taky by se mi v práci líbila druhá stejná. nebo nějaký hokr. ale zase si to člověk rozplánuje po svém.
Třetí víčko
Dneska u nás fujtajbl počasí: -0.5st, vichr hnusný a jemné mrholení. Já ještě pořád v podzimním outfitu, tedy lehké leginy, mikina a vesta. Rozmrzám ještě teď😛
Ještě dopísnu: šlapu po krajnici, tahle cesta není silnice, je uzká, spíš pro jedno auto, když jede, uhýbám vedle. Slyším za sebou auto, trochu kouknu, už ho vidím, uskočím na kraj, projede, šlápnu zpátky na cestu a frnk - mine mě další. Fuj, to sem se lekla😏 Oklepu se, ohlédnu se a vidím: další, další, další…souvislá kolona cca 10 aut. Postavím se zpátky na kraj a koukám…kuva co to je tohle? A už vidím osazenstvo, myslivci👎 Tak si říkám: já vás s.ru a jdu po tom kraji dál. Najednou jedno přistaví u mě: mladá paní, nechcete svézt? Mrmlu si pod fousy nějaké nadávky😉 no od vás teda těžko, hodím okem do auta a: ne, díky, sportuju. A že: ty si ma nepoznala?!? 😕 Có doprrčic, jak, koho?😲 Kouknu, ne, to teda nepoznala. ,,si děláš prdel?…a sundavá čepici Už po tom prdel😛 jsem se zastavila a podívala znovu a…on to kamarád z mého zaměstnání(když jsme tu před chvílí řešily ty práce) před 30rokama😜 No, byla jsem teda do něj pár let těžce zamilovaná😉 on do mě asi taky, ale za jedno pracoval s mou tchyní a za druhé znal i mého muže, hrávali proti sobě fotbal, takže to mezi náma bylo léta jen toužení🥰 ,,ale ty vypadáš pořád stejně!" Hmm, no to jistěěě🙄😏
fujtajlb počasí je tady taky a večer vyskladňujeme poslední halu a půl, což znamená několikahodinové sezení na židličce před halou 😀 letos jsem ale nachystaná a koupila jsem vyhřívanou vestu.
poučení pro příště, chce to ještě vyhřívané vložky do bot. ale jinak v pohodě, dva roky zpátky bylo v tomhle termínu -10 a to jsem myslela, že vypustím duši.
U nás totéž, mrholení, šíleně fouká a namrzá to, už jsem solila chodník. Zítra mám jet na adventní výcvik, tak doufám, že vyjedu.
tak jsem vyrazila do toho řezníka..byl zavřený-v sobotu..ale vyskočily na mě pár metrů vedle Vánoční trhy na náměstí…Moře stánků…Bylo tam domácí sádlo-v jednom stánku 250,-g za 70,-kč a v jednom 450 za 70…no nekup to..jsem si to hned namazala.. Potkala jsem tam známé,dala jsem si punč…začla hrát nějaká kapela “něco si přej” z Brna…rokenroly a tak..dobrý…tak jsme postáli,pak začlo pršet,tak jsem valila dom…
Bobi, ještě jsem si vzpomněla s tím kouřem do okna…všichni naši sousedi topí dřevem, vetšinou v krbech, krbových kamnech. Jsme trochu couvnutí, takže nestojíme přesně v jejich trase, kde fouká sever-jih, u nás spíše častěj jih-sever. Na noc si otevírám tu ventilačku, pokud není -10 tak každý večer. Teďka v zimě se mi stane, že za chvíli tam mám jak v udírně, asi spíš v době, kdy nefouká a ten dým z komínů se jen tak líně plazí všude kolem🙄 Na spaní fakt super👎
takže ráno jsi vyuzená🤭…Holky,normálně,jak to osazenstvo včera na tu svatbu opustilo dvůr-odpolko asi poslední opozdilci,psi začali štěkat..Jak se setmí,imrvére..Já šla lehnout dřív k telce-asi o půl 9..Dvakrát jsem na ně zařvala-nic…Oni jsou zvyklí na světlo z garáže a pod pergolou..to svítí celou noc.tak jsou potichu…Musím někoho odchytit,ať jim tam nechají rožlé,když jedou pryč…
Ten kouř se taky v pátek plazil až ke mě,ale já zavřela-má to ke mě tak 10-15 metrů…
Já jsem fakt totálně blbá už👎 Vůbec si nevzpomínám, jestli sem Buggyra dávala, jak jim dopadnulo to mikulášské ježdění?😲 Vím, že jsem čekala na fotky, říkala jsem si, že to tak hned nebude, až někdo dodá, ale nemůžu si vzpomenout jestli jste Buggyro psala, jak jste to zvládli a jakové jste měli počasí? Že vás schvátil moribundus vím, jen mi nějak nedošlo, že asi z toho? Jo?
holky-u nás 8 stupňů..ale zamračeno-hnus☹️..Přijela mi vnučka,šla si cosi nechat vytetovat-pak ji hodím domů..ani nevím co,že se nechám překvapit..Vzhledem k tomu,že má jen malé drobnosti po sobě,tak doufám!!!jen bych nebrala ten barevný “rukáv”-to jsem jí řekla hned…
Ha, ha pouštíš se na tenký led😜 jen si představ ta Nikči záda😏 Viděla jsem na jednom chlapovi, někdo v telce rukáv, který se mi líbil, takový nějaký drobný vzorek tam měl, který mi přišel hezký. Ten vzorek. A ne na ruce😉 Mě to hlava nebere. Jsem člověk, kterému se třeba něco líbí i pár let, ale rozhodně ne napořád, po nějakém čase se mi preference mění. Nedovedu si představit, že si takhle ,,zkrášlím" třeba tu ruku a pak se budu muset na ni dívat do konce života, i když se mi to dávno, ten výtvor už nebude líbit.
Večer sprchlo, malinko, viděla jsem Bobi, že mrak byl i nad váma, nebo spíš nad váma a malinko líznul i nás. Přestalo fučet. Je pod mrakem, 7st. Mě to nevadí, že je tmavo, je zima prostě, to tak bývá, pokud není člověk někde na horách🙂Já se projdu venku, tam taková tma jako v baráku není. Pokecám 😉 s čuníkama a ovečkama, občas i někoho potkám🙂 Dneska mi krapet kapalo na hlavu, ale pohoda👍 Dnes konečně pošudlím těch x dveří a víceméně uklizeno. Jasně, něco ještě najdu, ale zítra už nazdobím a hotovo😛
Nedovedu si představit, že si takhle ,,zkrášlím" třeba tu ruku a pak se budu muset na ni dívat do konce života,
V létě jsem potkala slečnu v šortkách. Měla na stehně vytetovaný kovbojský pás i s koltem v pouzdře. Až jí bude 40, 50…..super motiv.
Jo, jak říkala jedna kolegyně. Ve dvaceti si necháš vytetovat malého delfínka a v padesáti z toho bude velryba a ještě zkrabatělá.🙂
Nejhorší je růže. V padesáti to vypadá jako kapusta.
třeba Přemek Forejt mi přijde,že má useknutý krk..má to až pod bradu..i rukávy…No nevím..je to jeho věc,viděli jsme horší n ajednom “kandidátovi”…z něho šel až strach..😲
No na Přemka jsem si taky vzpomněla, jak ho vidím, vidím vodníka z Kytice😏
Áno Orionko, Kometko a Stello, tak nějak😛
Ty, co jsou potetované teď taktně mlčí😉
A admin to bude muset smáznout, než přijde Nikča😉 Jinak nás tu seřve na hromadu, že jsme jen staré zapšklé báby😜
Tak vám musím holky s tím tetováním trochu rozhodit sandál, abyste si tady nemohly tak pěkně notovat😄😄!
Tže za prvé, hovořím pouze za sebe, jak to mají jiní potetovaní a co je vedlo k výběru motivu, mne nezajímá. Já jsem se rozhodla pro první tetování ve třiceti letech, dala jsem si kérku stylově k narozeninám😉. Tže žádná pomatená náctka už jsem tedy fakt nebyla. O tom, co a kam si nechám vytetovat, jsem přemýšlela 7 let. Tže žádný “jupíí, všichni jsou pokérovaní, tak jdu taky”…Tssss, no tak určitě🙄. Pokud se někdo rozhoduje takhle, tak je to jelito. Hodně jsem to s tatérkou řešila, právě v tom slova smyslu, že jsem uvažovala tímto směrem - je to napořád, půjde to se mnou až do rakve, tže musím vybrat místo, kde to dlouho zůstane fresh i když kůže bude stárnout. Proto mám jen černobílý motiv a na místě, které zůstává dlouho stejné.
Za druhé, motiv by neměl být módní záležitostí, ale spíš by to mělo být něco, co vás vyjadřuje. Tak jsem to udělala i já. Motiv vyjadřuje můj životní styl, mou lásku a osobnost, proto mě nikdy nemůže přestat bavit, nebo se omrzet. Nesmysl. První kérka mě zdobí 10 let a jsem na ní stále hrdá a denně se s ní kochám v zrcadle😉!
Za třetí, cca za měsíc jdu na svou druhou kérku. Bohužel k jiné tatérce, neb ta moje putuje po světě a nevím, kde je jí konec. Přesto se těším a ráda se svěřím do rukou někomu jinému. Motiv a umístění jsem vybírala 5 let. Opět je to něco, co mne charakterizuje a na co se těším, až to budu nosit😉!
Za čtvrté, na tetování hodlám chodit při každém svém životním jubileu, tedy i v 50ti, 60ti, a dál, budu-li živa a bude-li to stav kůže dovolovat🤪 a budu-li já cítit, že je to správné rozhodnutí.
Tohle fakt není o věku.
A ne, nevypadám jako omalovánka ani tak nikdy vypadat nehodlám!
Tohle fakt není o věku.
Však je to každého věc. Mě to nijak neuráží ani nepopouzí. A některé “kérky” se mi i líbí.
Kometo, to jsem ráda, že to vnímáte takhle. Mám totiž občas pocit, že ten, kdo je potetovaný, tak buď seděl v kriminále nebo je mladej a blbej. Jako kdyby nebylo nic mezi tím? Byla jsem akorát na exkurzi na CPZ kdysi dávno s naší ZŠ, asi to mělo sloužit jako odstrašující příklad, jak skončíme, když budeme zlobit😄, jinak jsem se z poza mříží na svět nikdy nedívala. No a mladá a blbá bych děsně chtěla být, ale hádám, že už mi ujel vlak😄😄!
tak buď seděl v kriminále nebo je mladej a blbej.
To první už dávno neplatí a to druhé - jak u koho. Jsou i staří a blbí.😉