Sago teda fakt nevím, ale koukaje na svoji kůži teď, nějak si tam tetování už neumím představit. Leda tu švestku a po pár letech to bude dočista suchá švestka🙄 Kámoška si nadělila kérku k 50.narozeninám. Mě to přijde jako: mají to všichni tak honem, než mi dočista ujede vlak. To není na vás, to je na ni. Každý má nějaké důvody, proč to mít, či proč to nemít. Já jsem vždycky byla mimo všechny tabulky a teď, když mají kérky už fakt takřka všichni(koukala jsem u vody) jsem ráda ta, co nemá. Ještě dodám, že věkem se na těle dělá tolik hnusných věcím to tam mít nechci, že k tomu nebudu přidávat další😉
A pořád mluvím jen za sebe, jak už bylo řečeno, každého věc😎
Bože…teď jsem z toho jelen🙄 Tak já sleduju Viktína jak ostříž (kvůli tomu asi začal chodit kadit ven😜) a dneska zjistím, že ten průjem mají oba😲 Říkala jsem si, že ten průjem už asi nemá, protože normálně papá. A dneska zase v záchodku průjem👎 Tak to mě opět vyděsilo a šrotovalo mi, co mu dát. A odpoledne šla Gucci ven a já koukám, jak to z ní teče do truhlíku👎 Ona průjem?!? Ona, co měla bobky, že jí trhaly prďku? 😲 Takže možná už Viktín ani ne a je to jen Gucci. Tak vůbec nechápu z čeho to oba měli. Snad neměli kde-co požrat, jedině snad, že by venku chytili nějakou virozu?😟
Mám tetování nad zadelí…nic tematickýho, prostě ornament. Tetovat jsem se nechala asi ve 36 letech, prostě se mi to líbilo, chtěla jsem to. No dneska už je to skorem tetování, které svět neviděl, neboť už se neproducíruju na veřejnosti v dvoudílných plavkách a nenosím ani krátké topíky v kombinaci s bokovýma džínama…ale přesto jsem spokojená a ráda, že to tetování mám, protože jsem se k tomu odhodlávala dlouho.
Nicméně jsem v tomto ohledu trochu konzerva, co se mě týče, tak jedině tetování, které se dá v případě potřeby v pohodě zakrýt oblečením.
Já bych si ale třeba nenechala udělat žádnej piersing (či jak se to píše)…to se mi nelíbí.
Ano, oblečením! To je právě to, co jsem chtěla dopsat, něčím jsem si to sama zakecala😜 a pak si nemohla vzpomenout, co jsem ještě k tomu tématu měla😏 Sleduju pořad britské TV ,,jak si vybrat správné šaty" - myšleno svatební. Baví mě koukat na ty trendy(i když je to skoro 10let staré) co komu sluší a co ne, prostě móda. Už jsem to sem kdysi psala: ve škole jsme si i navrhovaly, ušily a měly své přehlídky, bavilo mě to. No a když tam přijde potetovaná nevěsta, tak je to tak půl napůl. Polovina chce šaty tak, aby bylo její nové tetování vidět, polovina je chce schovat a rodiče(někteří ho ani nikdy neviděli) se při pohledu na tu kombinaci: krásné svatební šaty a tetování…hroutí. Ani se jim nedivím, je to opravdu děs běs, hlavně ten typ,,barevná čmáranice"🙄
Některé tetování je hezké a vkusné, a autor je opravdu umělec. Někdy až člověk žasne, co dokážou tatéři jehlami vykouzlit. Mě to ale nikdy nelákalo.
Souhlas, tak nějak. Nemusím mít všechno. A už vůbec ne to, co nejde změnit(nebo ne jednoduše) už jsem psala 100x, že nesnesu žádná omezení, nátlak, nenechám si diktovat. A něco, čeho se nezbavím ve chvíli, kdy chci, je pro mě velké omezení.
Souhlas, tak nějak. Nemusím mít všechno. A už vůbec ne to, co nejde změnit(nebo ne jednoduše) už jsem psala 100x, že nesnesu žádná omezení, nátlak, nenechám si diktovat. A něco, čeho se nezbavím ve chvíli, kdy chci, je pro mě velké omezení.
Víš, co je nejhorší, když se někdo nechá potetovat jen kvůlivá tomu, že to třeba v jeho okolí má každej nebo skorem každej….to mi pak přijde padlé na hlavu.
No a pak tady máme nějaký ty módní trendy i v tom tetování…jako na chlapech se mi tetování líbí i ve větším formátu, když je to opravdu heuký a tatér je machr…ale moc dobře si pamatuju, jak třeba letěly čínský znaky…moje kamarádka si nechlala toto vytetovat a pak nastala éra, kdy se vtipkovalo ve smyslu, že ten znak třeba může znamenat “čínský nudle” a ona z toho byla taková otrávená, tak si to pak nechávala předělat.
A mám známou, která toho třeba lituje, že se nechala svojí kamarádkou ukecat, že se půjdou tetovat spolu.
To je potom blbý, když si někdo nechá udělat něco takovýho a pak toho lituje.
Takže přesně o tom to je…nenechat si nic diktovat, nenechat si udělat tetování jen proto, že to má každej. ..ale když už se nechat tetovat, tak jen a proto, že to já chci…a že to chci mít na věky věků ámen.
Protože když si to budu chtít jenom zkusit, tak si to nechám namalovat henou.
Sardullah moc hezky jste to vystihla! Já se o módní trendy nezajímám vůbec, tže co zrovna frčí fakt netuším, ale s těmi čínskými znaky máte pravdu! Když tohle bylo v kurzu, mě bylo ještě náct a o kérce jsem vůbec neuvažovala. A fakt by mě nenapadlo, jít si to “zkusit”. Tohle může udělat jen nevyspělé jelito anebo člověk, který prostě neví, co chce a veze se na nějaké módní vlně, což je něco, co fakt nechápu😏. Já mám tetování na rameni a zasahuje na část zad a krk. Pod běžným tričkem, byť i s krátkým rukávkem, není vidět vůbec nic. Třeba v práci spoustu let netušili, že něco takového mám, protože tílka do práce nenosím. To, že jdu za měsíc na další kérku, tu taky nikdo neví, a ani se to nedozví. Momentálně chodím nabalená, jak indiánská babička, tže viditelnou kůži mám tak leda ve xichtu😄.
Co se týče stárnutí kůže, tak pochopitelně netuším, jak budu vypadat za 10 let, budu-li vůbec naživu, ale jak jsme se tu tuhle bavily o těch vlasech a tak vůbec, tak já jsem tu psala, že pokožku mám mastnou, stárnutí na mě není zatím nijak vidět a kůže vypadá stále dobře, tak si říkám, proč nevytěžit něco z genetiky a trochu to nevyužít ve svůj prospěch😉? Paradoxní je, že já kolem sebe potetované lidi nemám vůbec. Ve své sociální bublině vůbec nikdo takový není a v práci vím o dvou chlapech a to je všechno. Tže za exota jsem spíš já😄.
Ale jak tu o tom povídáme, tak zjišťuju, že už se na to další kérování děsně těším😊!
..tetování je někdy opravdu umění někdy opravdu děs…..nicméně jak to tak pozoruji, tak kdo v dnešní době nemá, jako by nebyl…jsem moc ráda, že dcera ani budoucí zeťak tohle neabsolvovali a snad se ani v budoucnu nechystaji…na nahém mladém štihlem a vypracovanem těle se mi to libi, ale s tím oblečením tak nějak ne….nejhorší pokoukani tedy pro mně je potetovaná dívčina ve svatebních anebo jiných společenských šatech…na druhou stranu, ale je to opravdu jen věci toho dotyčného….
Proti tetování osobně taky nic nemám,snacha s vnučkou jsou tetované…Navíc mají kuličku v jazyku-čemuž teda moc neholduju,ale je to jejich věc-mě by asi zavazela…mě se líbí nad zadelí ten ornament,a kdysi měla spolupracovnice na paži tu trnovou korunu dokola..nebo na kotníku jsem to viděla..Eliška si včera nechala obtáhnout starší tetování..má tam dědu(narození+úmrtí) v srdíčku a teď si nechala rok narození sebe a Stellči-sestry..a na předloktí zespodu nápis “normálně nenormální”-nevím proč,ale prostě ….nebo naopak? už nevím..Paže oblepené strečkou a šla na odpolední montovat myčky🤔musela trpět..
A Nikča má Čanku na paži-ta je moc pěkná a na zádech celou..to muselo bolet..Jakpak se asi má na dovče?nebo to byl jen víkend?.už jsem zapomněla..
Měl to být jen víkend tak nějak předpokládám, že se asi včera vrátila. Jak sem koukla, tak se nasr…😜 a už nenapíše😏
No ty datumy…většinou narození dětí, mi přijde takové prdlé s prominutím. Jako, že: až budu senilní, abych si to pamatovala?Jo a jména milých, to je teprve prča😛 sousedka už si ho předělávala dvakrát🤣
Proti tetování osobně taky nic nemám,snacha s vnučkou jsou tetované…Navíc mají kuličku v jazyku-čemuž teda moc neholduju,ale je to jejich věc-mě by asi zavazela…mě se líbí nad zadelí ten ornament,a kdysi měla spolupracovnice na paži tu trnovou korunu dokola..nebo na kotníku jsem to viděla..Eliška si včera nechala obtáhnout starší tetování..má tam dědu(narození+úmrtí) v srdíčku a teď si nechala rok narození sebe a Stellči-sestry..a na předloktí zespodu nápis “normálně nenormální”-nevím proč,ale prostě ….nebo naopak? už nevím..Paže oblepené strečkou a šla na odpolední montovat myčky🤔musela trpět..
A Nikča má Čanku na paži-ta je moc pěkná a na zádech celou..to muselo bolet..Jakpak se asi má na dovče?nebo to byl jen víkend?.už jsem zapomněla..
Rodit se bojej a pak si nechají rozpíchat celá záda. P.S. to jsem krásně protivná 😡
Rodit se bojej a pak si nechají rozpíchat celá záda. P.S. to jsem krásně protivná 😡
😜 já ne, já si právě říkám, že fakt nejsem masochistka. Jako jo, kdybych to fakt moc chtěla, jako třeba Nikča, vydržela bych to, s bolestí problém nemám. Rodit se bojím, to jo, bojím je slabé slovo, při té představě(už se mě to netýká, tak jsem vysmátá😛) mě doslova zachvacovala panika…jen při té představě, nechtěla bych zažít pak in natura🙄 Ale jak už jsem psala, bála jsem se toho, že se děje něco, co nemůže člověk moc ovlivnit, neřkuli: tak už mě to nebaví, mám toho dost, končím a jdu domů😉 A do toho ta hrůza vůbec z toho zařízení, nemocnice, hadiček, fuj, už jsem si přivodila zase třes🙄
Rozhodla jsem se, že si nastrojím už stromek, dozdobím barák, ať mám hotovo alespoň něco😛 Vlastně jo, venek mám(já vím, vždycky ta světýlka zapomenu vyfotit…a stejně se mi to nepovede🙄) Je divné strojit stromek, když venku je jaro😏 Péct budu až ČT-PÁ
Já stromek už mám-po Mikulášovi vždycky vatahuju z pytle..Jenže-na hůře na něj někdo něco dal,tak byl splesklý víc,než kdy jindy..Nelíbí se mi,ale když svítí,není to vidět..Ještě se mi ho nechtělo vyhodit..Má chudák 20 let,dávám ho do pytle nastrojený a pak jen vyndám..jen ty větvičky musím trochu porovnat..pak ho vyfotím..Včera mi Eliška dovezla od dcery velkou šišku-jsou v ní světýlka..a na baterii..Pak taky bliknu..U nás sluníčko bylo chvilinku,a je zase ponuro..
tetování : Žena podnikatele přemýšlí, jakým dárkem by muži udělala radost, všechno má, tak jí napadlo, že jako velkému ctiteli BB (pro neznalé bardotka) si nechá udělat na každou půlku zadku jedno ozdobné “B”čko. Muž se rozvaluje na sedačce u tv, žere brambůrky, srká pivo a kouká na tenis…Žena se svleče a strčí zadek do obýváku…muž po ní lehce šlehne pohledem a utrousí : “Kdo je Bob ? ”
Já jen trochu historie ( z mého pohledu, třeba to jinde bylo jinak ) : Dřív tetování lpatřilo chlapům, a to převážně drsným chlapům, jednak muklům (ti to měli jako poznávací znamení ?) , pak taky námořníkům - třeba.
Pak začaly ženské makat v mužských povoláních v SSSR - a my ( jako ta lepší Evropa ) jsme se tomu děsně šklebili - ženská jeřábnice…ha, ha.
No a po 80. letech jsme k tomu dospěli též - a to včetně tetování….teď těm chlapům sebereme všechny hračky.
Tak myslím, že práci v dolech jsme jim nechaly😉 a jeřábnice, proč ne? Vždyť sedí na zadku a jen hejbá páčkama. My jak kravky tahaly 9kg cívky po jedné z vozíku na mašinu, jeřábnice si přijela a 12kg vytáhnula na jeden zdvih z celého stroje😉 No neber to😉