Já se musím ohradit..oba moji Briťáci jsou mazlové jak blázni..a vítací typy😂A závisláci…každý den mě vítají mezi dveřma,i když odejdu jen na chvíli..není noc,aby na mě nespali namáčknutí jak sardinky..a svojí mazlivostí jsou až otravný,hlavně Nikouš😂Když u mě byl brácha,byl těch 10 dní nešťastný,že prý nedělá nic jiného,než že hladí kočky😂
Niki, neber to jako výtku prosim tě, je to jen konstatování a hlavně, u pracujících lidí běžný režim ale: možná je to i tím, že se mnou jsou zvířata pořád, nejsem jim vůbec vzácná a spíš jim lezu na nervy, že na cintám. Tvoje kočky jsou hodně samy, jsi v práci, u zvířátek, na akcích, na dovči…prostě jsi vzácná a jsou třeba nadšení, že jsi konečně s nima😉
Raduš vůbec to neberu jako výtku,protože všichni lidi chodí do práce(dobře,vyjma tebe😂- taky to hlavně neber jako výtlu!😀) a všichni žijou a někde trajdají,ne jen já😂Řekla bych,takový normální život🙂Podle mě je to prostě o povaze čičiny..kamarádka měla taky Briťáka a byl stejně mazlivý,jako moji…u tvých to přičítám tomu,že mají možnost chodit ven a mají úplně jiný starosti než být gaučáci😂To je jako Bertík..je mazlivý,hodně..ale jen chvíli😂Pak ho volá ,,divočina,, a má mě u prdky😂
Tak holky,hlásím,že jak jsme se bála,že Vánoce snad ani nestihnu,tak stihnu😇Mám cukroví,vaječňák,teď jsem dozdobila stromek(chtěla jsem jít ven s kobčou,ale u nás prší),zabalím dárky a mám hotovo!!Mamku ještě odvezu na nákup,já sama půjdu až zítra…dneska to chci všechno dodělat a odfrknout konečně…
Jani a proč sem za náma normálně nepřijdeš?😲Pozdravy jsme dostaly, děkujem🙂 ale normálně přijď mezi nás👍
Raduš, přijdu, počítám s tím. Jen…asi mě čeká spousta nepříjemných vyšetření po špitálech a tak… Ty (i ostatní) se opatrujte a užívejte ve zdraví klidné svátky!
Jéé, Fikovnice, přeji vám hezké Vánoce a ať se daří Fidovi🌷.
Stelle, já sice netuším, kdo jste - zde jsme se míjely, resp. krátce překrývaly, ale to je fuk: I Vám přeji krásné svátky a ať se Vám daří ve všem, co si sama přejete.
Raduš, přijdu, počítám s tím. Jen…asi mě čeká spousta nepříjemných vyšetření po špitálech a tak… Ty (i ostatní) se opatrujte a užívejte ve zdraví klidné svátky!
Fíkovnice
Jani vím, samozřejmě držím palce a hlavně nepřipouštím, že by to mohlo dopadnout jinak, než dobře. I ty se toho drž!👍🍀
Raduš,zapomněla jsem pochválit světýlka na stromech a domě..tak to sis musela máknout💪..moc hezké….
To si ani nepředstavíš jak😏 Stejné stromy, před fabrikou a obecní zdobí hasiči s plošinou, já po nich šplhala sama. Ale jsem pyšná, že jsem to zvládnula, nepřizabila se a ještě mi je všichni chválí(teda ti, co nepukají závistí, jak je v této zemi zvykem🙄) Však to má potěšit hlavně ty kolemjdoucí🙂 Trochu mě mrzí, že jsem to neproložila i teplým světlem, měla jsem to namyšleno, pak jsem couvnula, abych to nepřekombinovala. Příští rok třeba😏
Teda Niki, jsi fakt dobrá. Já jsem pomalá jak želva, už to tu dodělávám 5den asi…a pořád nemám hotovo. No dobrá, včera jsme tedy nebyli doma. Předevčírem mi ještě přišly peříčkové ,,řetězy" na stromek a umělohmotné rampouchy, tak jsem to dneska věšela. A ven zase přidávala řetízek a ,,polystyrenové baňky"😏 Sněžilo, fučelo, zalezlo mi za nehty🙄Mezitím sport v telce a vaření oběda, nastříhala jsem si konečně větvičky a jdu tvořit svícny(ano, i adventní😉 jen my mu tak neříkáme, evangelíci to nevedli)