Sarah01:Takže to miminko nebudete mít vy, ale dcera nebo syn? Já si myslela, že vy. 😁
A jà myslela, že budou štěñàtka. 😀
…takže takřka stejně…
Dobré Novoroční ráno všem, co ještě nevyspávají😉 No musím se přiznat, že jsem ráno taky zaspala, ale to proto, že jsem večer usnula ještě před půlnocí, na ohňostroje mě muž vzbudil a pak jsme zase šli hned spát, už normálně. Chvilku jsem tedy rozebraná čučela na bednu, ale to tak max 20minut, než jsem zachrápala. Nad ránem, kolem 5h jsem se vzbudila, pustila si zase telku a pak se probudila…skorem v 8!😲 Takže jsem po dlouhé době nešla ani cvičit👎 No tak to nám ten nový rok pěkně začíná😏
Už o té půlnoci nebylo moc teplo. Pochopitelně mráz, protože jasno a ještě začalo pofukovat. Ráno na obchůzce to moc příjemné nebylo, ale zase mě těšilo, že na sluníčku kolem hor byla inverze a to ticho👍 Všechno to spalo, auta nejezdila, natož tak nějací řezači dřeva apod😏 Prostě naprosto božský klid👍 Tak jsem se tak kochala a tetelila blahem, že si to můžu, narozdíl od těch vyspávajících opilců vychutnat…a pak jsem začala potkávat už první pejskaře🙂
Jo kočiččáci…nevím proč, ale zrovna včera chtěli několikrát ven. Jenže sousedi vedle v novostavbách mají všichni malé děti, tudíž rachejtle byly od nějakých 18h🙄 Viděla jsem kočky, jak sedí na terase a pak prásk! a letěli dopředu, takže jistě dvířky do garáže. To se opakovalo nejmíň třikrát, nakonec se Viktín vecpal ven, jak jsme se chystali na tu půlnoc. Tom ho pustil, že chtěl jít. Bože si normální? Asi jsi zapomněl, jak předloni dostal panický záchvat a my jsme ho pak hodinu hledali po zahradě👎 Takže než to vypuklo, zahnala jsem ho domů. První rány a byl schovaný na záchodě(uprostřed baráku, nemá okno) 😏
My měli večer od 8 v garáži Silvestra..šla jsem spát ve 3 hodiny,v 7 jsem byla vzhůru..ale pustila jsem si telku a dospala se do půl 10..Ale jsem vpohodě..pila jsem jen vínko,zajídalo se…tančilo…O půlnoci většinou chodíme na náměstí,ale letos mrzlo,tak tam prý ani nebylo moc lidí..
Skeeve-pěkné zimní fotky….👌
kometa:Ano, stejný ročník jako má mladší sestra. Mně je o 3 roky víc.
stejný ročník jako já…a mám o 3 roky starší sestru 😄
Bobi si dobrá, ale ty máš trénink😉 já bych do tří nevydržela ani omylem, usnula jsem poprvé někdy kolem půl jedenácté. Já vím, když je společnost je to jiné, ale i když u nás třeba v létě byly návštěvy, akce, tak já kolem půlnoci už na oči neviděla🙄
Skeeve - na to jsem se těšila i u nás, malinko byla námraza před pár dny, ale takto hezká zatím ještě letos ne. Musela bych pohledat ještě staré fotky, jak jsme chodili se psy, takto v horách…to byla nádhera👍 jako máte vy🙂
U nás asi po týdnu mlhy a námrazy vyšlo sluníčko a do odpoledne už bude i po námrazě.
hmn:stejný ročník jako já…a mám o 3 roky starší sestru 😄
Takže to miminko nebudete mít vy, ale dcera nebo syn? Já si myslela, že vy. 😁
Krásný Nový rok všem!!!🥳
Doufám,že jste si Silvestra všichni parádně užili.My jsme si to s kámoškou užili moc,musím říct,že nejlepší Silvestr za několik posledních let….jediný,co mi vadilo,že je to v tý Vídni samý mustafa..hrůza..opravdu..jako dotěrný to bylo,smrdělo to…byli jich tam opravdu kvanta..ale jinak skvělá atmosféra,muzika,jídlo..opravdu skvělé…no oslavovali jsme trochu dýl a spali jen 3 hodiny..museli jsme na vlak zpátky do Prahy..no když jsem dorazila domů,první kroky byli zkontrolovat čičiny,ty byli v pořádku a pak hned na zahradu a tam taky všichni včetně Bertíka úplně v pořádku..to se mi ulevilo..takže jsem se postarala o zvěrstvo a teď se jdu naložit do vany..jsem fakt utahaná jak kotě🫣
A jinak k tomu dohadování a odcházení tady - lidi neblbněte,tohle je kecací vlákno prostě pro všechny a to že tu máme jiný názor na různý věci je přeci v pořádku…ale urazit se kvůli tomu a odejít?Zbytečný a je to škoda..každý sem přináší aspoň kousek adrenalinu🙃
Klidný rok 2025, milé KOČKY.
Bobča mě objevila, kde jinde než u holubů a tak musím pár řádek také napsat.Rok 2024 byl pro mě šílený a horší rok neznám,i když jsem dost starý.4.9. mi zemřela maminka (96let) a 23.12. zemřela druhá babička (tchýně 94 let).Zařizovat pohřeb přes Vánoce je šílené.Zahradníci budou fungovat až zítra a pohřeb bude v pátek.Nesmím na tyto události myslet a věřím,že letošním rokem se vše obrátí k lepšímu a začnu opět zase žít,i když smutek zůstane.
Bobča se ptala na Mourka a tak ještě napíši něco hezkého.Mourek dostal od mého syna samoobslužné krmítko.Krmítko mluví a když přijde Mourek na zavolání,tak mu syn mobilem pustí několik dávek granulek.Jiná kočka má smůlu.Bylo to pro mě vysvobození,protože jsem na chalupu opravdu jezdit nemohl při tom starání o babičky.Na toto vlákno jsem dlouho nechodil a tak zase až se vše uklidní budu referovat jak ten můj chalupář Mourek žije.Je nyní jak chlupatá koule a stále se chce mazlit.Všem přeji hodně zdraví,štěstí v roce letošním.
teda je to fakt macek-ale nádherný🤗..Jsem ráda,že je v pořádku..Neměl jste to lehké,ano,ale vše se dá do normálu..budete mít pak víc času na vše..Chápu-takový věk vašich babiček je úctyhodný..Pamatuju si z dřívějška,že jste se o ně staral….
Děkuji,že jste o sobě něco napsal holkám tady..určitě budou rády😇Mějte se hezky a zas někdy ………
..hlubokou soustrast….přeji vše nejlepší Vám i Vaši rodině po celý příští rok 2025
Kilian:..hlubokou soustrast….přeji vše nejlepší Vám i Vaši rodině po celý příští rok 2025
ano,přidávám se…omlouvám se-jsem zapomněla…
koutáku, přeji hodně sil….
obě maminky se dožily opravdu krásného věku 🌹
a Mourek je krásný macek, evidentně se mu dobře daří 👍
Sarah01:Takže to miminko nebudete mít vy, ale dcera nebo syn? Já si myslela, že vy. 😁
jé, to by bylo krásné 😄
ale ne, jsem babka v očekávání 😍
Kouťáku ano, velkou radost jste mi a určitě i nám všem udělal👍 Já už jsem na vás intenzivně myslela nejmíň měsíc, jestli jste v pořádku. Je mi moc líto, že vás postihnuly takové ztráty, upřímnou soustrast😟 Ale udělal jste radost Mourkem, že ten je a má se dobře. Na to krmítko někde vedle ve vlákně se ptal tehdy syn? Toto mám já a doporučila jsem ho, i poctivě sepsala, co mi na něm vadí. Ale vidím, že ho zaujalo, snad je s ním spokojený. Mourek se hlasu nebojí? Já když na ně přes krmítko promluvila, tak zdrhnuli z garáže😏 naše kočky jsou poserky, takže už vím, že mluvit na ně nesmím, granule přidávat jen, když jsem venku, jinak utečou taky🙄
Hodně štěstí a sil vám i celé rodině do nového roku, ať ztráty brzy přebolí a potkávají už jen samé hezké věci🍀
Nikči hezky jsi to sepsala a tím mi i odpověděla mezi řádky na co jsem se ptala😜 Vlak jsem tipnula dobře, říkala jsem Tomovi, že jedeš do Vídně tak prý, že jsme po cestě, mohla jsi se zastavit😉 jsem mu říkala, že si myslím, že jsi jela vlakem, tudíž asi spodem?🙂 A jsem ráda, že to vyšlo podle vašich představ, nebo ještě nad ně?😉👍
A jà myslela, že budou štěñàtka. 😀
Podobný Mourek se k nám chodí přikrmovat. Není to úplný tulák, ale stejně by rád k nám do tepla a mazlík velký. Jenže s mým Zrzkem to nejde dohromady. Do domu ho nemůžu vzít, stačí, že okupuje zahradu.
Přeju, ať je brzy lépe.
Orionka:A jà myslela, že budou štěñàtka. 😀
To není o štěňátkách?😉 Ahaaa😏 tak to nic😉