Aktuálně: 3 438 inzerátů217 505 diskuzních příspěvků18 334 uživatelů

Třetí víčko

Bobca
Bobca 02.12.2024, 08:00:19 xxx.xxx.20.192
Bodlinka:

❄️🥳

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

taky jsem si myslela,že na tom keři jsou ty lupací kuličky-ale ty bývají bílé..vypadá to dost dobře👌…Já se chystám dát dnes do okna svícen-těch 7 svíček,a visutá světýlka..včera se mi nechtělo🤔..Soused dole už má rožlou tuji..

Raduš,tu borovici pak musíš vyfotit..To ti nemůže Tom pomoct?..Bych asi ozdobila nějaký menší stromek..😇Ale jsi dobrá..ty to prostě musíš dokázat!🤗

lesnizinka
lesnizinka 02.12.2024, 10:17:36 xxx.xxx.88.216

Takže pokračování: nemůžu se pohnout, jak jsem předpokládala, mám namožený každý pidikousíček těla a bolí mě různé modřiny, jak jsem si zapichávala do nohou, zadku ty pahýly po odlámaných větvích🙄 Ráno jsem necvičila a sotva jsem zvládla odpajdat obchůzku🙄 Tom mi Bobi nepomůže, ten nevyleze ani na schůdky, klepe se na tom jak ratlík, taky nesnáší výšky. Cokoliv je výš jak metr, dělám já. Nelozím po žebříku, ale po té borovici - tak velké žebříky nemáme a takhle je to bezpečnější. Bohužel si neoodechnu, dneska je poslední den, kdy můžu nazdobit i tu druhou borovici, když už jsem to koupila. Jen hnusně fučí teda, příjemná práce to nebude. Objednala jsem 100m řetěz, ale jsou to nějak miniled, takže vůbec netuším, jestli to na ní bude vůbec vidět. A hlavně nějak nevěřím, že mi poslali těch 100m, je to nějaké malé👎 Ale rozmotávat a přeměřovat to nebudu😏 Buggyro, zamotané jsem to měla x krát, když to musíte rozmotávat balancujíc na jedné noze na větvi, fakt jsem chvílema myslela, že mi rupne cévka😏

Koníkovi na hlavičku máte dát přece bílé světlo, takže čelovku a na prdel červené😜 A ti koníci taky budou převlečení za anděly a čerty? Hoďte nám pak fotku průvodu🙏

lesnizinka
lesnizinka 02.12.2024, 10:22:46 xxx.xxx.88.216

Sardullah, ty jsi éro😛 a to myslím i v oblékání, jak jsi popisovala vedle na Všeobecném. Fakt super kočka👍 A co se týče zákazníků ano, jsou dva typy. Ti, co nic neví a rádi si nechají všechno poradit. A pak ta druhé sorta, jako Coudas, Buggyra zřejmě taky a já, co všechno ví, všechno zná, jde tam koupit přesně onu věc a prodavače tam má jen to, aby řekl, kde to je😉 Aha, vlastně tři, protože z této se vyděluje ta tebou popsaná třetí - ti co si myslí, že ví a ví prd😛 a podle toho to pak dopadne😉

Coudas
Coudas 02.12.2024, 10:59:38 xxx.xxx.120.57

Lesnizinko ještě jsem zaznamenala problém v obchodech s tím, že jsem baba. To někteří chlapi taky moc nepobíraj, ale v pohodě.

Sardullah
Sardullah 02.12.2024, 11:07:25 xxx.xxx.221.216
»
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 02.12.2024, 10:22:46

Problém s těmi zákazníky kategorie 2 a 3 je ten, že ne vždycky já jako prodavač tyhle kategirie rozliším….a taky záleží na tom, co kupují… jasně pokud řeknou chci tenhle kusovej koberec a platim, tak tam toho asi moc nezkazí, přinejhorším jim ho vyměnim za jiný, když to jesedne… ale třeba j lepidel už se prám na co to lepidlo chtějí, abych měla jistotu, že si odnášejí to sorávné.

Buggyra
Buggyra 02.12.2024, 11:29:41 xxx.xxx.198.226

Koníkovi na hlavičku máte dát přece bílé světlo, takže čelovku a na prdel červené😜 A ti koníci taky budou převlečení za anděly a čerty? Hoďte nám pak fotku průvodu🙏

Jo, koníci mají také ozdoby nebo jak to říct, jsou trochu vymódění, aby ladili podle toho, jestli na nich jede anděl nebo čert. Máme takové ty umělé třapaté “řetězy”, ty jim dáváme do ocasu, čerti mají ty tmavě rudé a andělé mají stříbrné. V hřívě se povedlo loni mít světýlka, letos asi jak zmíněno nebudou potřeba. Já mám na koni ještě černý přehoz a jedny otěže z řetězů a vezu kravský zvonec a vyzváním. Musím teď někdy zapřáhnout poníky a otestovat, jak se budou tvářit na rolničky, že bychom jim do vozu dali pár rolniček. A třeba ještě něco holky vymyslí 🙂

Fotky snad letos budou, z posledních dvou ročníků máme totiž jen videa. Fotky na plakátek jsme museli vystříhat z těch videí 😀

Obrázek
Buggyra
Buggyra 02.12.2024, 11:36:21 xxx.xxx.198.226

Já se snažím už všechno kupovat na netu, vážně nesnáším lidi. Co se nedá, jsou potraviny, a tam si nechám od doplňovaček často poradit, kde to je, protože jak bylo řečeno, v Penny aby se čert vyznal. No teď jsem objevila blešáky, sama bych tam nejela, ale když je doprovod, dovedu si tam taky pošmejdit (a nesnášet u toho lidi.. musíme začít jezdit za kuropění, než tam dorazí ostatní nakupující).

Buggyra
Buggyra 02.12.2024, 11:40:05 xxx.xxx.198.226

Tady je vidět ten vánoční řetěz v ocasu a světýlka v hřívě a tak.

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Coudas
Coudas 02.12.2024, 11:50:58 xxx.xxx.120.57

Kdysi jsem si na koňské výstavě chtěla koupit klobouk. Šla jsem kolem stánku a padl mi do oka přesně ten, jakou jsem měla představu. Tak jsem se slusně zeptala, jestli bych si ho mohla vyzkoušet, že bych si ho ráda koupila. Pán klobouk téměř serval z háčku a pronesl něco ve smyslu že ten klobouk je strašně drahej a vypadalo to, že jej schová pod pult, že si jej prostě nekoupím. Možná jsem vypadala, že na to nemám, nevím. Pak tam pro okolní přihližející začal něco o tom povídat, a po mém druhém prohlašení, že bych si jej opravdu ráda vzala, mi jej znechuceně podal a já si jej mohla konečně vyzkoušet. Řekl cenu, já vytáhla peníze, on pro okolí další přednášku a mohla jsem s vytouženým kloboukem odejít. Akorát jsem si dodělala ozdobu z pleteného bavlněného náramku a je dodnes dokonalý. No a chlapi, když přijdu pro strunu do křoviňáku, a pán mě táhne k vyžínačům, protože baba přece nemůže dělat s křoviňákem. Jenže já blbec jsem na stavbě vytratila ten kousek, co jsem si strčila do kapsy, abych se právě vyhnula této situaci, tak jsem nemohla ukázat “tohle” a musela jsem to složitě popisovat. Načež pán prostě nedokázal pojmout fakt, že opravdu potřebuju něco jiného navzdory mému pohlaví. Až když jsem mu na obrázku ukázala, co chci, tak mě vzal na druhou stranu obchodu, ke všemu už to je “profi”, a já hned hmátla se slovy jo to je přesně ono, stále byl dost na vážkách, ale naštěstí mi produkt prodal. Když jdu s manželem, tak to nechávám na něm, nevypadá to tak blbě. Tedy do doby, než řekne “to je pro manželku, to potrebuje ona”. Takže ano já chapu, že prodejce je tam od toho, aby prodal a správně prodal, vysvětlil. A uznávám, že je to práce těžká, pro mě jako každá, kde musím pracovat s lidmi. Proto jsem nemohla dále dělat instruktora výcviku (tedy krom jiného) a taky nemám na lidi absolutně odhad. Pokaždé se šeredně spletu. Ale děkuji Sardullah  za vysvětlení, příště už se budu mile usmívat a trpělivě odpovídat na otázky, nemáme to napsáno na čele.

Coudas
Coudas 02.12.2024, 15:20:49 xxx.xxx.120.57

Letos je zatím (a asi napořád) jedinou vánoční výzdobou čoklik. Bohužel včera nic “normálního” neměli, a i přes proklamovanou velikost mu to je stejně malý, a takový trošku normální oblečky měli jen na malý čokliky. Nicméně jsem udělala chybu, nedošlo mi, že svetřík nemůže mít v ošklivým počasí, takže musím stejně sehnat něco nepromokavého. Pokud mi zítra klapne saunový den, tak vedle mají taky zoo krám, tak vezmu metr a udělám druhý pokus, případně se zastavím v tom včerejším, tam jeden větší nepromokavý měli. Případně tedy něco naleznu na internetu, a budu doufat, že centimetr a centimetr jsou všude stejné míry. Protože oznacení S-XL nefunguje ani u mě, natož u zvířat 🤔

Obrázek
Coudas
Coudas 02.12.2024, 15:25:07 xxx.xxx.120.57

“A pak ta druhé sorta, jako Coudas, Buggyra zřejmě taky a já, co všechno ví, všechno zná…”

Nad tímto s dovolením ohrnu nos z důvodu zařazení mě do stejné kategorie s Buggyrou… Ale tak… co už… když to tak zvonku vyzerá, nic s tím nenadělám…. 

lesnizinka
lesnizinka 02.12.2024, 15:31:57 xxx.xxx.88.216
Coudas:

Pro Lesnizinku 🙂🫣

Obrázek

Jo, jo, to znám, z toho jsou pak ta ,,veselá" videa, jak to sice nespadne dopředu, ale parádně se to smýkne do strany😜

Po této druhé borovici dneska, se mi lozilo líp, i když je ještě vyšší, ale je líp i narostlá a suché větve jsem si nejdřív vystříhala. Ten tenký dráteček na cívce se taky motal mnohem líp, spadla mi jen jednou😉 Jestli to bude vůbec na tom stromě vidět a jestli to nebude celé nabok a nakřivo…se uvidí, až se setmí😏 Toho se bojím nejvíc, že to bude spíš hnusné než zdobné. Ale předělávat to teda nebudu, raděj ho nerozsvítím👎 

Sardullah
Sardullah 02.12.2024, 16:18:55 xxx.xxx.221.216
Coudas:

Kdysi jsem si na koňské výstavě chtěla koupit klobouk. Šla jsem kolem stánku a padl mi do oka přesně ten, jakou jsem měla představu. Tak jsem se slusně zeptala, jestli bych si ho mohla vyzkoušet, že bych si ho ráda koupila. Pán klobouk téměř serval z háčku a pronesl něco ve smyslu že ten klobouk je strašně drahej a vypadalo to, že jej schová pod pult, že si jej prostě nekoupím. Možná jsem vypadala, že na to nemám, nevím. Pak tam pro okolní přihližející začal něco o tom povídat, a po mém druhém prohlašení, že bych si jej opravdu ráda vzala, mi jej znechuceně podal a já si jej mohla konečně vyzkoušet. Řekl cenu, já vytáhla peníze, on pro okolí další přednášku a mohla jsem s vytouženým kloboukem odejít. Akorát jsem si dodělala ozdobu z pleteného bavlněného náramku a je dodnes dokonalý. No a chlapi, když přijdu pro strunu do křoviňáku, a pán mě táhne k vyžínačům, protože baba přece nemůže dělat s křoviňákem. Jenže já blbec jsem na stavbě vytratila ten kousek, co jsem si strčila do kapsy, abych se právě vyhnula této situaci, tak jsem nemohla ukázat “tohle” a musela jsem to složitě popisovat. Načež pán prostě nedokázal pojmout fakt, že opravdu potřebuju něco jiného navzdory mému pohlaví. Až když jsem mu na obrázku ukázala, co chci, tak mě vzal na druhou stranu obchodu, ke všemu už to je “profi”, a já hned hmátla se slovy jo to je přesně ono, stále byl dost na vážkách, ale naštěstí mi produkt prodal. Když jdu s manželem, tak to nechávám na něm, nevypadá to tak blbě. Tedy do doby, než řekne “to je pro manželku, to potrebuje ona”. Takže ano já chapu, že prodejce je tam od toho, aby prodal a správně prodal, vysvětlil. A uznávám, že je to práce těžká, pro mě jako každá, kde musím pracovat s lidmi. Proto jsem nemohla dále dělat instruktora výcviku (tedy krom jiného) a taky nemám na lidi absolutně odhad. Pokaždé se šeredně spletu. Ale děkuji Sardullah  za vysvětlení, příště už se budu mile usmívat a trpělivě odpovídat na otázky, nemáme to napsáno na čele.

No ono ne vždycky je prodejcova snaha opravdu pomoci… někdy a někde se jedná o to, že prodavač má nařízeno při prodeji preferovat určitou značku… někdy to může být jiný důvod.

Já jsem třeba jako zákazník spíš plachej typ a nechci, aby si mě  personál v obchodě všímal a komunikuju pouze v případě nouze. Snažím se předejít tomu, aby si mě v obchodě někdo všímal a tak když vejdu a vidím, že by toto nebezpečí hrozilo, tak hned jak vejdu, tak říkám… dobrý den, já to u vás jen omrknu a pokud budu potřebovat pomoc, tak si pro vás přijdu.

Stejně tak funguju ve vztahu k našim zákazníkům… pozdravím, zeptám se, jestli mohu býtu nějak nápomocná… pokud zákazník odmítne, tak mu sdělím, že kdyby cokoliv potřeboval, tak stačí říct a rádi mu pomůžeme, poradíme a odcházím, protože někdo prostě potřebuje klid a ne aby měl za zadelí prodejce, kterej někdy může být až urputnej a poachýho zákazníka může odradit. Nesnáším agresivní prodejní metody… to odcházím okamžitě. 

Varaxi
Varaxi 02.12.2024, 16:37:15 xxx.xxx.137.233
»
Odpověď na příspěvek uživatele Coudas z 02.12.2024, 12:47:35

To mi nedělejte! Já pracovala dlouhé roky jako BOZP. 

😀

balu
balu 02.12.2024, 17:02:00 xxx.xxx.162.174
»
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 02.12.2024, 15:31:57

Lesnížínko, a co dělá váš muž, když vy zastanete takové činnosti? Fandí vám z bezpečí domova? A aspoň dává záchranu? 

Coudas
Coudas 02.12.2024, 17:22:29 xxx.xxx.120.57
»
Odpověď na příspěvek uživatele Varaxi z 02.12.2024, 16:37:15

Tak hlavně nejezděte k nám 😁

lesnizinka
lesnizinka 02.12.2024, 18:57:37 xxx.xxx.88.216
»
Odpověď na příspěvek uživatele balu z 02.12.2024, 17:02:00

Pracuje doma na compu, jelikož nás živí😉 No a snad by mě našel, kdyby se už stmívalo a já nikde😛 Dneska v 15h volal: proboha kde si, jsou tři, máme obědvat, s.r na to a pojď udělat oběd(ohřát kaši a usmažit nachystané řízky😉) Když jsem přišla, rozehříval tu kaši. A razí heslo, něco jako Buggyra, že Vánoce jsou k ničemu a nebude se stresovat a když si vymýšlím blbiny a činnosti, jak si to zdramatizovat, tak je to jen můj problém. No ale zase: zaplatí cokoliv si navymýšlím😉

Tak to mám, krom malého stromku u baráku, který omašlím zítra a zvánočním truhlíky …všechno. Tak to teda nafotím až zítra😉 Pořád se trochu bojím té elektriky na pergole, že to nemám dost zabezpečené proti dešti. Možná to zítra ještě předělám. Nerada bych, aby mi to po prvním dešti celé exnulo😲

Canka
Canka 02.12.2024, 19:57:30 xxx.xxx.212.25

Ahooooj holky,

Tak hlásím,že jsme to dnes s kámoškou oficiálně koupili a příští víkend letíme do Říma!!!!Moooooc se těším..jsme si dneska celý den v práci posílali italský písničky😂Jak dvě malý puberťačky😂Ale těšíme se prostě hodně moc..takže letos jsem stihla Londýn,Kefalonii a ještě bude Řím…domluvila jsem si rovnou i hlídání pro zvířátka,abych mohla být v klidu a už se jen těšit na odlet..už teď mám cestovní horečku😂

Včera jsem byla na vánočních trzích ve dvou městech..nejdřív v Mostě,kam jsme jeli hlavně kvůli akci polévka pro hospic,kde známé restaurace uvařili polévky a za 50 kč pak prodávali s tím,že celý výtěžek šel na hospic ..a teda lepší zelňačku jsem snad neměla…byla tam nějaká vystoupení zpěváků,ale bylo to hrozný…totální černo tam..tp se nedalo..takže jsme se zbalili a jeli do Chomutova,kde bylo rozsvícení stromku s ohňostrojem a já ohňostroje miluji…tady zase pro změnu kvanta lidí a nedalo se pomalu nikam pohnout a fronty na svařák a trdelník nekonečné…ale ohňostroj byl nádherný…

Dneska u nás poprvé noc pod nulou i přes den pod nulou…a poprvé jsem vyndavala ledy z vidy od slepiček i koňuchů..ale pobavil mě Bertík..otevírala jsem nový balík slámy na podestýlku,rozřízla síťku a balík se povolil a sláma se rozsypala na zem..najednou z toho trsu slámy jednoho vypadlo snad 6 myší a rozutekli se na všechny strany..Berťas okamžitě přiskočil a chytil 3 myši najednou!!A hrdě mi všechny 3 přišel ukázat z blízka a pak si je někam odnesl tajtrdlík jeden😂

lesnizinka
lesnizinka 02.12.2024, 21:02:14 xxx.xxx.88.216

No vypadnout na Viktína někde myš, tak nejspíš zapiští a uteče😜 Ani nevím, jestli někdy myš někde lovil. Jednou teda viděl tu, co mu přinesla na terasu Gucci, myš běhala, tak za ní popocházel, ale nakonec mu stejně kamsi zdrhnula😏

Tak doufám, že nebudete zklamané, davy tam nejspíš budou taky. A různobarevné😉 Tak budeme mít info z výletu👍 A nakonec, to je dobré, my nemusíme ani nikam jezdit a jako by sme tam byly😛👍 Tak se taky těším😀

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.