Aktuálně: 3 181 inzerátů222 213 diskuzních příspěvků18 374 uživatelů

Třetí víčko

lesnizinka
lesnizinka 13.01.2025, 17:07:39 xxx.xxx.95.147
lupus4:

třeba čekají, až ji něco “načne” a svedou to na vlky…

😉 to by sice mohli, ale je tam jen bobr😏 je to víceméně v dědině. Jen jsem tak uvažovala, jak tady holky píšou a vím, že je to samozřejmost, že o zvířata se prostě postarat musí…tak taky se asi v neděli nemusí. Chápu, dají se jim tam balíky, napustí voda a co víc ovce potřebuje. Ale stejně🙄

Canka
Canka 13.01.2025, 19:01:36 xxx.xxx.212.25

Ahoooj holky,

Raduš noha o moooc lepší..už na ní chodím..ale ty prsty prostě hrozně bolí..nemůžu je ohnout..a dotknout se jich ve smyslu zatlačit…přijde mi to tak trochu divný,že by to měl být jen nějaký výron,když to souvisí s prstama. V pátek jdu na kontrolu…uvidíme,co řekne doktor…

Bobi náhodou😂Já už chodím svědomitě oblíkaná!!Abych snížila riziko toho,že budu nemocná..už nosím i rukavici a čepici😂Každopádně furt někde lítám,klasika…a jezdit?Tak to opravdu nestíhám😂Tak max.jednou týdně o víkendu…mě nikdo nepomáhá,takže já jedu všechno sama a zabere mi to doat času. Ale dělá mě to šťastnou..i když zima je uznávám nejhnusnější období,kdy si říkám,jak bych mohla být v teple domova a nemrznout venku furt jak trubka😂Ale ty moji ňunánci mi to vynahradí..jako zrovna dneska…měla jsem hotovo a holky už měli kyblíky a večeřely..a já si sedla do slámy v přístřešku a čekala jsem,až dopapají..no a do toho mi volal kolega z práce s jedním problémem..a byla jsem do toho hovoru tak zažraná,že jsem nějak nevnímala..a kobča vždycky když dopapá,tak se jde napít..no a jak to asi dopadlo..napila se a s tou uslintanou mokrou pusou přišla ke mě a všechen mix slin,vody a tý večeře mi naplivala do vlasů a na obličej😂Ale byla u toho tak sladká a vtipná,že mě upřímně tak rozesmála,že jsem se na ní nemohla ani zlobit😂

Bertíkovi jsem objednala z Temu takový malý termodomeček a včera to došlo..dala jsem mu ho do seníku,dala dovnitř seno a co myslíte?Šel si lehnout do sena,udělal si tam ďolík a spal😂Ale tak pro můj dobrý pocit tam má 4 domeček😂

Coudas vyprdni se na to..zůstaň tu..já mám tvoje názory a příběhy moc ráda a já když s nikým nechci komunikovat,tak ho ignoruji a odpovídám jen na to,co chci…byla by škoda,aby ses tady na to vyprdla..taková fajn buchta😀

Saga já se nemohla vynadívat na to tetováni asi první měsíc…a vidím ho v zrcadle…to mi stačí..a pak už jsem ho přestala vnímat…a tím,že jsem dost potetovaná i jinde,tak mi to ani nepřijde..a přiznávám,že i když jsem říkala,že už žádný tetování,tak letos zase uvažuji o dalším😂Ale mám teď bohužel jiné starosti a musím šetřit na konkrétní věc,takže nic,co by mě finančně teď nějak víc omezilo,tak nejde…a můj tatér si bere 1800 kč za hodinu a moje tetování většinou trvá 4-5 hodin…malý tetovačky si nedělám..a to by mě teď sakra finančně bolelo…ale tak třeba k dalším Vánocům😂  

Přidávám pár zimních foteček…a jeden těžký kočičí život🙂

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Coudas
Coudas 13.01.2025, 20:42:47 xxx.xxx.120.105

Že já jsem sem lezla vůbec 🫣😁. Dyť já ani nemám co psát, nic zajímavýho. Nuda nuda šeď šeď 🙂 A jen koně, koně, poníci a… nic .

Obrázek Obrázek Obrázek
lesnizinka
lesnizinka 13.01.2025, 20:56:40 xxx.xxx.95.147

Niky a ten ,,zubr" tam dělá co?🤣 nechválila jsi se, že máš zubra😉

Holky tetování…jak jsem psala, to jde mimo mě, nejsem žádný fanda. Když je pěkné, uznám, že je, ale na zádech to mít nemusím, viď Nikiš😜Aléééé…ráno jsem si u cvičení koukala na stehna a říkala si: teda fuj, jsem zvědavá, co s tímto hodláš v létě dělat? A teď mě napadlo: kurňa potetuju to a nebude vidět ta hnusná scvrklá kůže😜 Nebo jo?!?🙄

Coudas
Coudas 13.01.2025, 21:11:30 xxx.xxx.120.105

Tetování jsem měla, po 15 letech zmizlo. Ale.bylo malý, po vzoru Krokodýla Dundeeho jen pásek na paži, asi dvoucentimetrový provaz. Mamka málem omdlela.

Bobca
Bobca 14.01.2025, 07:06:58 xxx.xxx.20.192

to na paži se mi líbí..jsem psala už,že v práci měla kolegyně takový ten “drát”?nebo jako čínského něco-propleteného..nevím,jak to popsat..Já teda nemám nic,ale vnučka se přišla před svátkama pochlubit..Má právě jen takové malé věci..Má i mopsíka-jen jedním tahem obrys na paži..musí se člověk snažit,aby to poznal,co ty kudrlinky znamenají…Nevím,že by tetování mohlo zmizet..ale nemusím vědět všechno,že?🥰

Niki-naraženina prý bolí víc,jak zlomenina,tak to bude asi chvíli trvat..A ten “zubr” je teda pěkná fotečka..jsem netušila,že má ponička tak krátké nohy..🤭Čikitku bych chtěla mít doma🤗

Raduš,držím se,abych neokomentovala tu tvoji scvrklou kůži🤐…Já mám všechny kůže napnuté,ani vrásky nemám…🤗 a proč?…Hádej🤭🤗😜

Coudas
Coudas 14.01.2025, 07:32:47 xxx.xxx.120.105

Lesnizinko na tom “mizejícím” jsme se dohodli hbed na začátku, ale princip nevím. Pěkné a vuditelné to bylo 10 let, pak začala postupně mizet barva, az zmizela úplně, ale ty vpichy tam zůstaly. Když se na jaře s sprvním slunkem náhodou chytnu více, tak to místy zčervená a je vidět obrys. Zkusím najít nějakou fotku, jak to vypadalo.

Bobca
Bobca 14.01.2025, 08:05:44 xxx.xxx.20.192
Coudas:

Jejda pardon, přehlídla jsem se,  Bobčo, ne Lesnížínko 🫣

vpohodě-ono je to jedno,mluvíme o tetování,takže žádný problém😇ale to je to podobné..právě,na té paži to vypadá pěkně..to se mi líbí..

Kilian
Kilian 14.01.2025, 08:22:14 xxx:xxx.56d2:cd25
»
Odpověď na příspěvek uživatele Coudas z 14.01.2025, 07:38:08

….krásná fotka….

lesnizinka
lesnizinka 14.01.2025, 11:05:12 xxx.xxx.81.35

Taky jsem to chtěla napsat, že Coudas je typ, ke kterému tohle zrovna pěkně sedí. A jste i s Nikčou takové…takové podobné typy bych řekla👍

Raduš,držím se,abych neokomentovala tu tvoji scvrklou kůži🤐…Já mám všechny kůže napnuté,ani vrásky nemám…🤗 a proč?…Hádej🤭🤗😜 - ha, ha vím, to je něco za něco no. Buď se vyžeru a budu jak majolenka(popravdě…už na tom pracuju😏) a nebo budu stará scvrklá rašple. 

Zapomněla jsem včera napsat, že celý den přešívám mamce. Včera jsem přešívala. Koupila jsem jí k Vánocům deku, takovou tu, co vypadá jak králík třeba…jenže měli jen velké, jako-že přehoz přes postel, takže dokonce 200x220cm. A je dvojitá, z jedné strany ten ,,králík", z druhé beránek. Krom toho, že moc pěkná, tak i krásně teplounká. Jenže manipulace s ní hrozná, tím, jak velká, jí sjížděla na zem tou vahou, když se do ní zamotala. Tak jsem jí ustříhla na klasických(no malinko větší) 160cmx200. A ze zbytku jí našiju polštářky, ale nemám ještě koupené zipy. Vrazila mi rovnou zašít i povlečení, co jsem jí koupila vloni plyšové, ale taky je prostě větší. Deka, co jsem si myslela, že půjde blbě dík těm chlupům, tak celkem dobrý, zato to povlečení, které má zhora normoš bavlnu a zespoda ten plyš, který je taková řídká pletenina, roztahující se a po ustříhnutí i třepící až hrůza…tak to mi mašina nechtěla vůbec přežvýkat, úplný hnus, jak jsem to zašila🙄 Chtěla ubrat i v délce, to jsem vzdala teda. Nevím, co na to řekne🙄 Skočila jsem nafotit tu deku, respective ten zbytek, co mi zůstal na polštářky🙂 Zkoušela jsem z obou stran, po i proti světlu, koukala jsem pak na fotky, že to úplně hezky nevypadá…a pak jsem si uvědomila, že mám na foťáku kvůli focení ptáčků přes okno vypnutý blesk🙄 No neva, tak alespoň takto😏

Obrázek Obrázek

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.