Odpověď na příspěvek uživatele hmn z 21.12.2024, 13:55:04
Já vím, já to chápu. jasně, že musím s Chulim něco udělat a pomoct mu s tím😉jen jsme měli ze začátku kocourk Bleka a ten si poradil s pásma sám prskl, prdnul a bylo vymalováno. Dokonce Gigoušek si sním hrál na kolečko🤣.
Jasně, že to zvládnu, jasně, že tady budou na jaře čtyři kočičky a Chuli bude v pohodě😉.
Odpověď na příspěvek uživatele Daja z 21.12.2024, 14:12:24
Určitě. Mazlivý je ragdoll nebo siamky. Nebo sphynx - ten je až moc “lepivý”. A papírový není úplně levný. A na ven se nehodí. A ragdoll se musí česat.
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 21.12.2024, 14:29:13
Mě nevadí česáni i psy češu, ale potřebuji aby byl mazel. To očekávám od kočky, nevadí mi i když by byla samostatná jednotka, ale prostě pohladit si ji chci.
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 21.12.2024, 14:33:57
Jasně, že jsem to špatně napsala, ale se přiznám, že ani jsem nevěděla jak se to píše.
Hmmm tak toho škrtám. Já bych potřebovala, aby se netoulala jen na naší zahradě byla ( 2000m2), ale to je asi sci-fi. U nás opravdu je nouze o kočky, tady jak by byly dravci a prostě je loví. My měli jeden rok 9 kočiček a do třech měsíců nezůstala ani jedna. To můj i obrečel.
Odpověď na příspěvek uživatele Daja z 21.12.2024, 14:41:53
ale to je asi sci-fi.
Pokud je kočka venku bez dozoru, hrozí jí různá nebezpečí. Toulavost zmírní kastrace - což byste musela udělat tak jako tak, ale riziko úplně neodstraní.
Odpověď na příspěvek uživatele lupus4 z 21.12.2024, 15:25:22
Aha😉, no máte pravdu, ale co už😉. Ptáčky taky miluji a jak se vděčná přírodě, když na jaře sednu na zahradu a pozorují, poslouchám ptáky, to je taková lahoda na srdíčko.
Jedna zajímavost, když vyjedu z naší dědiny vidím neuvěřitelných moc dravců. Všechny nazývám “ hele orel”🤪. Tady na Jesenicku se jim daří.
Odpověď na příspěvek uživatele lupus4 z 21.12.2024, 16:34:21
Určitě věřím vám😊, pro mě co řídím a rychlé prohlížím jak loví, nebo krouží a nebo sedí jsou na tu rychlovku prostě “. hele orly” 🤣, ale děkuji příště budu dělat hrozně chytrou a pochlubím se názvem 🫣.
Odpověď na příspěvek uživatele Daja z 21.12.2024, 17:57:23
Já mám zase😀🤦🤦5 koček..poslední asi i 3 měsíční Mínu..doma..3 starší kočky venku,z nichž myši lovi100% jedna, asi 5 letá..ostatní se válí na slunci,v zimě ve stodole…jedna britka Viktorka,7 let pouze domácí,potom jsem ji zvykla venku a domu už vůbec nechce..ta nikdy nechytila ani šneka 😀..lov čehokoli ji absolutně nezajímá 😂😂…Betynka se také ráda fotí 😂
Psala jsem Janě-Fíkovnici k Vánocům smsku..tak vás mám tady na víčku pozdravovat😇řeší nějaké zdravotní problémy…víc jsem se neptala..Tak vyřizuju pozdrav🙂
Kdybych si pořizovala kočku, tak jedině mainku. Když už bych nemohla mít kočkopsa psa, tak chci kočkopsa kočku a velikou převelikou. Navíc jsme měli tři mainský kocouy v rodině. A když ne mainku, tak pana Bečku, ale to zas nevím, kde se taková kočka sežene.