Aktuálně: 3 454 inzerátů217 388 diskuzních příspěvků18 334 uživatelů

Třetí víčko

Sarah01
Sarah01 25.12.2024, 12:07:04 xxx.xxx.162.253

No vidíte, já na toho čertíka úplně zapomněla. 😄Tak ten se mně taky líbil a vodník taky.

Ano, ta nehoda Honzíka Potměšila mě taky hodně zasáhla. A ještě víc nehoda Tomáše Holého, který nepřežil. 

lesnizinka
lesnizinka 25.12.2024, 12:25:33 xxx.xxx.81.59

Tomáš byl naprosto vyjímečná dětská hvězda👍 Bohužel si myslím, že by dopadnul jako většina jemu podobných, ať už našich, či zahraničních. Dospěl a nebyl by o něj zájem, nebylo by to už ono. Vlastně nejspíš už to tak bylo…a uchlastal by se…stejně😕 

Sarah01
Sarah01 25.12.2024, 12:38:40 xxx.xxx.162.253
lesnizinka:

Tomáš byl naprosto vyjímečná dětská hvězda👍 Bohužel si myslím, že by dopadnul jako většina jemu podobných, ať už našich, či zahraničních. Dospěl a nebyl by o něj zájem, nebylo by to už ono. Vlastně nejspíš už to tak bylo…a uchlastal by se…stejně😕 

On už nechtěl hrát, chtěl být právníkem. Ano, říká se, že tu nehodu způsobil v opilosti. Třeba by ale dospěl a dostal rozum, jako mnoho jiných, co v tom věku taky nadělali spoustu blbostí.

Sarah01
Sarah01 25.12.2024, 13:05:29 xxx.xxx.162.253

Jé, a ještě se mně líbí Císař a tambor (natáčelo se na zámku v Bruntálu) a Tajemství staré bambitky jednička.

Orionka (neregistrovaný) 25.12.2024, 13:30:23 xxx.xxx.226.32

Zapomněly jste na Tři veterány - taky někde včera śly. Obsazení a hlášky bezkonkurenční.

Orionka (neregistrovaný) 25.12.2024, 13:34:19 xxx.xxx.226.32

Jinak v autech se zabilo dost dalších skvělých lidí. Jen namátkou - Hanka Mašková, Pavel Roman, Jiří Štaidl….

Sardullah
Sardullah 25.12.2024, 14:39:45 xxx.xxx.221.216
»
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 25.12.2024, 11:58:51

Jak se budí princezny je teda pro mě top…to snad strčí do kapsy i Popeluchu…

Bobca
Bobca 25.12.2024, 15:38:41 xxx.xxx.20.192

Já se dívala na “svatojánský věneček”dnes..pěkná princezna,neznámá.. neviděla jsem nikdy “o 12 měsíčkách”,(tuhle verzi)na tu jsem hleděla tuhle do noci…Jinak s tebou mě baví svět je klasika….

Jinak návštěva dopadla dobře..Přijel i nejstarší “vnouček”-já mu tak říkám,i když mu je už přes 30..Zapomněli vzít kvarterto a černého Petra,jako každý rok..Sellča-10 je ráda hraje..Tak jsme hráli “slovní kopanou”-postední 2 písmenka..No nařehtali jsme se všichni…A hádali jsme osobnosti jak v Inkognitu…Jsem se smála ještě jak jsem je doprovodila…Mám “nabito”zas na nějakou dobu..Dostala jsem drátěný program na linku,id vnuka(prý abych neměla bordel na kredenci)🤭svíčky a Mersi-klasika od dcery…

lesnizinka
lesnizinka 25.12.2024, 22:32:09 xxx.xxx.81.59
Bobca:

Já se dívala na “svatojánský věneček”dnes..pěkná princezna,neznámá.. neviděla jsem nikdy “o 12 měsíčkách”,(tuhle verzi)na tu jsem hleděla tuhle do noci…Jinak s tebou mě baví svět je klasika….

Jinak návštěva dopadla dobře..Přijel i nejstarší “vnouček”-já mu tak říkám,i když mu je už přes 30..Zapomněli vzít kvarterto a černého Petra,jako každý rok..Sellča-10 je ráda hraje..Tak jsme hráli “slovní kopanou”-postední 2 písmenka..No nařehtali jsme se všichni…A hádali jsme osobnosti jak v Inkognitu…Jsem se smála ještě jak jsem je doprovodila…Mám “nabito”zas na nějakou dobu..Dostala jsem drátěný program na linku,id vnuka(prý abych neměla bordel na kredenci)🤭svíčky a Mersi-klasika od dcery…

To je sice starší, ale jsem to asi neviděla, jak jsem psala, jako celou fůru těch nových pohádek. Koukla jsem teď vo co go…a princezna…mě se teda nelíbila, není to můj typ na princeznu. U oběda byla puštěná Princezna zakletá v čase - další, co neznám a tam se mi líbila víc ta druhá nevim co, než ta princezna😉

Tak a kdo koukal večer na hlavní - Čarovné jablko? Nám se celkem líbila, recenze podobné jako na tu včerejší…tak nevím. Ale vtipná tedy nebyla😏

A kde všichni ste? Buggyra se toulá kde probůh, měla někam odjet? A Nikiš?

Naši ,,pražáci" nevím, kdy přijedou🙄 brácha má ještě zítra směnu a malý měl v pondělí 39 horečku👎

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.