Aktuálně: 3 523 inzerátů216 845 diskuzních příspěvků18 331 uživatelů

Třetí víčko

kometa
kometa 21.12.2024, 21:14:04 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bodlinka z 21.12.2024, 20:06:52

A kdyby jednu.😉

lesnizinka
lesnizinka 21.12.2024, 22:07:46 xxx.xxx.87.248

Děvčata, ale to mluvíte o kočce-kočce micině. Jako je třeba příživník Macek. ,,Ta Kočka" se jinak kupuje přece😀 Macek chodí, vy ho sledujete a říkáte si ,,to je fajn kocour, toho si necháme" Tu Kočku koupíte za velký peníz, jako kotě vám udělá z baráku kůlničku na dříví a ještě vám z toho vyroste mrzout😛

lesnizinka
lesnizinka 21.12.2024, 22:25:15 xxx.xxx.87.248

Vrátili jsme se z besídky ve Francově Lhotě. Kdo tam bydlí nejblíž? Je tam hezky…no jako na valachách. Je tam zima…no jako na valachách😉 A je to tedy prdel světa…snad ještě větší než my😜 Už vím, kde je konec světa😉 Říkám to Tomovi, že mi to připadá, jak konec světa a on mi říká: jo, vedle je ještě jedna vesnice a konec, dál už to nevede😛

A vracíme se domů a konečně mě napadlo vyfotit to nasvícení. Něco je přes okýnka v autě, na barák celkově se mi tak drkotal člověk zimou, že je to rozmazané😛 Líp to neumím😏 První strom je příjezd od vesnice, je vidět na 400m, už když se vjede do ulice. Tady je focený od sousedů, aby tam nebyly jejich baráky a nepřisvojila jsem si i jejich světýlka😜 Druhý s těma prskavkama, je spíš zase z druhé strany. Oba jsou focené pak od baráku, ale ten od vesnice, překrývá dub, který z tohoto pohledu stojí před ním. A na tom víc nazdobeném ty ,,prskavky" zase moc nevyniknout, jen taková šmouha😏 Ale je tam líp vidět ta velikost stromů. 

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Varaxi
Varaxi 21.12.2024, 22:44:00 xxx.xxx.137.233
»
Odpověď na příspěvek uživatele Varaxi z 18.12.2024, 22:21:41

A takhle vypadají malinové stromečky, když jste tele a ještě k tomu nemáte žádné vybavení, jak to ozdobit. 😀

Obrázek
lesnizinka
lesnizinka 21.12.2024, 23:10:05 xxx.xxx.87.248
Varaxi:

A takhle vypadají malinové stromečky, když jste tele a ještě k tomu nemáte žádné vybavení, jak to ozdobit. 😀

Obrázek

Vždyť jsou krásné😲👍 A teď jsem si uvědomila, že já cukroví nezdobím, maximum je, že ho namočím v čokoládě🙄 Jo, líbí se mi to krásně nazdobené, ale nebaví mě to, jsem matla patla, stejně by to vypadalo jak od 5letého děcka, tak se ani nepokouším😏

Anonymní (neregistrovaný) 22.12.2024, 00:12:01 xxx.xxx.177.249
Ronja s motejlem:

Buggyro, prosím, vyřiďte Fikovnici můj pozdrav, a že nezapomenu, že mi do života vnesla péčkování, pořád mi (i mé kamarádce) přináší radost🌷. 

Krásné Vánoce, milé Víčko❤.

Srdečně zdravím Ronjo!

Telepatie evidentně existuje, protože jsem na Vás v posledních dnech myslela… I já strašně moc ráda vzpomínám na péčkovací časy a některé obraty dodnes používám. Věřím, že není všem dnům konec…😉 Ať se daří (nejen) Vám!

Fíkovnice

Daja
Daja 22.12.2024, 05:49:59 xxx:xxx.7890:982

Dobre ranko😉,

i u nás to bylo tak, že vždy si nás kočičky našly, ale nějakou záhadou tento rok nic a nikdo. No a fakt potřebuji kočičky protože myšiček taky máme dost, už jsem ulovila 9 myšek. Tohle jsme neměli nikdy, ale byly opravdu kočičky a teď si vzpomínám, že jsme měly hooodně nastěhovaných vrabců a to taky nikdy nebylo. Jojo kočka tady chybí.

Jojo majinu manžel by chtěl, že se píše a  jsem viděla, že jsou obři mezi k očičkama a prý jeto kočkopes. Tady by mohla být i v baráku dovolil manžel🤭( stejně bych ho ukecala na cokoliv, mám manžela moc hodného😉), ale to léto s těma otevřenými dveřmi mě zastavuje a nedovolit kočce jít ven, to si zase nedovedu představit já. Cokoliv a jakékoliv zvíře jsem měla vždy měl volnost. Pokud mu to neumím udělat tak si zvíře nepořídím.

Daja

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.