Raduš-voda v uchu..teda už před lety,ale..šílená bolest(píchání..pak Framykoin-nikdy více..hlídám si to)..v životě jsem nepoužívala uchošťoury.Sem tam zajdu na ušní propláchnout-a tam kupodivu nic nebolí...čepku,jako děcko jsem nosila,pak jen kapuce..ale mám koupenou,až bude víc mrznout,tak ji určitě vemu,jsem starší dáma(pro Stellinku.v únoru mi bude 69-mám vnučku Stellču) ,ale nesmím ji nikdy sundat..připláclé vlasy..Dnes u nás 1,7 stupně..na oběd bude smažený květák-byl v Rosemě za 43-se hodí👌
Coudas, jste v těch překlepech a vynechaných písmenkách ještě lepší, než já😛 Někdy musí člověk dloooze přemýšlet, než si to sesumíruje. Já zas koukám, že mám čárky už všude😏 ale vím, jak se to stane: něco napíšu, pak to slovo či celou větu vyhodím, nahradím, ale čárka k tomu původnímu mi tam zůstane. Ne, že bych byla dobrá na češtinu a stejně toho neměla polovinu blbě, ale někde je to fakt nedopatřením😊
Dneska u nás +2st, ale stejně - fučí jak kráva👎
Stelli, však jo, otužovat to jen velmi pomalu. A určitě spíš v dny, kdy se ti zdá sice už chladno, ale nefouká.
Sednu na divan, že sem kouknu, Viktín sedí pod schodama a čistí se po jídle a něco se mi mihne v zorném poli. Ten velký sklepní pavouk si to šlape od sedačky přes celý obývák do dřeva pod krbem(to zvíře musí nějak přemýšlet, když ho napadne, že tam půjde, ne? ) Začala jsem ječet na Vikťu, ať ho chytí, ten se k němu pomalu došourá a kontroluje jeho bezpečný přechod až pod to dřevo😜 No tak to jsem tam měla koho poslat😎
Já to po sobě občas nečtu, tak se omlouvám za hieroglify, někdy to nedavá smysl. Mám na telefonu vypnutý to samopsaní, to bylo ještě horší, tak musím háčky a čárky posouvat na písmenkách a prostě… to je na prd. Ale aspoň v něčem jsem dobrá 😁 Normalně se znamýma píšu úplně bez didaktiky, tady se snažím, ale asi málo 🙂.
Venku to stojí zase za to. Lopatku s hrabičkama mi bere vítr, stejně jako seno z vidlí… A zas bahno všude. Prej hlásí ledovku, tak snad to nebude tak hrozný. 15 stupňů ale asi nebude…
Já to po sobě občas nečtu, tak se omlouvám za hieroglify, někdy to nedavá smysl. Mám na telefonu vypnutý to samopsaní, to bylo ještě horší, tak musím háčky a čárky posouvat na písmenkách a prostě… to je na prd. Ale aspoň v něčem jsem dobrá 😁 Normalně se znamýma píšu úplně bez didaktiky, tady se snažím, ale asi málo 🙂.
Venku to stojí zase za to. Lopatku s hrabičkama mi bere vítr, stejně jako seno z vidlí… A zas bahno všude. Prej hlásí ledovku, tak snad to nebude tak hrozný. 15 stupňů ale asi nebude…
já myslím, že ledovka už nehrozí. Měla být ráno, když začalo pršet - ale to i u nás už bylo nad nulou a nenamrzalo nic. Teplota má stoupat celý den… to už dnes nezmrzne.
Tady všichni píšou o sněhu a u nás sluníčko a ani špetka sněhu…důkaz na fotce..foceno včera🙂Jako teplo tu není…jela jsem včera s kobčou ven a byli jsme fakt jen na půl hodinky,protože i když jsem byla navlečená jak eskymácká babička,tak jsem mrznula..protože bylo kolem 0°C a foukal opravdu ledový vítr..nebylo to příjemný ani mě,ani kobče,takže jsme to zkrátili na minimum tu vyjížďku…a dneska obrat,je tu 7°C,nefouká a docela i počasko na vyjíždku,ale dneska půjdu s malou ponďou na prochajdu..zdá se mi,že se mi holky nějak nebezpečně zakulacují😂Tak musíme chodit a trošku ubrat na jídle..jinak já si holky naordinovala přerušovaný půst😂Ten 16/8,kdy 16 hodin nejíš a 8 hodin jíš..protože teoreticky můžeš jíst v těch 8 hodinách všechno..teda jsem to tak pochopila a je to něco,co by mě neomezovala a tak bych to konečně mohla zvládnout😂Další pokus o hubnutí č.18516 asi😂