tak to je bezva koutek!!😎fakt😲…ten výhled…
Třetí víčko
Vzhledem k tomu, že už mi nadává celá rodina(nedá se se mnou domluvit😏otázka je, jestli je to ušima😊😜) tak se chystám k tomu audio objednat. Vzhledem k tomu, že příští týden zubař, musím i gyndu tak co? Zase to odkládám😏
Coudas, výhled nevýhled(hezký, gratuluju👍) k nádobí mě to asi nedostrká(mám tam misku, dva zipové sáčky od kočičího masa a od tchánů podnos od buchet) Si říkám, že to nestojí za to a tak to tam straší od včera. Jasně, jdu ven (přestalo mrznout) něco dělat chvíli a pak to konečně umyju🙄😉
Mě to zalehlý ucho od vánoc, kvůli rýmě, strašně štve. K tomu mi tam “zvoní”. Ale taky se mi nechce k doktorovi, snad to povolí. Kdyžtak to v létě vytáhne sluníčko 😁
Jasný, výhled nevýhled (není k čemu gratulovat, lepší by byl na Alpy…), mám myčku 🫣 . Jen to, co do ni nedám musim mýt pak v ruce. Tak aspoň trochu hezký kino.
Mám takový dotaz, malý mi začal průjmovat - dnes ráno nepovedený bobek, dnes v poledne druhý (už jsem mu dala enterogel i Attapecin, probiotika - ale výsledek žádný). Myslíte, že ještě vydržet jestli se to zlepší, a jet na veterinu až zítra? (navíc dnes se mi to vůbec nehodí)
Podle mého se jedná o dietní chybu - zkusila jsem novou konzervu a bohužel malému nesedla. Žere sice si vybírá co má rád, ale jí a aktivní je také. Počkat nebo jet dnes?
jsem laik,ale pokud jí a je čilý..počkala bych do zítra…ale určitě se tu ozvou zkušenější…to jen můj názor-pokud dostal něco nového…a pardon,zeptám se..asi se jedná o kočičáka-podle fotky😟
Já bych to taky nehrotila a klidně počkala, zda se to do zítra neupraví. Nacpala bych do něj uhlí.
Biaco já jsem ta poslední, co by mohla radit, já jdu až třeba po týdnu, pokud by to nepřešlo. Prostě já mám průjmy celý život, tak to ani u koček nehrotím. Když nevypadají nemocně. A když víte, že je to po změně stravy, tak bych čekala, jestli se to samo neuklidní.
Jo, o malého bílého (minkového). Toto mám na ploše domácí PC, v práci mám zase starého.
A já čtu: malého miminkového😜
lesnizinka:A já čtu: malého miminkového😜
já taky 😂
Pokud je čilý a v pohodě, neplašila bych se, naše nalezenkyně Mia se nám pos… 1x měsíčně, je totiž všetečka, pořád někam leze, něco odlizuje…, dostane enterozoogel a za den dva pohoda
Ahoj holky,
Jaký zubr?😂To jste mě pobavili😂A Bobi nesměj se Ričí,že má krátký nohy!!!Je malá!😂Však má jen 73 cm😂A takhle v zimě,když je jak medvídek chlupatá,tak je vážně roztomilá…a Bobi to si jen myslíš,že bys Čikitku chtěla doma😂Je to malý ADHD zloduch…ale na druhou stranu miluje spánek,ale jen jakoby u tebe..když jde spát,tak jedině nacpaná u mě😂
Juju Raduš,já si myslím,že my dvě s Coudas,když by jsme byli sousedky,tak by jsme si fakt rozumněli..takový dvě jézéďačky😂
Dneska u nás ráno -7°C…zatím nejstudenější noc a moje nejhnusnější ráno😂Rozbíjení ledů,dolévání vody všude,zmrzlý ruce i nohy…no už opravdu chci jaro…ale já už to beru tak,že se to brzo přehoupne a jaro je tu..jen vydržet..už aby to kvetlo a rostla tráva..a těším se,až budu moct spát zase u zvířátek…