Pecky Buggyro,pecky!!😇..milion peciček🙏..nebo byla angreštová?-nevím,ale křupalo to jak krystal cukr-ten hrubý ale..S tím dřezem to není špatný nápad🤭..ale co se špuntem???samozřejmě beru s humorem😄Bezva řešení🤗
Jo a s těma prsama.zkusím,až si pro to dojedou-že by mi jedny vzala-dobrý nápad....Jinak,holka dělá v malém obchůdku…před vánocema je to šílené…pondělí a štědrý den bude nejhorší..Všichni chtějí nakrájet salámy a šunky až na štědrý den..atd atd…
Bobčo, tak zadělejte nadvakrát. Bude se vám s menším množstvím těsta lépe pracovat a budete mít jistotu, že nepřekyne.
i na to jsem myslela…Já původně chtěla jen z poloviny stejně zadělat,ale vemu pak klukům na akci..asi to tak dopadne…Já mám právě vyzkoušený recept na to množství,a kdysi jsem půlila,něco jsem dala normál,něco půl🤭Musím si dát majzla..asi to tak udělám..Dík za připomenutí😇
Já dělám malinovou, někdy rybízovou a pecičky jsou právě to, co tam mám ráda - jak to křupe😜 Nikdy nic nepasíruju. Jo tcháni…ti se asi bojí, že se pecičkama otráví či co. U nich se nejí nic s pecičkama, žádné ořechy, mák spíš jen, když my si ho s Tomem vyžádáme😉 Měl to taky, ale jak jsme si ho my doma vzali do parády, naučil se jíst všechno😉
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 18.12.2024, 16:00:52
Děkuji, vánoce jsem měla ráda, když byly děti malé. Byla také jiná doba, vzpomínám, jak jsme s mužem měli obrovskou radost, když jsme klukům v Pragoimpu sehnali Lego😀.
Dnes je všeho dostatek, tak si toho možná ani tolik nevážíme. Ty přípravy mě taky celkem nebaví, neuklízím, protože kdo má děti a vnoučata tak ví, že to nemá cenu. Uklidím si po vánocích. Koupila jsem nám pod stromeček nový vlněný koberec do obýváku, tak ho natáhnu až po návštěvách dětí🙂.
Ale popravdě, v cukroví jsem to Bobi ještě nejedla, tak nevím, možná tam by to vadilo i mě.
Moje cukroví…no comment😏 je to panoptikum. Ale nehodlám se rozčilovat(zatím jsem neřvala, divné😏) Jak říká mamka: no a co, nakonec se to sní tak jak tak😎
děvčata,já nevím,jestli to byla malina,nepoznala jsem to ani podle chuti..ale prostě jsem si nepochutnala..Já si dělávala na pečení kdysi rybízovou-měla jsem takový “masomlýnek” ,z boku vylézaly stopky a slupky a já chytala jen tu šťávu..Asi si ji taky koupím..V Lidlu mají dobrou..nevím ale,jestli tam jsou zrnka..To mohla být taky domácí…
Byla jsem se podívat na vnučku na školní besídce. Taková ta klasika, dětičky od MŠ do páté třídy zpívaly koledy, hrály na flétničky, zvonečky….pan učitel na kytaru a na piáno. Moc hezké dívání na to bylo. (Hele ona je mi čím dál, tím víc podobná). Snad ty Vánoce nejsou tak blbý nápad. Možná to bylo z celých Vánoc to nejhezčí.
Odpověď na příspěvek uživatele eva z 19.12.2024, 12:22:46
Dobre ránko😉,
naprostý souhlas ve všem. Svátky jsou opravdu nej když my měly děti i vnoučata jsou fajn, ale už to není ono a hlavně fakt člověk nic nemusí shánět, vše je všeho dostatek. Jakou my měli radost, když jsme něco sehnaly čeho bylo nedostatek a nebo k nesehnáni, no jo🤔.
Úklid hmmm neřeším, uklízím celý rok, tak že jen tak lehce svátečně, že jako sváteční dečky a nebo tak trochu výzdoba. Nemám ráda jak se říká čačky mačky jen to sbírá prach 🤫