Aktuálně: 3 424 inzerátů217 526 diskuzních příspěvků18 334 uživatelů

Třetí víčko

Sardullah
Sardullah 02.12.2024, 21:26:39 xxx.xxx.221.216
»
Odpověď na příspěvek uživatele Canka z 02.12.2024, 19:57:30

U nás v Chomutově je akce “ rozsvícení vánočního stromečku” dost profláklá… jsou tam davy. Když mám volno… což se mi teda již několik let nedaří, tak se jedem se synem juknout na ten ohňostroj a jak to skončí, tak mizíme, honem do auta a rychle pryč, protože to jsou kvanta lidí s je to jsk procesí k panence . Trhy si pak vychtnáme pěkně v klidu jiný den.

Sardullah
Sardullah 02.12.2024, 21:26:44 xxx.xxx.221.216
»
Odpověď na příspěvek uživatele Canka z 02.12.2024, 19:57:30

U nás v Chomutově je akce “ rozsvícení vánočního stromečku” dost profláklá… jsou tam davy. Když mám volno… což se mi teda již několik let nedaří, tak se jedem se synem juknout na ten ohňostroj a jak to skončí, tak mizíme, honem do auta a rychle pryč, protože to jsou kvanta lidí s je to jsk procesí k panence . Trhy si pak vychtnáme pěkně v klidu jiný den.

Elisak
Elisak 03.12.2024, 16:10:58 xxx.xxx.194.232

My jsme se vydali na rozsvěcení stromečku u nás na vesnici (něco málo přes 500 obyvatel). Výsledek svařák došel brzo, se sousedy jsme šli k nám domů na rum (dobrej), po 7h večer ani obraz ani zvuk…  Ale asi to bylo fajn.

lesnizinka
lesnizinka 03.12.2024, 17:31:53 xxx.xxx.85.234

Eli nechápu…kde ani obraz, ani zvuk?

My na tyhle akce nechodíme. V sobotu jsme viděli rozsvěcení ve vedlejší dědině, když jsme jeli k tchánům na oběd(máme to stejně daleko jet přes vedlejší, jako přes naši) a v neděli se rozsvěcel u nás. Bývá tam nějaké zpívání koled a jarmark. Mamka letos taky nebyla a to chodí, ale po tom covidu je ještě přešlá, nechtělo se jí. Známí jí pak říkali, že tam dost profukovalo a bylo jim všem zima, brzo utekli. A to svítilo sluníčko, já mašlila tu borovici a měla sem normálně mokrá záda, jak jsem pořád šplhala sem tam, tak mě to dost překvapilo, protože tu u nás fučí mnohem víc, než na náměstí. 

Dneska jsem to dodělala venku sakum prdum, i okna spodní, co se dělají jen z venku, ty truhlíky, stromeček před vchodem(ten jen tak, aby se neřeklo a nelíbí se mi, kdybych se dostala k nějaké výzdobě, tak bych ho asi ještě předělala) Byla dost zima, nedělalo se mi tam dobře, chvílema jsem celkem mrznula. Tak jsem měnila činnosti, chvíli okna, pak mi schnula hadra, tak jsem mašlila ten stromek, pak zase okna, pak jsem si šla nastříhat chvojky a hloh na truhlíky…

lesnizinka
lesnizinka 03.12.2024, 17:35:50 xxx.xxx.85.234
Buggyra:

Tady je vidět ten vánoční řetěz v ocasu a světýlka v hřívě a tak.

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Buggyro, teda hezky to máte připravené👍

Elisak
Elisak 03.12.2024, 17:48:29 xxx.xxx.194.232

Lesnizinka prostě mám totální vokno, vůbec nic si nepamatuju. Můj muž dopadl stejně…

lesnizinka
lesnizinka 03.12.2024, 22:31:04 xxx.xxx.85.234

A jooo😏 Tak to mě vůbec nenapadlo😊 nepiju, neznám😎 Nepamatuju si nic, jen proto, protože jsem stará a sklerotická😜

Elisak
Elisak 04.12.2024, 00:06:47 xxx.xxx.194.232
»
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 03.12.2024, 22:31:04

Já co držím váhu tam taky už moc nechlastam. Ale jednou za čas je důkladnej “restart mozku” potřeba… Zase tohle bylo asi moc důkladný.

Buggyra
Buggyra 04.12.2024, 06:45:12 xxx.xxx.198.226

Já jsem včera byla v práci do čtyř (a tady s vámi…) a pak jsem vylítla ke koním a slepicím jen hodit krmení a v nějakých šest jsem se dotarabila domů a v podstatě jsem si celý večer jen psala na fejsbůku “jak jde život” 🙂 No a neudělala jsem nic 😀 Holčina na snad už ne kulhavého koně se mi přesunula na středu, tak dnes půjdu z práce o chlup dřív. No tak dnes aspoň dohlídnu na holčinu.

Jo teda upekla jsem rafaelo řez a bábovku, rafaelák supr, bábovku jsem spálila, tak jsem jí čtvrtku vzala do práce, chlapi to spasou 😀

Sardullah
Sardullah 04.12.2024, 08:39:54 xxx.xxx.221.216
Elisak:

Já co držím váhu tam taky už moc nechlastam. Ale jednou za čas je důkladnej “restart mozku” potřeba… Zase tohle bylo asi moc důkladný.

Já jsem prakticky nepíč, což má jednu velkou výhodu, mám levnou opici. 
Já většinou jezdím všude automobilovým vozem, takže na příležitostných setkáních v restauračních zařízeních říkám, že pít nemohu, neboť jsem tady koňma. No ale občas se nechám dovésti manželem a pak si dám jeden sex on the beach, druhej sex on the beach a to už pak většinou začnu byt chytrá a jak začnu být chytrá, tak to je znamení, že mám dost.

Kilian
Kilian 04.12.2024, 09:56:47 xxx:xxx.8bd3:cfb2
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 04.12.2024, 08:39:54

..tak piju max 2 skleničky suchého bílého anebo šampíčka….ale většinou jednou za čas….kamarádka vinárnice si už zvykla, že mi u sebe vaří pravidelně kafe…neb má vinarnicku takřka pod mým domem, tak k ní na to kafe chodím pravidelně když jsem doma… 

lesnizinka
lesnizinka 04.12.2024, 11:32:32 xxx.xxx.85.234

Nejsem zapřísáhlý abstinent, občas si nějaký míchaný drink dám, ale to občas u mě znamená třeba jednou za rok, za dva, za tři…jednoduše i proto, že nikam nechodím😉To mi většinou celkem chutná. Co mi absolutně nechutná je pivo, víno všeho druhu včetně šampusu, tvrdý alkohol jakýkoliv, to si v jeho syrové podobě nedám ani omylem. Teď jsme měli na oslavě přípitek, prý to bylo prosecco, nikdy jsem to nepila, smočila jsem jako, že ret, ale bylo to tak hnusné, že víc jsem se toho nedotkla. Pokud si tedy pak někde dám ten míchaný, tak bleskově mi to vleze do nohou, že je mi to krajně nepříjemné, nohy mě až bolí a jsem z pití zase na dlouhý čas ,,vyléčená"😏 

Nikomu nemám potřebu nic vysvětlovat, nebo se omlouvat. Co si dáš k pití? ,,Nic, nepiju, díky, dám si colu" Zřejmě jsem tak přesvědčivá, že mě fakt nikdo neláme a neukecává😉

Tom zpočátku našeho vztahu, ještě někdy do 30let pil, neopíjel se, ale normálně pil. Pak si odvařil játra, jak z neznalosti pil na antimalarika, měl 10let těžkou dietu a už se alkoholu nedotkne. Pije ještě míň, než já. A jak jsme v tomto módu nějakých 20let, není nám moc příjemný pobyt s opilýma lidma, co neví, co dělají, co mluví atd. To si člověk připadá jak v ústavu😏 No…není to ani hezké, ani vtipné👎

Buggyra
Buggyra 04.12.2024, 14:49:24 xxx.xxx.198.226

Kdo by neměl v dlouhém zimním večeru co poslouchat nebo na co koukat - naprosto dokonalý pan doktor Radkin Honzák

Vahine
Vahine 04.12.2024, 17:09:27 xxx.xxx.191.9
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 04.12.2024, 14:49:24

Toho mám docela ráda, díky, poslechnu si ho 👍

lesnizinka
lesnizinka 04.12.2024, 17:18:57 xxx.xxx.85.234

Pana Honzáka mám ráda, je moudrý muž👍 Snad si najdu chvilku ho poslechnout.

Doumývala jsem horní okna(na dvě zadní kašlu, ty nikdo v zimě nevidí) Pořád jsou ještě opatlané od silikonu, takže jsem je první musela drhnout tím odstraňovačem. Tudíž nijak rychlá akce to teda nebyla👎 Koupelnu č.2 mám, tu jsem umyla s těma oknama. Ještě musím v ložnici pověsit nové(staré vyprané) záclony a vydrhnout skříňky a sprcháč, který je s tou naší tvrdou vodou hnusný stejně imrvere👎 Vemu ho parním čističem, to šlo trochu líp, než to jen šudlit houbičkou drsnou. Chemií nemůžu, i kvůli octu bude řev😛 Teď ale čumím na biatlon😉

lesnizinka
lesnizinka 04.12.2024, 17:28:05 xxx.xxx.85.234

Jééé, už jsem si vzpomněla, co sem chtěla😛 Niki, včera jste asi byli v telce👍 Starosta, kvůli solárům. Máte na všech obecních budovách? Máte starostu? 😉

Canka
Canka 05.12.2024, 05:40:36 xxx.xxx.212.25
»
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 04.12.2024, 17:28:05

Jeeee nepovídej!!!Že by jsme byli slavná vesnička?Kdepak to dávali?Že bych se to pokusila najít a koukla bych?Ano máme starostu…

My máme soláry snad všude😂Takže to bylo určo o nás tady..

Včera jsem holky absolvovala další lymfatickou masáž(a teď si upřímně nejsem jistá,jestli jsem vám to sem psala,ale zjistili mi,že mi špatně proudí lymfa,proto mám furt nateklý nohy jak konve) a do toho na břiše masáž jménem Manuela Shala..bože já myslela,že chcípnu!!!!Taková bolest!!Máme tady na to v mým okolí holčinu,která s tím jako první v ČR začala…a když kluknete na internet,ty výsledky jsou jako vidět a zase je to o lymfě..já myslela,že tam umřu..to bych se radši nechala 6 hodin tetovat,než tohle😂Že prý někoho tak zatuhlého(jakože se zatuhlou lymfou na břiše) tam ještě neměla😂Ta masáž bolela šíleně a já už chtěla ke konci utécz z toho masážního stolu…teď jsem se probudila a nemůžu se pomalu ani pohnout..jako by mi někdo celou noc dával pěstí do břicha..takový mám ráno pocit😂Ono je to určitě skvělé,ale představa,že tohle dobrovolně podstoupím podruhé,to bych asi nedala…to radši budu zalymfovaná😂

Buggyra
Buggyra 05.12.2024, 07:08:14 xxx.xxx.198.226

S lymfou by potřebovala pomoct moje kamarádka důchodka na vozejku, má podkolenní cystu a ta cysta asi upouští ten materiál, který se v ní hromadí, dolů do lýtka a kámoška má lýtko jako kámen. Po masážích se to lepší, ale tu cirkulaci by potřebovala zlepšit, no jak sedí celé dny na tom invalidním vozíku, tak na tu kolenní jamku nic moc. Navíc je samozřejmě tlustá, jako víc než já, takže to zpomaluje proudění a metabolismus všeho… A to by pak baba na lymfomasáži teprve koukala na zatuhliny. To by jí ruky upadly 😀

lesnizinka
lesnizinka 05.12.2024, 17:22:55 xxx.xxx.85.234

Niki, myslím, že to bylo na Primě(což je pitomé, nedá se přetáčet👎) Finta: někdy jde přetočit tak, že si tam dáš Krimi a pustí tě to až přetáčet pozpátku i Zprávy. Reportáž byla o tom, že chce vláda skrouhnout podpory solárů, solárníků. 

Lymfodrenáž…asi budu mít stejný problém, jako ty. Poslední dobou mi začaly také otékat nohy. Nikdy jsem jako celkem štíhlá tento problém neměla. A když si chci pomačkat(prohmatat) břicho, tak mě to bolí. Onehdá byl ptávě takový cvik na nafouklé břicho - masírovat si ho tenisákem. Jak jsem přitlačila, tak to zabolelo. Jsem si říkala: ty jo, to je zase co..tohle? A zkusila ho prohmatat bez míčku. A zjistila, že mě to bolí. Říkala jsem muži: mě něco bolí v břichu, co mě sakra takhle může bolet v břichu?!?😲 No neuklidnilo mě to teda vůbec🙄 Až ty teďka…že by to byly ty uzliny? Před 20 rokama, když jsme se vrátili z Číny jsem měla pořád kašel a průjem. Tak jsem tehdy šla na nějaká vyšetření, aby to nebylo něco cizokrajného. Plíce čisté, tak jsem šla ke švagrové na sono a ta se zarazila na tom břichu, pořád na to civěla, pak zavolala primáře…něco si špitali, pokyvovali hlavama…Jsem jim říkala: nečumte tam na to a řekněte co tam sakra vidíte! Švagrová mi řekla, že neví jistě, že mi dá žádanku na kolonoskopii, protože mám v břiše zvětšené uzliny. Tím moje vyšetřování skončilo, protože na kolonoskopii jsem samozřejmě nešla. Je to 20let a žiju😉

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.