Trochu jsem z té vody nervozní… Ale tak u nás ještě vodovod je a nestalo se, že by v něm voda nebyla, tak snad…

No včera jsem byla pro prkna a piliny. Máti se kasá, že potřebuje podestlané auto, aby mohla jezdit s poníkama na závody, nevím nevím, když ten jeden vypadá spíš na umření než na závody… Ale každopádně prkna jsou na přístřešek, který, dá-li chlap, spácháme o víkendu, a který si vymínila máti jako podmínku toho, aby poníky zavřela na hladomornu. Já teda nevím, proč by shetlandský poník měl mít přístřešek, a tak nějak si tajně myslím na to, že do něj budou chodit jen ukrývat se před sluníčkem a otravným hmyzem a jinak se budou klepat zimou na větru a dešti (a vyklepávat špeky).

Ve čtvrtek, když se nic nestane, přijedou zubař a kopytář, aby ošetřili naše zvěrstvo, zubař-veterinář také přiveze kloubní preparát do žíly pro plnokrevníka, takže se budu moct začít chystat na sezonu. Ve středu na plnokrevníkovi skákala naše holčička, co se chystá na zkoušky v oblasti jezdectví, a šlo jí to nad očekávání. Na to, že jinak skáče jen na metrovém poníkovi, a tohle zvíře má bezmála metr sedmdesát… No zubař a kopytář a ten lék budou stát předpokládám nějakou tu ledvinu, takže suchý rohlíky budou na talíři ještě měsíc 😀 No mám jich dost, protože kripldůchodce dovezli příbuzní z Prahé dobře nasušené pečivo, tak můžu chroupat, až mi budou zuby praskat 🤣 

Bobca
Bobca 21.03.2025, 08:22:15 xxx.xxx.20.192

teda Niki…co si dáš vytetovat tentokrát? jestli to není tajné?🤫a ta kočička-to je ta,co umřela?nebo taková bude nová?

Tak já včera teda ještě ušila 2 tašky do tomboly..Nákupní-tam ta šňůrka s karabinou ja na zavěšení klíčů,aby se dobře lovily zespoda..ta druhá byla už trocho načatá,tak sem ji dojela..Ráno jsem pro ni letěla do okna,a přešila uši..Vypadají lépe..Jen jsem neměla zrovna myšlenky na nějaké kombinace a zdobení…Mám tu,jako když spadne bomba,jak jsem hledala nějakou kapsu..V té malé je vevnitř..O půl 6 šla pomáhat ještě dělat bufet..Minihambáče,řízečky a stripsy v tortile-šikmo rozkrojené..mňamka veliká👌..Vše jsem balila do strečky..

Ještě si přijde spravit kostým a už na to dlabu..Dnes odpočívám(no ale ten binec si musím roztřídit)..Mám to všechno nahromádkované-přehoz tento týden musel jít stranou..Jinak u nás celý týden jadran..ráno mráz

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Orionka (neregistrovaný) 21.03.2025, 08:31:24 xxx:xxx.5847:660b

Pro Coudas : můžete vyhlížet: černý čáp na Albrechťák dorazil 🙋

lesnizinka
lesnizinka 21.03.2025, 12:47:16 xxx.xxx.174.197

Coudas tu nebyla,ani nepamatuju😟 Ale mlcim. Pisu na mobilu, takze tak vselijak🫣 Na rozdil od udernic, jsme se na to vybodnuli a byli 3 dny v Madarsku v termalech. Tom uz uvadal, potreboval si zadechnout, trochu zregenerovat. No ja sem si z pohybu do pohybu moc nepomohla😉 ale musela jsem - hory skveleho jidla, ktere navic nemusite varit😜 Rano pul hodiny intenzivniho plavani, po poledni 4km chuze na pasu + 10minut plavani na uvolneni a ochlazeni,  pred veceri 30 minut plavani. Vsechno ukoncovane sezenim v teple vode. Ja kratce, Tom tam vydrzi i pul hodiny. Uz sme na ceste domu a sic bude navrat do reality tezky, tesim se na kociny😼

Buggyra
Buggyra 21.03.2025, 14:20:34 xxx.xxx.198.226

Vy aspoň cvičíte, ale mně to nějak nejde… Takže moc úderné to se mnou není. Jdu si zacvičit minutku nebo dvě 🙂

Sardullah
Sardullah 21.03.2025, 16:03:35 xxx.xxx.221.216

U nás po ránu chladno, ale přes den už je to na tričko a kraťasy….už jsem zahlídla poletovat po zahradě čmeláky, tak jsem dneska mastila nakoupit nějaký petrklíče, hyacinty, macešky, protože mě na zahradě ještě nekvete ani zlatý déšť, tak aby si čmeldové mohli nabídnout…aby se u mě drželi, protože budou potřeba až pokvetou třešně a švestky. Včel mi po zahradě moc nelítá, ale čmelákům se naštěstí daří.

lesnizinka
lesnizinka 21.03.2025, 16:57:33 xxx.xxx.92.85

Zatím kvetou jen narcisky a krokusky. Ale všichni jsou stejně ve vřesovišti, tam jsem viděla x čmeldů a včelky samozřejmě🐝To jsem zjistila, když jsem po příjezdu nemohla najít Gucci. Já se z té opice jednou picnu. Naposled byla na kamerách někdy včera v 10večer, což nám chodí na mobil. Jíst už vůbec nebyla. Jak jsem psala, soused nám sundal část plotu, sice to má zadělávat, ale jak jsem koukala o víkendu, mírně to zavírání fláká. Já jsem první letěla dozadu do domku, kde bývá Gucci zašitá nejčastěj. Nebyla, tak pokračuju zahradou nadole, vyřvávám, letím před barák na cestu, prohlížím křoví(byly tam jen sousedovic slepice) Vrátím se domů, mezitím si Tom v ložnici vybaloval věci, sejde dole a já na něj: nemám Gucci, já už fakt nevím, kde by mohla být?!? A on: zato já ji mám! Kde zase byla? Na balkoně, jako minule🙄Vůbec nechápu, co tam jako ta baba dělá? Tam nic není, čistě holý, vykachlíkovaný balkon🤔

lesnizinka
lesnizinka 21.03.2025, 17:08:04 xxx.xxx.92.85

Chtěla jsem ti to Niki napsat, ale už jsi mě předběhnula. Že by jsi měla vzít ségru ne k mamce, ale k sobě za kočinama. A za druhé stejná otázka: co ti ještě chybí za obrázek?😜My sme to pozorovali v těch termálech. Věk lidí jsme odhadovali podle tetování. Respective: kdo neměl tetování, byl určitě starší než my. Pár odhadem stejně starých už mělo. No a mladí alespoň nějaký obrázek vždycky. Ale celkově tam jezdí jen důchodci, takže jsme zapadli i bez obrázků😜

lesnizinka
lesnizinka 21.03.2025, 17:11:07 xxx.xxx.92.85

Bobi, uklízet ti teda nepůjdu😀 a ty tašky do tomboly ti alespoň hoši zaplatí? Pomáháš, šiješ věcné ceny, tak se doufám šábnete i o výdělek?😉A budeš i hrát? Zpívat? 

lesnizinka
lesnizinka 21.03.2025, 17:14:19 xxx.xxx.92.85

Buggyro, vždyť chodíte na jógu! A ta je účinnější, než ta moje dřina😏 Jenže mě to děsně nebaví, jóga myslím. Mám zařazené jen jogové cviky na protažení a bedra. Ale cvičit jen a pouze jogu je pro mě nezáživné. 

lesnizinka
lesnizinka 21.03.2025, 22:13:23 xxx.xxx.92.85

Sardullah chtěla jsem ještě napsat, že jsem byla odpoledne venku hodit krmení rybám, nasbírat si sedmikrásky na sirup a byla jsem jen v tričku a v kraťasech a v pohodě se to dalo👍Jsem čuměla, když pořád straší ochlazením🙄

Bobca
Bobca 22.03.2025, 07:24:56 xxx.xxx.20.192
lesnizinka:

Bobi, uklízet ti teda nepůjdu😀 a ty tašky do tomboly ti alespoň hoši zaplatí? Pomáháš, šiješ věcné ceny, tak se doufám šábnete i o výdělek?😉A budeš i hrát? Zpívat? 

Raduš……Dary do tombol se neplatí..to se dostává od sponzorů zadarmo..Byl seznam,bylo 120 sponzorů..Jmenovitě,co tam kdo přispěl..(např.lůžkoviny-obchod Hodák)…A on mě tam napsal jako šité tašky-“Boženka” !! a příjmení..🤭kůň jeden.😟 Koupila jsem si taky obálku losů,tak jsem zvědavá,jestli mi něco dovezou..I věcnou cenu-vkládaly se lístečky právě na ty konkrétní věci…

jó a hrát né !!to je ples..sice maškarní..Vlastně nevím,jestli jsem to tu psala.myslím,že jo..ulízet jsem začla včera navečer u telky…Aspoň jsem si roztřídila ty boxy,co jsem měla napárané-tak mám krabici na rozžehlování..spoustu jsem toho i vyházela-ty malé odstřižky..mám toho zbytečně moc..stačí látky,pásky,poutka a spodky nohavic-(takové ty mourovaté,když se to vypáře)...Už vylézá sluníčko,tak bude zase veseleji..5 stupňů..

lesnizinka
lesnizinka 22.03.2025, 07:38:11 xxx.xxx.92.85

Čauky Bobi, jo, že je to maškarní ples jsi psala, to jsem zachytila. To se nijak nevylučuje s tím, jestli zahraješ či ne😉No však jo, podnikatelé, ti mají dary k daňovému odpočtu, ty leda houby😏Tak snad něco vyhraješ, alespoň😉 U nás měly být ráno 3st a bylo 10st. Sluníčko praží a už je 11🙂

Bobca
Bobca 22.03.2025, 07:38:37 xxx.xxx.20.192

Ještě jsem zapomněla..objednala jsem si tuhle podložku na doporučení kamarádky…Prý chvíli trvá,než si na ni člověk zvykne,ale pomohla jí s bolestmi všeho druhu-jí to doporučila zase její dcera.…..Moc si ji pochvaluje..že na stupnici do 10 tipuje 8…dělá uklizečku,je jí kolem 60..Taky je po operaci kolene,měla pořád bolesti..a celkově že jí to pomohlo…

Včera jsem ji zkusila..no,je to záhul,musí se pozvolna..🤭ale já ráda chodím i po těch chodníčkách na wellnesu-myslím Kneipův chodník? říkám to dobře? U hotelu Kempa na trojmezí je dlouhý,je tam kůra,písek,různé velikosti kamínků,klacky…a už nevím,co všechno..a Pod Kyčmolem,kam pojedem,tam je takový dokola kolem..

Obrázek
Bobca
Bobca 22.03.2025, 08:23:16 xxx.xxx.20.192

ať žije internet!😲. mám chuť na kakao...jsem si postavila hrnek mlíka na plotnu a že “jen čučnu" sem..no a co myslíte?  smradu jak v Cařihradu..zasypala jsem to solí…sklokeramická deska😟..ale zbylo mi i do hrnku-dala jsem víc🤭ale je vřelé…no si prostě vymrčuju🙏

lesnizinka
lesnizinka 22.03.2025, 11:12:47 xxx.xxx.92.85

To je Bobi klasika, internet je nějaká časová ,,černá díra"Minuty tu běží jistě dvakrát rychlej jak normáně🙄 Dám  vařit brambory, však to chvíli potrvá, pak to stáhnu na minimum a dovařím. Tak jdu kouknout třeba sem, nebudu stát vedle s hypnotizovat 10minut hrnec. Nic neslyším pochopitelně, když se vrátím do kuchyně, že třeba už zevřely…tak už🙄 Voda vyvřelá, plotýnka zhaslá(plyn, naštěstí se sám pojistkou odpojí) Sporák mám zasviněný tím pádem imrvere😏

Canka
Canka 22.03.2025, 11:54:34 xxx:xxx.c64a:8b32

Ahoj holky,

Bobi ta kočička na obrázku byla kočička mojí ségry,která umřela…pro novou kočičku teprve pojedeme 12.dubna,zatím máme zaplacenou zálohu a aspoň paní ségře posílá fotky a videa…

No a holky co mi chybí za obrázek?To je právě to….kromě toho,že jsou koně moje celoživotní láska a mám jich plné tělo,tak mi chybí na těle obrázek druhé celoživotní lásky a to je kočka přeci😀Už jsem nad tím uvažovala dříve,že je to něco,co mě vystihuje a provází celý život….a není o tom na mém těle žádná zmínka kromě jizev od drápů😂Takže tak…

Dneska je u nás azuro,nádhera..teploučko..jen vítr fouká…jediné,čeho se zase děsím z toho sluníčka,že se mi zase opihuje celý obličej,budu jak pipi dlouhá punčocha😂

Jinak musím holky pochválit Bertíka..je to takový nezmar a zloduch,proto je tak štastný venku,aleje to i velký mazel.. ale jak jde o nějakou manipulaci s ním typu odčervení,vyndání klíštěte apod.,to je vrahoun…no a protože jsem na něm už našla klíště,tak jsem včera frčela koupit Foresto obojek(cenu nebudu komentovat,ale zase to dlouho vydrží).A normálně jsem žasla nad tím,jak trpělivý byl u jeho nasazování…tentokrát jsem nebyla ani pokousaná,ani poškrábaná a ještě na mě přísahám bohu mrknul očkem,jakože pohoda😂

Sarah01
Sarah01 22.03.2025, 12:19:51 xxx.xxx.162.253

Coudas tu nebyla,ani nepamatuju😟

Škoda, ráda jsem ji četla, moc šikovná holka, pro kterou není nic nemožné. 👍

lesnizinka
lesnizinka 23.03.2025, 07:35:10 xxx.xxx.92.85

Niki, včera jsem říkala Tomovi, jak jsi se po zádech zapřísahala, že stačilo a už jsi našla místečko na další😏 A on: ještě jí něco chybí a já: kozu asi tetovat nebude, ale kočka myslím, tu asi ještě kupodivu😉nemá.

Po ránu 10st, ještě teplo, zataženo celkem, ale vichr jak kráva zase, to bude hnusná obchůzka, vůbec se teda netěším🙄

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.