Aktuálně: 3 436 inzerátů217 435 diskuzních příspěvků18 334 uživatelů

Třetí víčko

Coudas
Coudas 30.11.2024, 18:44:17 xxx.xxx.120.57

“Tradičně” dělám posledni roky bramborový salát s lososem. Mamka do salátu dávala šunkový salám. Manžela napadlo místo salámu tam dávat osmahnutýho lososa a vzniklo z toho vše v jednom. Kapr mi nechutná, i když si jej chováme na svém, nejedla jswm ho nikdy. Na oběd hrachovka. Problém je cukroví. Nebaví mě to dělat a kupovaný není až tak chutný . Nepečený plácaný kuličky musí stačit 🙂 No, každej máme k vánocům vztah jinej 🫣 

Coudas
Coudas 30.11.2024, 18:45:26 xxx.xxx.120.57
»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 30.11.2024, 17:14:45

Hezká byla Obyčejná koňská historie. Dneska už neumí natočit nic pořádného.

ančovička (neregistrovaný) 30.11.2024, 19:06:13 xxx.xxx.8.223

My jsme si dneska udělali krásný den 😇s dcerou,synem a dvěmi vnoučaty jsme navštívili zámek Žleby..je předvánoční čas, výzdoba všech krásných síní a pokojů,byla v duchu  adventu.. obdivovali jsme nádhernou výzdobu a zařízení zámku..naši skupinu provázela velice příjemná paní průvodkyně, od ní jsme se dozvěděli historii zámku a různé zajímavosti..konec prohlídky končil v zámecké kuchyni, kde paní kuchařky pekly sváteční koláče,praskaly oheň ve velikých,původních kamnech, panovala veselá nálada s hereckým příspěvkem 😀..nakonec každý z návštěvníků dostal výborný koláč,právě vytažený z pece 😄👍👍…příště,brzy,půjdeme opět na koláče 😂😂😂…zámek Žleby máme asi 10 kilometrů 😄….jako výlet,každému doporučuji 👍

Canka
Canka 30.11.2024, 19:55:00 xxx.xxx.212.25

Bobi tak to je fajn náhodou!!!Podle mě je důležitý si prostě dělat radost..a jei důležité si to udělat hezké..třeba já i když na Vánoce budu zase u rodiny,tak si stejně dělám hezkou vánoční atmošku i doma..salát si pro sebe taky udělám,jen malou misku tak na 3 dny,protože ujíždím na studeném salátu z lednice😂Jako nemůžu konkurovat mamky salátu(to podle mě asi nikdo😂),protože její salát je něco úžasného a každý,kdo ochutná,se z něj může posrat úžasem😂 A ty budeš Bobiš na Vánoce doma nebo taky někde?

Jinak ten Řím asi klapne,kamarádka už propadla cestovní horečce a už mi chodí samé zprávy s letenkama😂Každopádně v pondělí má být nějaká akce na letenky,tak uvidíme,na kolik by takový výlet vyšel..nemůžu být pryč dlouho..kvůli zvířátkům..ideál třeba sobota ráno odletět a neděle večer přiletět a i tak zajistit aspoň dohled minimálně nad zvířátkama..protože když bude mrznout,tak se musí kontrolovat voda.. každopádně je pravda,že bych teď potřebovala na chvilku někam vypadnout a vyčistit hlavu od všech starostí(Bobi a Raduš ví) a tohle by byla ideální příležitost..ale na co se fakt těším je,že mě pak čeká dlouhé volno…mám volno od 20.prosince až do 5.ledna…tak se těším,že budu hodně se zvířátkama..teď je to na prd,ráno za tmy,pak do práce a když přijdu z práce,je už skoro zase tma a furt lítám jen s čelovkou..joooo a taky jsem se objednala pak na ten první den volna v prosinci na dvou hodinovou čokoládovou masáž..takže doufám,že to ze sebe neslížu😂

Coudas a Kometko,to se nepočítá,když je to během celého roku 😂 Já myslela vyslovené takto před Vánoci..jestli si prostě děláte radůstky…já už to tak dělám…no asi od 20 let..a vím,že vždycky rodina se zlobila,proč to dělám,proč neřeknu jim..tak jsem prostě vždycky vysvětlovala,že jde o princip..že si chci já sama udělat radost😂A jinak Coudas taky děláš koníkům spešl Štědrovečerní večeři?

Vidíte holky na té fotce toho Berťase?Vedoucího stáda?😂Je to focené z dálky,ale je tam černobílá tečka😂

Obrázek
kometa
kometa 30.11.2024, 20:06:41 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele Canka z 30.11.2024, 19:55:00

Já myslela vyslovené takto před Vánoci

To taky - z Dědolesu dvoje ponožky (palmy a kočky) a noční košile. Chtěla jsem i legíny, ale měli jenom malé velikosti. Oni vůbec výrobci neregistrujou, že jsou  lidi ne úplně štíhlí. Nakupuji i v Equisunu - oblečení ke koním, ale nosím to normálně v civilu. Pěkné věci, ale velikost S nebo M je pro mě passé. Pokaždé si vzpomenu na Ewu Farnou - hledám svý XXL, všude jen eska.🙂

Canka
Canka 30.11.2024, 20:17:14 xxx.xxx.212.25

Bože jsme si přiblížila tu fotku a vidím to obrovské břicho zezadu té Boženky😂Mě někdo udá za přežranou kozu😂

Kometko to je písnička přesně o mě😂Miluju jí…boky jako skříň..a mám to stejný..já mám relativně štíhlý vršek,ale silnější spodek a koupit třeba kalhoty,co by mi pasovali?Nebo třeba kabát na zimu?Pro mě hooooodně těžká věc…

Coudas
Coudas 30.11.2024, 20:56:31 xxx.xxx.120.57

Canko nedělám na vánoce nikomu nic 😁. Nedělám to ani k narozeninám, jako mnoho… koňáků. Dny od 23. 12. - 2.1. jsou pro mě trest. Radši to nebudu rozebírat. Což mi ovšem připomnělo, že musím koupit mrkev 🙂

Hele přemejšlím, co bych si měla “přát” specielně jako teď zrovna, protože jsou vánoce. Každej rok mám jediný přání, aby byl přes zimu sníh 🤷😔. Tudíž mám smůlu. Z věcí, co si můžu koupit mám prostě všechno, co potřebuju, nebo si přeju. A to, že jsou vánoce, tak musím něco koupit, to nesnáším už roky. Ale já vázně nikomu nechci kazit radost. Navíc dítě si to vybíra za mě 😁 Dneska jsou ty jejich “hračky” děsně drahý.

Jsem ráda, když daj hezkou pohádku. Naposledy jsem se těšila na Jak si nevzít princeznu. A to jen proto, že se jednak točila u nás, a druhak u jedné scény jsme stáli při natáčení opodál a čekali, až to natočí. Sebrali nám rozcestník a tak jsme kvůli nim zabloudili. Až u dalšího plátna jsme se  chlapů ptali, kde je žlutá, a došli jsme úplně jinam, než jsme chtěli. Ale nevadí, my se rádi procházíme. Z herců jsem poznala jen Adamczyka. Zbytek jsem si musela dohledat na netu, a že tři sudičky jsou paní Kolářová, Janžurová a Konvalinková jsem fakt na těch 20 metrů nepoznala. Jo, někteří, jako švagrová v pohádce přímo hráli (Peklo s princeznou), mě stačí tenhle zážitek. Tak jsem zvědavá, co bude letos. Ta s Gottem, kde mluvil slovensky byla hrozná.

Coudas
Coudas 30.11.2024, 20:58:00 xxx.xxx.120.57
»
Odpověď na příspěvek uživatele Canka z 30.11.2024, 20:17:14

Jo taky si veterinářka stězovala, že jsou u nás všichni obézní 😁 

Leithian
Leithian 30.11.2024, 21:28:11 xxx.xxx.33.61

Nechtěla jsem sem už psát. Ale Canku by to zajímat mohlo. Ve 34 letech zesnul Fešák.

Canka
Canka 30.11.2024, 22:32:32 xxx.xxx.212.25
»
Odpověď na příspěvek uživatele Leithian z 30.11.2024, 21:28:11

Ježiš😔Dožil se ale nádherného věku😔

Leithian
Leithian 01.12.2024, 00:32:03 xxx.xxx.33.61
»
Odpověď na příspěvek uživatele Canka z 30.11.2024, 22:32:32

Ze “staré gardy” je už jen Ricky. Ten je nesmrtelnej snad. Majda i Ringouš od Hromady už tu taky nějakej rok nejsou. 

Bobca
Bobca 01.12.2024, 07:53:18 xxx.xxx.20.192
Stelle:

Souhlasím. Ve velkých školách, kde je třeba 25 žáků v jedné třídě se ty děti nic nenaučí. Hlavně pokud jsou tam mongolové, který ani nerozumí česky, a za těch 45 minut jsme udělali ve škole půl stránky. 

Nás bylo ve třídě 32..ale nebyly mobily..takže byl klid-musel být…ale taky jsme neměli cizince-to je fakt…Pro slabší žáky byla zvláštní škola,a tam jich bylo třeba 10-15 ve třídě a nebyly na ně tak vysoké požadavky a dostávali i 1,nebo 2-v normální by neprošli..A tím byli šťastnější,že nenosí 5…Od 8. jsme měli studijní-A-čko a praktickou-B-čko třídu…V nižších ročnících pamatuju  i ruce za zádama-jak Dája..Byly sklápěcí sedačky…Byly hodiny tělocviku,kreslení,hudebka..Je to vůbec dnes?

Jdu dočíst zbytek🙂

Bobca
Bobca 01.12.2024, 08:10:52 xxx.xxx.20.192
Leithian:

Ze “staré gardy” je už jen Ricky. Ten je nesmrtelnej snad. Majda i Ringouš od Hromady už tu taky nějakej rok nejsou. 

Jani-předpokládám,že jsou to koně?.🐎..A co tvoje havěť??vše OK?..nic nového?.Kam dáváš ty ptáčky zvenku na zimu?Písni novinky.🙏

Bobca
Bobca 01.12.2024, 08:14:24 xxx.xxx.20.192

Jó,a Niki,ani jsem si nemusela zvětšovat-teda já to mám na obrazovce-jsem si všimla,že Božka je zase jak vducholoď🤭Bertíka jsem taky našla hned🐈

Canka
Canka 01.12.2024, 08:33:14 xxx.xxx.212.25
»
Odpověď na příspěvek uživatele Leithian z 01.12.2024, 00:32:03

Kolik mu je?Rickoušek byl určitě starší než Čany..ta se přivezla jako 3 letá…kolem 30 let? 

Leithian
Leithian 01.12.2024, 10:14:36 xxx.xxx.33.61
»
Odpověď na příspěvek uživatele Canka z 01.12.2024, 08:33:14

Je to rok 96. Takže 28. První odešla Dianka, pak Dáša. Lucky ta žije samo. Ale je prodaná už x let. 

Leithian
Leithian 01.12.2024, 10:16:34 xxx.xxx.33.61
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 01.12.2024, 08:10:52

Všechny pipiny mam v obejváku. Zálet neni dodělanej tak žiju v haldě řevu, peří a zrní 🤣. Aratingy se přeřvávaj s alexandrama a agáčové sice neječí ale mrdnik dělaj luxusní🤣 takže v obýváku je úzká ulička mezi klecema, křeslem, stolkem a pelechy 😅

lesnizinka
lesnizinka 01.12.2024, 10:23:59 xxx.xxx.88.216

Od začátku😉 Probůh Nikčo, ta Božena vypadá jak nějaký vodní buvol😜 Berťana vidím, je šikovnej pastevec hlídá, aby se mu to stádo nerozuteklo, i když na nějaké běhání to u Božky nevidím😛 No já se moc nesměju, Gučajza vypadá stejně😏

Předevčírem říkám Tomovi, že ani nevím, jestli ještě sousedé mají kocourka Kvída, už jsem ho nějaký ten měsíc neviděla. Včera o půlnoci jdeme spát Viktín ležel v jídelně a Gucci máš kde? Vyhlížel ji ze všech oken(Tom, ne Viktor) a prý už asi nepřijde, zřejmě je zase v garáži. A že: už jsem takto pouštěl Viktora. Venku kosa, vidím ho sedět před vchodem, tak ho jdu pustit, přijdu ke dveřím a on to za nima ten sousedů kocour😛Asi ho nepustili oni, tak šel k nám😉 No…má bydlení taky v garáži, jenže ta garáž ještě nemá vrata🙄 Ale říkali, že je stejně většinou doma(původně to bylo bytové kotě, než jim ho nějaká ta známá šoupla, že ona už ho nechce👎) Ale otužuje se od léta, tak snad bude dobrý, co v té garáži má, to nevím. 

Niki radost? Tak jak píšou holky, tu si dělám tak nějak celoročně, kupuju si, co chci, největší radost si udělám tak nějakou kytkou či keřem nebo něčím, co mi ulehčí práci😉 teď jsem si vlastně udělala těma novýma světýlkama😉 Protože když už Woruška nebyl, jsem ani neměla chuť nějak svítit😟 Za chvilku vyrazím motat tu borovici, jelikož má taky 5-6m, držte palce, ať nejsem na Vánoce v nemocnici🙄Ale větvema asi ani nepropadnu😉 Horší je, že máme vyskočené oplechování, jak byl kdysi vichr a Tom mi tam nachystal žebřík, ať to zkusím nějak cvaknout zpátky. Osobně si myslím, že tam vůbec nedosáhnu a hlavně to bude asi o hubu, balanc na poslední šprušli🙄

Jo vlastně zapomněla jsem: měli sme jet tento týden do Maďarska do termálů, zase tak na 3-4 dny, ale jsem to zamítnula, já teď prostě nemám čas, musím douklízet, nachystat a chci v klidu, nevyšilovat dva dny před Štědrým dnem…jak jsem to dělávala dřív. 

Stelle
Stelle 01.12.2024, 11:08:23 xxx:xxx.659f:41bf
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 01.12.2024, 07:53:18

Tělocvik, hudebka, výtvarka… Já úplně nevim, od 3. třídy jsem i s oběma sourozencema na domácim vzděláváním, ale v první a druhý třídě to bylo.

Bobca
Bobca 01.12.2024, 11:34:03 xxx.xxx.20.192

Jo vlastně zapomněla jsem: měli sme jet tento týden do Maďarska do termálů, zase tak na 3-4 dny, ale jsem to zamítnula, já teď prostě nemám čas, musím douklízet, nachystat a chci v klidu, nevyšilovat dva dny před Štědrým dnem…jak jsem to dělávala dřív.

Raduš,to ti přijede prezident s celou vládou?..že musíš stihnout uklidit a nazdobit? To by ty 3-4 dny nepočkalo?jeď sakriš do těch termálů a “neser Blaženo”🙄

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.