lesnizinka:To není o štěňátkách?😉 Ahaaa😏 tak to nic😉
Njn, on se někdo těší i na obyčejné děti. 😊
Ale štěnda v budoucnu tady taky určitě zase budou. 😉
lesnizinka:To není o štěňátkách?😉 Ahaaa😏 tak to nic😉
Ale štěnda v budoucnu tady taky určitě zase budou. 😉
Já tu měla několik hodin teď synovce s neteří, takže nemůžu říct, že to chápu😜 Chudák Viktorek tak brzo do obyvču nepřijde, Gucci sbalila baťoh a šla do garáže😏 Šla bych taky😉 no jako hostitelka, jsem nemohla😏
Sarah01:Takže to miminko nebudete mít vy, ale dcera nebo syn? Já si myslela, že vy. 😁
Ehm… Jaké miminko? Jenom jsem reagovala na Kilian ohledně našeho věku.
kometa:Ehm… Jaké miminko? Jenom jsem reagovala na Kilian ohledně našeho věku.
šla jsem zpětně,ale o žádném miminku-myslím lidském,že by byl někdo v očekávání jsem se nedočetla🤔
🤭🙏..to znělo jako zklamání🤔🥰
To bylo na hmn, jak jsme si tady psali, co jsme dostali k Vánocům. Ona psala, že jsou v očekávání, a já netušila, že bude už babička. 😊 To mně došlo, až jste si tady psaly o věku.
Brrr zima, fučák studený, málem mi ráno umrzly ušiska! Pravda, natáhnout si kapuci, když mám rovnou dvě😛 se mi nechce, protože za chvíli, jak se otočím po větru už je zbytečná a zas by mi bylo horko na hlavu, což nesnesu. Na slunku jsou nějaké mraky, tak nesvítí, teď je -1,5st, pocitová -6 prý.
kometa:jadérka jsou zdravá, takže se jí.
Co si pamatuji, tak jablka i hrušky jsem vždycky jedla tak, že mi z nich zbude jenom “šťopka”. A slepé střevo stále mám.
Škvora si pamatuji také…🤣
Se slepákem, resp. se střevy ale pozor na pomeranče ve vyšším věku. To teď není myšleno na Vás😀, nýbrž na opravdu vysoký věk. Pár ileózních stavů po ucpání “vlákninou” z pomerančů znám.
Ahojte děvčata,
Tak sedím a čekám v čekárné chirurgie🙄Seskočila jsem už před Silvestrem blbě z koně a myslela jsem si,že to klasicky rozchodím😀Celá já….jenže dneska ráno jsem chtěla vstát na záchod a nic..noha úplně v hajzlu..ale není nateklá,nic..jenom prostě neohnu 3 prsty..jestli jako vazy nebo šlachy..nevím..tak jsem radši teda šla..i když doktory nesnáším a on mi stejně řekne,že to má být v klidu..a nic víc..typický doktor..ale tak uvidíme..když už musím v pondělí do práce,tak by to bylo blbý,kdybych nechodila😂To já stejně půjdu,i když bych byla bez nohy😂
Tak mu držte palec,ať je to jen hovadina..
Canka:Ahojte děvčata,
Tak sedím a čekám v čekárné chirurgie🙄Seskočila jsem už před Silvestrem blbě z koně a myslela jsem si,že to klasicky rozchodím😀Celá já….jenže dneska ráno jsem chtěla vstát na záchod a nic..noha úplně v hajzlu..ale není nateklá,nic..jenom prostě neohnu 3 prsty..jestli jako vazy nebo šlachy..nevím..tak jsem radši teda šla..i když doktory nesnáším a on mi stejně řekne,že to má být v klidu..a nic víc..typický doktor..ale tak uvidíme..když už musím v pondělí do práce,tak by to bylo blbý,kdybych nechodila😂To já stejně půjdu,i když bych byla bez nohy😂
Tak mu držte palec,ať je to jen hovadina..
A jéjé držím 19 prstů ( jeden mi mašina ukrojila a to fakt).
Snad to bude jenom něco lehčího. Když jsem před vánocemi spadla na vanu a narazila si žebra a páteř, ojéje fakt to byl mazec, ještě teď cítím naražené žebra, ale dobrý😉.
Tak ať je tak trochu vše OK🤝.
Daja
Niki-to je rychleji,jak na nové šaty-se říká🤭..Já teď chodím i ze schodů pomaleji…😇..stačí,když mi ta kolena bolí..doufám,že ty opichy pomůžou🙏před sprcháč jsem si pořídila tu stoličku a po-ma-lič-ku vylézám dolů(psala jsem,mám to teď 36 cm vysoko)..Jako-chodit chodím pořád jak kdyby mi u zadku hořelo,ale ty schody si hlídám…Naraženina bolí..Napiš pak,jak jsi dopadla-držím pěsti🥰-jsou štěstí😊
jinak u nás sněží..už v noci,jak jsem šla větrat,ležel na střechách sníh…🌨️
U nás večer zasnížkovalo, nestojí to za řeč, jen poprašek. Je to hezké(koho by napadlo nafotit, že?😏) Ještě se drží, ale je skoro stupeň, vysvítá slunko, tak bude za chvíli asi po😕 Ráno jsem spěchala, kvůli čumění na tenis jsem měla zpoždění a všichni sousedi umetali sníh ve vchodech, tak jsem jim přála a to mě zase zdrželo…Tom chtěl jet na tenis, že: boha kde si, dneska chystáš snídani a zrovna dneska má rozkecáno😉
Niki, jestli jsou to šlachy, nebo zlomená kterási ta kůstka v nártu, co má dneska taky snad každý, tak dostaneš možná i škrob, nebo ortézu, či co se teď dává. Známá měla nedávno, měla něco takového, mamka referovala, no nedokázala to identifikovat😏 Neboj, to nic nebude😉 Předevčírem by Tom běhat na pásu, vyleze ze sklepa a pajdá, že nemůže na nohu. A to jako proč? ,,Mě něco píchlo nebo přeskočilo tady(kazuje na konec holeně, než začne nárt) a nemůžu šlápnout na nohu!" Že by to bylo z toho, jak mě už 14 dní bolí koleno?" Určitě, šetřil jsi sis to koleno, nějak pitomě vytáčel nohu a natáhnul jsi si sval, šlachu, o které jsi ani nevěděl, že ji máš😉 Pajdal celý den, nemohl sejít-vyjít schody. Na druhý den chodí normálně. Zázrak, doufal jsem, že se ráno probudím a bude to pryč a rychtyk, dobré👍 Myslíš, že mám jít běhat do sklepa? Si prdlý? Na pátek nahoukáš všechny na tenis(čtyřhru) a zase si domrtvíš tu nohu?!?🙄
Jako vím, že s tím tady prudím jen já😏 ale nevíte někdo, kde je zase Buggyra? 😲
já nafotila….🌨️
Neboj,Buggyra se objeví…Dlouho jsem nepsala,že prádlo pořád visí,ale radši jsem tam ten foťák nenakláněla…🤭
U nás taky visí😛 včera jsem prala dvě pračky, nám to schne rychle v hale, teď jsem hodila třetí s povlečením, musím sebrat a vyžehlit to visící…těžko se přemlouvám😏
Myslím, že Buggyra si užívá (teda tipuji) a brzy se objeví…😉
Fakt? Zase jsem něco zapomněla?🙄 jsem hrozná😛 Tak to by bylo super👍 No a už je to tady…jsem zvědavá kurňa😜
Noha dobrý,není to zlomený…mám nějakou krevní sraženinu z toho mezi 2.-4 palcem na nártu ..dostala jsem obvaz a mám být v klidovém režimu..což jsem doktorovi vysvětlila,že u mě nejde🤣🤣Tak jsem dostala nálev řečí,proč je to špatné a za 14 dní mám jít na kontrolu..
No jenže mi to po zásahu doktora(prohmatával a zkoušel i prsty) nateklo tak,že jsem nohu už nedostala do boty,takže jsem domů řídila bosa😂A když jsem cpala nohu do pracovní obuvi na zahradu,tak i slzička bolesti ukápla😂Ale narvala jsem to tam😂
U nás dneska střídavě sněží,prší a svítí sluníčko…ale furt tu dost fouká..
Jsem jedno velké ucho…aha, už čtu, takže dobrý. Teda teďka zrovna nééé, ale kdo chce kam😜 To ti rozgňábil, ono se to zase uklidní, jen bys právě měla zůstat alespoň chvíli v klidu. No tak až v noci teda, pokud neplánuješ nějaký postelový tělocvik😛
nasněžilo tak, že sýkorky sežraly i proso.
Bodlinka:nasněžilo tak, že sýkorky sežraly i proso.
Máte SZ. Z jiného soudku.