Šití mě minulo, stejně jako pletení a háčkování. Umím jen ty náramky. Z riflí jsem si zkoušela udělat kopii peněženky, ale nepovedlo se. Potrebuju peněženku malou, placatou, aby se mi vešla do kapsy u kalhot a do mojí kabelky 🤭 (brašna na nářadí na opasek s gumovým páskem na stehno, kluk v Globusu řval na celý krám “ty vole Lara Croft”…, a ještě se tam musí vejít 2 telefony, nůž, propiska, sluchátka a obcas klíče od baráku a od auta ) . Když jsem ještě jezdila na závody s vidinou porazit mistryni frydlantského výběžku, ušila jsem si deku pod sedlo. Ono tady totiž v tu dobu jelo (možná ještě jede, nejezdím na závody už dávno, vlastně na koni nejezdím vúbec), že musí být jezdec barevně sladěn s koněm, nezáleželo jestli uměl jezdit, pak vyhrával 🫣😁. No a na internetu jsem takovou barvu nesehnala, tak jsem ušila z dek, vevnitř je pěnová podložka (jsem těžká, musím tlumit) a dá se vyndat a deka vyprat. Teď už jen leží na výstavce s dalším jezdeckým vybavením. Jdu vyhrabat nějaké foto ze závodů.
Canko, možná blbá poznámka, proč jezdíš v bahně autem a nevezmeš si kolečko? 🤔 Já vím, určitě je důvod. Ja zas dělám všechno po tmě. Čelovek a baterek tři… a já spoléhám na měsíček 🤭. Na naší uliční lampu před bránou jsem si chtěla udělat prak a žárovku rozbijet, ale to by mě zavřeli za ničení obecního majetku. Navíc nebydlíme sami, tchánům se světlo libí, a tchán opravuje jako elektrikář i to, ci nemá 🫣.
Včera jsem měla návštěvní den, takže dovolenou. Ne, vlastně pololetní prázdniny po vysvědčení 😁. Nakrmili jsme akoráa bejky a já odjela na dopoledne ke kamarádce s kozama 🤭 zároveň jsem vyměnila vajíčka za sýr (i když kozí, má ho fakt velmi chutný), protože se naše slepice zbláznily a nevime co s vajčkama. Zároveň volala.další kamarádka, ze jede kolem, že se staví, no bohužel. Na oběd si dítě přálo pizzu, tak jsme jeli do restaurace, aspoň mě minulo vaření, z restaurace do Liberce nákup a další potřebné. Po návratu domů jsem odjela za další kamarádkou do bývaleho bydliště. No a vrátila jsem se v 8 a neště jsem si deb… zapomněla namočit granule.pro poniky, tak jsem šla krmit až před 9, rozkoulet koním balík, a do 12 jsme koukali na nekonečný dokument o Werichovi. Což ve 12 spát fakt nechodím.
No tak jsem dneska.musela dodrlat práci za včera. Jó lenost, o tom mi může někdo povídat… Manzel se.mi tuhle asi 10 minut smál, když jsem prohlásila, ze jsem líná i chlastat.
No tak pár fotek k tematu…