Odpověď na příspěvek uživatele orionka-2 z 30.12.2024, 18:27:25
Hotovo? To bych mohl ještě přejít, přidejte ať to má šťávu ty vaše nesmyslné rady.🤣 Moc tomu ale nevěřím protože vás ta psí výchova evidentně neminula a nejen to, pravděpodobně byla vylepšena o prvky výchovy štěněte pitbula. Minule jste z debaty zdrhla povznesenými slovy “řekla jsem co jsem chtěla a odcházím” tak jsem zvědav na dnešek, velcí staří pitbulové nezdrhají tak jim nedělejte ostudu děvenko.🤣
Znovu i když asi marně na vás apeluji držme distanc. Nutíte mně psát něco k čemu bych se normálně ani nesnížil.
Hotovo? To bych mohl ještě přejít, přidejte ať to má šťávu ty vaše nesmyslné rady.🤣 Moc tomu ale nevěřím protože vás ta psí výchova evidentně neminula a nejen to, pravděpodobně byla vylepšena o prvky výchovy štěněte pitbula. Minule jste z debaty zdrhla povznesenými slovy “řekla jsem co jsem chtěla a odcházím” tak jsem zvědav na dnešek, velcí staří pitbulové nezdrhají tak jim nedělejte ostudu děvenko.🤣
Znovu i když asi marně na vás apeluji držme distanc. Nutíte mně psát něco k čemu bych se normálně ani nesnížil.
Když vy na mě s děvenkou a se zdrháním, tak já na vás s dědkem. Dědku, tady máte toho Loupežníka, jste tam jako vyšitej !
Že bych zde diskutoval s ostřílenými čtyřiadvacetiletými děvčaty která přes svůj krásný leč útlý věk oplývají mnoha vědomostmi získanými v průběhu života?
I vy staříku ! Možná neoplývají zkušenostmi získanými léty, ale rozhodně oplývají zkušenostmi s výchovou psů, ať už je nabyly kdekoliv. A nevytahujte se, mnohé z nás už vychovávají druhou generaci. To znamená, že ačkoliv nám přisuzujete mladický věk, diskutují s vámi často babičky.
Mám tomu rozumět tak že stařík je v pořádku? Z mého pohledu se děvenka jeví jako zcela přijatelná. A když vy na mě s dědkem tak já na vás babou. Také se to bude zdát nepřijatelné?
Ať si každej vychovává psy a děti jak chce…já obecně jsem zastáncem laskavé výchovy ke slušnému chování jak u psů, tak u dětí…ráda bych řekla, že laskavé důsledné výchovy, ale já s tou důsledností jsem na štýru, takže důslednost opravdu jen u věcí, přes které vlak nejede.
Vychovala jsem dvě děti a sedm psů. tak snad nejsem úplnej zelenáč.
Rozmazlovala jsem děti, rozmazluju psy.
Co nesnáším jsou “nevychovaní spratci”, kteří svým chováním obtěžují okolí a to bez ohledu na to, jestli je ten spratek pes a nebo dítě. A teda, co nesnáším ještě víc je, když tohle spratkovité chování zodpovědné osoby neřeší….kult dítěte je dneska k vidění běžně.
Pořád nechápu v čem je zásadní rozdíl ve výchově psa a dítěte….pořád se tady bavíme o nějakých základních principech.
to by ses divila🤭i v 72 letech,když začne švagruše mluvit s plnou pusou,její 40 letý syn ji pěkně sjede….👎..Prostě polknu a pak mluvím….S tím slepákem jsem čekala,kdo zmíní kousek skořápky…Na tu si dávám pozor celý život,že ten malý střípeček “prý” může vklouznout do toho malého výběžku…O peckách a semínkách jsem nikdy nic neslyšela…Dnes jsem měla návštěvu-Jaruš z Olomouce..přijela ráno na snídani v 8,má ráda ty moje "uležené"chlebíčky z předešlého dne..Dostala jsem šampón na barvené vlasy,barvu a svíčky…Jó a krabičku cukroví🙏Jsem se dnes po dlouhé době vážila!! chybí mi 10 deka do docentury🤗a to jsem měla nedávno o 5 kilo míň….V poledne jsme si zašly na oběd-Cézar salát s opečenou bagetkou.A pomelo...Byla toho obrovská porce…Obešly jsme náměstí..Jaruš se rozšoupla u ťamana-měly slevy,skočily jsme do Lídlu dědovi (otec od Jaruš)koupit pečivo a anglickou a jely jsme do Příkaz na návštěvu..přišla i segra a neteře s dětma..Děda měl zrovna "dobrý den"…Ještě pořád má ty problémy s jídlem,ale pije Nutridrink,tak ten prý jakž takž snáší…Přijela jsem v 7 hodin,cesta se leskla,jela jsem opatrně..mrzne u nás celý den..
Ano Stello. Už jsem vlastně pryč. Občas nakouknu ale to je tak asi vše. Zdá se že si mnozí oddychnou a já také, mějte se tu dobře. J5
jako-zkrz výměnu názorů? každý má přece právo na svůj názor…🙏..Nepřišlo mi,že by to bylo až tak vážné…ale je to vaše volba…Já bych to brala s nadhledem..😇..
Odpověď na příspěvek uživatele J5 z 30.12.2024, 21:22:19
Dobre ránko😉,
proč odcházíte? Bude škoda🤔jediný chlap a jde pryč hmmm. Nic tak hrozného se zde nestalo , aby někdo zavřel za sebou dveře. Prostě diskuze a klidně můžu mít svůj názor, ale jedu dál a bavím se😉.
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 30.12.2024, 21:58:10
Přesně tak 👍. Bobča to napsala přesně a toho se držím.
Tak já Vám to napíšu trochu neslušně “ neserte dušu🤣” to se u nás říkalo těm co se naprdly jen tak pro nic za nic a vy jste se fakt naprdl jen tak. Jsem celou konverzaci přečetla a nic tak závažného jsem neshledala.