Aktuálně: 3 260 inzerátů220 188 diskuzních příspěvků18 352 uživatelů

Třetí víčko

lesnizinka
lesnizinka 04.01.2025, 12:15:05 xxx.xxx.88.102

Poledne a nikdo nikde😟 Já se teda nakrknula s tenisem, tak jsem sem ani nešla, až jsem se trochu zklidnila, abych tu jen nedštila síru😛 Ráno na obchůzce to bylo tedy výživné😉 Cesta jedna poledovica, takže o rychlochůzi to fakt dneska nebylo, spíš o tom…přežít😏 Než jsem došla na polňačku kolem potoka, což byla jediná cesta, po které se dá jít, sem se málem 4 krát zabila. Vždycky jsem to vybalancovala…naštěstí. Ale jak mám stále v paměti, jak jsem v létě v ložnici na mokrých parketách prásknula na ty lokte(záda)tak to bych zažít opět fakt nechtěla🙄 Teď hlásí týden bez mrazů, tak snad ten led brzo sleze.

orionka-2
orionka-2 04.01.2025, 14:37:29 xxx.xxx.226.32
Canka:

Noha dobrý,není to zlomený…mám nějakou krevní sraženinu z toho mezi 2.-4 palcem na nártu ..dostala jsem obvaz a mám být v klidovém režimu..což jsem doktorovi vysvětlila,že u mě nejde🤣🤣Tak jsem dostala nálev řečí,proč je to špatné a za 14 dní mám jít na kontrolu..

No jenže mi to po zásahu doktora(prohmatával a zkoušel i prsty) nateklo tak,že jsem nohu už nedostala do boty,takže jsem domů řídila bosa😂A když jsem cpala nohu do pracovní obuvi na zahradu,tak i slzička bolesti ukápla😂Ale narvala jsem to tam😂

U nás dneska střídavě sněží,prší a svítí sluníčko…ale furt tu dost fouká..

Obrázek

Pracovní obuv je na zklidnění nohy stejně dobrá jako sádra, ortéza. Možná vám nějaký čas zůstane.

lesnizinka
lesnizinka 04.01.2025, 15:13:15 xxx.xxx.88.102
»
Odpověď na příspěvek uživatele orionka-2 z 04.01.2025, 14:37:29

Konečně někdo😉 A to jste připomněla: Nikčo, co tedy ta noha, uklidnilo se ti to od včera?

Canka
Canka 04.01.2025, 21:01:07 xxx.xxx.212.25

Ahoooj všichniii,

Raduš noha je o kousek lepší,ale furt to bolí…nacpat to do tý pracovní boty tu nohu bylo hodně hodně bolestný..i to chozeni v ní teds byl pocuc..ale..samozřejmě jsem vylezla na koně😂A byli jsme se projet..ale když jsem seskakovala,vypadala jsem jako důchodkyně doslova stékající z koně😂Ale tak musím opatrně..chodit potřebuji😂

Dneska jsem poprvé zatopila doma..protože jsem blbec nechala otevřené všechny ventilačky,když jsem šla ke koním..takže když jsem odpoledne přišla domů,měla jsem v bytě 13°C🤣🤣🤣

lesnizinka
lesnizinka 05.01.2025, 07:22:10 xxx.xxx.88.102

Niki a zatopit v tvém případě vlastně znamená co? Že otočíš ventilem na radiátoru? Tak to je jasné, že neseskočíš z koně, to by jsi si zrovna nepomohla🙄 Jedině, že bys to pojala: čím sas pokazil, tím sa naprav…jak se říká, asi ne jen u nás😛

Bobca
Bobca 05.01.2025, 10:03:13 xxx.xxx.20.192

to spíš,že nechala ty ventilačky..tak musela ten ventil otevřít víc..Já na paneláku první zimu nemusela topit vůbec,bo mě vytápěly byty kolem..ale stejně jsem měla zaúčtované topení,že ubírali rohovým bytům…tak to má možná Nikča…Dofám Niki,že aspoň odpočíváš,když jsi doma a nepoklízíš..Já se rozhodla už dnes uklidit “vánoce”,a vytáhnout mašinu…Jsem trošku nabuzená,a myslím,že “by to šlo” něco tvořit..🤭Měla jsem hodně dlouho “spadlý řemen”,a měla bych ho nahodit..Už jsem něco začla stříhat…

Holky,objevila jsem,když jsem šla s Jaruš kolečko po náměstí v rohu zastrčený obchůdek-ťamana..jsem tam ještě nebyla..Rifle-mezi 299-350-500 byly za 20..Nekup to..Nové,dost zdobné,takže normálně už nenositelné🤔Koupila jsem ten den troje..abych toho netáhla přes město víc..Na druhý den jsem tam zašla znova..že si vyzkouším halenku..prdlajs,triček mám dost a za 299 byla i pro mě dost drahá-i když ve slevě-delší,plátěná-univelikost na moje kozenky dobrá🤗 To jsem radši opět šla do těch riflí..našla jsem tam poklady..No,ušetřila jsem asi 4800,utratila jsem celkem přes 300-už byly některé za 29(i když bych si je samozřejmě nekoupila za původní cenu..)tak jsem si i udělala radost..Barvu na vlasy za 60-nějaký nugát-uvidím,Jaruš mi donesla fialovou,že už si ji nebude dávat,tak tam trošku připlcnu..👌

lesnizinka
lesnizinka 05.01.2025, 11:15:29 xxx.xxx.88.96

Ha, už je tady😉 Já ještě smolila objednávky, Tom tu mával prázdným platíčkem od mezizubních kartáčků, práznou flaškou od šamponu a nejel comp, respective Wifina. Jednou začas se musí vytáhnout z elektriky, aby si odfouknula😏

Vánoce, bůůů😢 je mi to líto, tolik mi dalo práce všechno nastrojit, venku světýlka - už nám pěkně nebudou svítit stromečky😟 ach jo. A když si k tomu představím, než to všechno uklidím. A nechcíííí! Chci to tu ještě mít tak hezké…a chci a chci a chci, dup😜 A umělý stromeček hezky drží, tak co😜 Světýlka teda zítra naposled😟

A pochopitelně skleroza stará ještě dopisuju: kurňa tu je dneska zima! Teď sice leze slunko, nic to nemění na tom, že je -2, pocitově -8, protože fouká jak kráva. Myslela jsem, že mi umrzne tlama. To už jsem si řekla, že není čas na hrdinství a nasadila jsem kapuci od mikiny. Když jsem se vracela, což je zase kus proti větru, už jsem si říkala, že si snad nasadím i tu od bundy, jak mi to profukovalo. Hlásím mamce, že je děsná zima, až půjde ven, ať se pořádně obleče a že: jo? Mě se přes okno ani nezdá…Za dvě hodiny volá, že: panebože to je příšerná zima, tak strašně zima mi snad ještě nebylo, ruce mi mrzly i v kapsách, kapuce nepomáhala, myslela jsem, že tam zmrznu! Já tě varovala😉

ančovička (neregistrovaný) 05.01.2025, 11:43:51 xxx.xxx.2.159
»
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 05.01.2025, 11:15:29

..😀..a bude hůř..😂😂

lesnizinka
lesnizinka 05.01.2025, 11:54:21 xxx.xxx.88.96
ančovička:

..😀..a bude hůř..😂😂

Se sklerozou? (to snad už ani nejde hůř🙄 já vím alzheimer) Se zimou?  U nás nehlásí, naopak oteplení…alespoň co jsem koukala předevčírem. 

ančovička (neregistrovaný) 05.01.2025, 12:02:25 xxx.xxx.2.159

Tak se sklerózou nebo Alzheimerem,to už se nedozvíme 😂,  ale zima bude určitě .. nemám zimu ráda, všechno zamrzlé..práce kolem zvířat horší..ale vydržíme👍

lesnizinka
lesnizinka 05.01.2025, 12:40:31 xxx.xxx.88.96

Mě zima jako taková nevadí, protože když nechci, zalezu doma v teple a je mi to jedno😉 Vadí mi až, když v takovémto hnusném počasí, musím jít ven. Možná, kdybych to měla denně měsíc v kuse, zimu bych taky nesnášela😉 Tak doufám, že to nebude😉 Já nesnáším horko, těším se na jaro, to jo, ale představa těch letních veder mě děsí už teď🙄

Canka
Canka 05.01.2025, 14:22:43 xxx.xxx.212.25

Ahoj holky,

Raduš v mém případě to znamená jen otočit kohouty,ale já standardně netopím..v bytě mám mezi 18-19°C v zimě a tak nemám důvod topit…ale jak jsem nechala otevřený ty ventilačky a ta zima se dostala dovnitř,tak byla opravdu znatelně zima…a kvůli vyúčtování se rok co rok vztekám a hádám se..takže to konečně minulý rok změnili a zvlášt účtují teplou vodu a zvlášt topení..a hle..já,která každý rok netopím a měla jsem nejmenší přeplatky a někdy i nedoplatek a ty šmejdi kolem mě,co topili jal vzteklý měli paradoxně přeplatky,tak se vše otočilo.Já byla konečně spokojená s přeplatkem a ostatní měli nedoplatky docela ve velkých částkách…a teď se soudí s obcí..kdepak,konečně je to spravedlivý..já jen doufám,že skrz to,jak se soudí,tak že to obec nevrátí zpět tak,jak to bylo…

U nás krásně sněží..hned ráno v 9 hodin jsem byla na masáži tady kousek ode mě v Žatci u jednoho maséra,kterého si všichni chválí..není to ten styl mojí oblíbené masáže relaxační,ale je to ta křupací..no volala jsem si s ním,že mám problémy asi od krční páteře,že jsem dřív chodila hodné na fyzio skrz bolesti hlavy a že si doktoři mysleli,že je to právě od krční páteře..no přijela jsem tam,celou mě prohlídl,postavil si mě a prohmatal..a pak začal..řekl,že jsem šílené zablokovaná..takže mě prokřupal neuvěřitelným způsobem..už to byls úleva..to dělal v sedě a ve stoje..a pak jsem si lehla a rozmasírovával mi záda a krk..a byl to mazec..říkal,ať dneska hlavně nic nedělám a relaxuji..takže jsem dneska i skrz tu nohu prostě jen udělala to nejnutnější u zvířátek a šla domů..Bobi neboj,nedělám nic těžkýho..co se týče stromečku,ten jsem dva dny zpět už odstrojila a vysadila na zahradu a sundala i všechny ozdoby z oken a stolů..jsem ráda,že je zase po Vánocích..

Bobca
Bobca 05.01.2025, 15:59:56 xxx.xxx.20.192

tedá..Ta Čikitka je krásně zbarvená…to se jen tak nevidí u tříbarevných koček..Máš fakt štěstí na takové mazlíky..ten kukuč od Pučmeldu…😇Jen tak dál…odpočívej,co to jde..🙏

hmn
hmn 05.01.2025, 16:36:58 xxx.xxx.42.177

canka, a kukuč čikitky by byl?
ona je fakt k sežrání…..😍

lesnizinka
lesnizinka 05.01.2025, 18:05:23 xxx.xxx.88.96

A Nikoušek je kde? Já budu muset zahájit nějakou dietu, budeme mít asi společnou😜protože na Vánoce mamka koukala na Viktína obhlédajícího krabice od dárků, co dostali děcka a že: panebože, to má mít takové vaky pod tím břichem, vždyť on když jde tak vypadá, jako by na sobě měl přetažený ještě jeden velký kožich někoho jiného😎Vždyť ani pořádně nemůže chodit! Tak na omluvu(malinkou😉) ona je zvyklá jen na ty venkovní vychrtlé toulavky, co potkává různě po vesnici😏

Elisak
Elisak 05.01.2025, 19:33:18 xxx.xxx.194.232

Canka: u tebe bych zmrzla, doma držíme minimálně 23°C.

Já si užila poslední volný den pořádnou dávkou pohybu. Ráno 34km na koloběžce, potom rychlých 11km s Efíkem.  A pak začalo krásně sněžit, tak koukám na počasí a zítra to bude pryč. A já se na koloběžku na sněhu těším celou zimu. Tak jsem dala ještě jednu krátkou koloběžku na sněhu, cestou dom už teda pršelo, ale i tak to bylo super.

Minulý týden jsem si domů přivezla dalšího hada, chřestýše holčinu. V létě pro ní snad seženu ještě kluka a budu mít stop stav…

Obrázek Obrázek
lesnizinka
lesnizinka 05.01.2025, 22:36:35 xxx.xxx.88.96

Bože Eli, vy jste normálně posedlá pohybem😲 V dobrém samozřejmě👍 Já jen prostě nechápu, jak se k tomuto dá dopracovat. Nemohl by mi to někdo vsugerovat, třeba na nějaké hypnoze..že bych zašla😉

lesnizinka
lesnizinka 05.01.2025, 22:40:57 xxx.xxx.88.96

Niki tak to jsem moc zvědavá, jestli ti to pomůže, hlavně od té hlavy myslím. A říkal, že to máš opravené jako nafurt, nebo máš třeba za měsíc zase přijít. Už jsem to psala mockrát, mě takhle opravil záněty močových cest. Měla jsem je pořád, snad každý měsíc, bylo to peklo. Prolupal mi páteř a byly pryč, navždy, doufám(je to 30let)

lesnizinka
lesnizinka 05.01.2025, 22:59:13 xxx.xxx.88.96

Bobi, tvůj elán ti závidím, mě děsí jen ta představa, že začnou normální dny a já budu muset naběhnout na režim: musím něco dělat😏 Já jsem myslela, že s riflovým jsi skončila, že už jsi toho…jak to napsat..přežraná prostě😏 A ona jde a nakoupí další pytel riflí😛 Si držák čéče👍 Ještě pořád máš na něco ,,objednávky"?

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.