Aktuálně: 3 708 inzerátů210 245 diskuzních příspěvků18 251 uživatelů

Třetí víčko

Varaxi
Varaxi 15.11.2024, 22:09:02 xxx.xxx.129.250
»
Odpověď na příspěvek uživatele Coudas z 15.11.2024, 18:49:17

Nebudu polemizovat o názorech, ale uvedu na pravou míru: napřed byla nůše, teď je vzor růže. Údajně proto, že děti nevěděly, co to nůše je. Asi neznají pohádky.

Canka
Canka 15.11.2024, 23:01:13 xxx.xxx.212.25

Ahoj holky…

Teda vůbec nestíhám číst😂A přiznám se,že některé věci fakt přeskočím😂

Včera jsem frčela k doktorovi do Prahy..kvůli srdci..našli mi tam nějaký šelest kdysi dávno,myslím,že jsem to sem i psala..tak jsem jela na kontrolu..z práce jsem šla dřív,protože i když je pro mě Praha relativně ,,blízko,, , ukazovalo mi to hodinua půl cesty..Praha totálně zasekaná a já totálné nasraná😂Nemohla bych tam fakt bydlet,já bych se tam zbláznila..na mě moc provoz a moc lidí..bože zlatá vesnice!!Naštěstí vše v pořádku a když už jsem v té Praze byla,tak jsem si tam dala wellnesík s jedním..ehm..kamarádem😂Pracuje v Praze,takže jsme se potkali😂Holky každopádně doporučuji!!Hotel Sen v Senohrabech..nádherný wellness!!!Několik saun,vždy po půl hodinách saunové rituály,termální bazén,bar…bylo to nádherné!!Takže kdo si chce fakt odpočinout,tak sem….pak jsem frčela domů za zvířátkama…samozřejmě tma jak v prdeli,ale já už mám čelovku furt při sobě,protože to na podzim a v zimě jinak nejde…koňáci chápou😂No dorazila jsem pak od zvířátek domů,vykoupala se a padla za vlast..

No a dneska mi známý dodělal stříšky,které jsem chtěla..zavěšuju tam síťky se senem pro holky,ale samozřejmě když to zmoklo,tak to nechtěli jíst..už jsem to chtěla na minulou zimu,ale to se nestihlo,tak teď už je hotovo a zítra jim tam síťky rozvěsím..no a čekal mě dneska dobrý šok,kdy jsem málem propíchla kocoura🙄Nastýlala jsem slepičkám čistou slámu do kurníku a tak jsem vzala vidle,že si tu slámu naházím do kolečka a odvezu..odkryla jsem plachtu z balíku,ale jen částečně,protože jsem potřebovala jen dvoje nebo troje větší vidle..no a píchnu do balíku a najednou slabé zamňoukání..vidle mi upadli z ruky a já už myslela,že tam spal Bert a já ho zapíchla🙄Naštěstí jsem nikoho nezapíchla a bylo to fakt těsně vedle..a prostě se mi tam usídlil nějaký toulavý kocourek..takže jsem mu tam to hnízdečko nechala a dala mu tam aspoň granulky..vypadal spokojeně…

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
kometa
kometa 16.11.2024, 07:08:39 xxx.xxx.147.163
Leithian:

Kurna. Holky. Jděte češtinu fakt rešit jinam. Donedávna se tu dalo číst kdo co zazil jakej mel den, co u něj nového a teď tuna fofen o češtině a fofnu. Bobča tu je výrazně míň. Niki skoro vůbec. Nedivim se jim. Koho by bavilo číst 3 strany o ničem? Fakt vam to neni vůbec blbý? Ani jedna jste sem nechodila. Nebo ne pravidelně a najednou celou diskuzi dojebete. Celá stránka spamem o prdu. Je to kecací vlákno? Je. Ale mohly byste mít kapku ucty k těm 3 co ho založily a rozjely. Založte si vlastní krafací a tam si řešte čj a pravidla do aleluja.

Fakt vam to neni vůbec blbý?

Není. Proč by mělo? Když tě to nebaví, tak nečti. Taky to tak dělám.

kometa
kometa 16.11.2024, 07:13:59 xxx.xxx.147.163
Varaxi:

Nebudu polemizovat o názorech, ale uvedu na pravou míru: napřed byla nůše, teď je vzor růže. Údajně proto, že děti nevěděly, co to nůše je. Asi neznají pohádky.

Asi neznají pohádky.

Neznají. Ani pohádky, ani český jazyk. Před pár lety se mě u maturity ptali, co znamená, “macecha spílala”…

Sardullah
Sardullah 16.11.2024, 07:39:06 xxx.xxx.221.216
kometa:

Asi neznají pohádky.

Neznají. Ani pohádky, ani český jazyk. Před pár lety se mě u maturity ptali, co znamená, “macecha spílala”…

To mi přijde úplně děsný… a vlastně i s tou nůší, že děti nevěděly co to je… já měla za to, že to ví každej i dneska. 
Na druhou stranu… já mám v práci hodně mladé kolegy a občas použiju nějaké slovo a oni se mě zeptají co to znamená… a já se vždycky směju, že neumí resp. nerozumí česky, když vysvětluju čechům význam českého slova. Ale ve své podstatě je to smutné. Ale tak zase oni používají v mluvě anglické nebo poangličtělé výrazy a zkratky, kterým nerozumím já…OMG, VTF…LOL😴

Coudas
Coudas 16.11.2024, 08:07:43 xxx.xxx.120.57

Máte tam chybu 🤭WTF. Ne, legrace. OK, tak já už držím ústa a jdu si barvit čtverečky, protože sem vůbec nepatřím. Dolezla jsem jen kvůli Cance, tady jsem Buggyru co nejvíce ignorovala, na rozdil od konského tematu, a když mě zaujalo téma, diskutovala jsem. Já osobně ze zkušenosti vím, že nikoho nezajímám, takže ani to, co denně dělám není zajímavé a přínosné. No a když jsem se snažila zapojot jinak, tak ignorace. Ale v poho, jde mi to blbě, ale umím ostatní respektovat. Přenechavám tedy prostor matadorům. Přeji všem krásný podzim, ten sníh už by mohl napadnout. 

Káťa

kometa
kometa 16.11.2024, 08:15:17 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele Coudas z 16.11.2024, 08:07:43

U nás předevčírem napadl. Ale do rána byl pryč.

Bobca
Bobca 16.11.2024, 09:03:06 xxx.xxx.20.192

Ale holky..co to čtu?😲 Jani-Leithian,promiň,tos nemusela🥰..Já si na to zvykla..taky nemám někdy o čem psát..Už to není dávno jen o nás 3..🙏je to veřejné-nechci úctu,jako zakladatelka..žínka má víc času,nemá s kým pokecat,tak chodí častěji,Niki má taky rozlítané.. Já sem chodím,čtu tu denně,jen nemám třeba argument na to reagovat..je fakt,že se to tu hodně rozjelo zkrz blbou kapucu..Já si ani nevšimla,že by to bylo blbě..Taky tak mluvím..Nevnímám to..Já jsem byla ráda,když mě někdy Kometka opravila-někdy jsem se sama zeptala,když jsem si nebyla jistá..Taky někdy napíšu něco nespisovně..Ale jsem vůči ostatním tolerantní..Jen je to už hodně dlouhé..Já chodím sem tam čučnout i do češtinářského vlákna a tam už není celkem nic moc..

Coudas-varuju vás,že sem nebudete chodit!!😠Ukončeme už tu češtinu a začněme zase psát co kdo kde kdy,hm?😇Já čekala,až to pomine,a že se bude psát o něčem jiném..Chodím sem ráda,počtu si tu..Zajímáte mě.jen někdy nemám o čem..Mám i rozlítané..Chodím na rehabky,někdy se zaseknu v hladovém okně,ale sleduju vás tu!!.Ale i tak chodím na ta jiná vlákna..každé ráno⛅takže… 

Já už můžu chodit pomalu po pokoji,ven ale pořád s berlema..Potřebuju už ale větší nákup..Prošvihla jsem mlíko ve slevě,..pro toaleťák jsem se včera šmatlala do Rosmana-zavěšený na berli(na nůši🤭)se s ním úžasně šlo..Otevřu ledničku a tam tvrdý sýr,mléko,hořčice,vajíčka,flora..Pro pečivo chodím s baťůžkem do Hrušky Chodím dopol.i odpol.malý okruh kolem baráků..

a Jani,co hadi? na ty nechodím…máš něco nového??😊

Bobca
Bobca 16.11.2024, 09:07:00 xxx.xxx.20.192
Coudas:

Máte tam chybu 🤭WTF. Ne, legrace. OK, tak já už držím ústa a jdu si barvit čtverečky, protože sem vůbec nepatřím. Dolezla jsem jen kvůli Cance, tady jsem Buggyru co nejvíce ignorovala, na rozdil od konského tematu, a když mě zaujalo téma, diskutovala jsem. Já osobně ze zkušenosti vím, že nikoho nezajímám, takže ani to, co denně dělám není zajímavé a přínosné. No a když jsem se snažila zapojot jinak, tak ignorace. Ale v poho, jde mi to blbě, ale umím ostatní respektovat. Přenechavám tedy prostor matadorům. Přeji všem krásný podzim, ten sníh už by mohl napadnout. 

Káťa

WTF..to taky nevím co je-píše to často fíkovnice..

Já osobně ze zkušenosti vím, že nikoho nezajímám, takže ani to, co denně dělám není zajímavé a přínosné. No a když jsem se snažila zapojot jinak, tak ignorace.

Káťo!🙏proč to píšete?to neznamená,že když člověk nezareaguje,že nikoho nezajímáte..Já dávám palce!!! tím dávám najevo,že jsem si to přečetla a zajímá mě to..

Coudas (neregistrovaný) 16.11.2024, 09:36:14 xxx.xxx.120.57
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 16.11.2024, 09:07:00

Bobco ještě Vám odpovím. WTF je z anglického “what the fuck”, něco ve smyslu - co to jako je?

Nemyslela jsem to ve smyslu, že nikdo nereaguje. Je to dlouhá historie spojená s ifaunou a skupinami na Facebooku. Leithian mě nesnáší, tak se už dlouho snaží mě odevšad vyhnat, a Bobco upřímně, za chvíli by si našel někdo jinej důvod, proč mám odejít. U koní to jsou mé neakceptovatelné názory, jinde to jsou vánoce, jinde zase blbé křížkování čtverečkovaného papíru… Kometa si zas raději bude číst Buggyru než mě, prostě dlouhodobá zkušenost. A jak píšete sama, někdy není o čem. Kočky nemám, protože máme dva psy a ty kočky bohužel trhaj, když vlezou k nám na dvůr, já je pak musím zakopávat. Tak nemůžu přece být na tématu o kočkách, to dává smysl ne? 😁 Mě to nějak nedrásá, ano taky jsem chtěla jen pokecat, ale jak píšu, ze zkušenosti vím, že to nemá dlouhého trvání, nemyslím to nějak ve zlém. Přesto děkuji 🙂

Je a teď koukám, že nejsem přihlášená, mám jiný telefon…

lesnizinka
lesnizinka 16.11.2024, 10:39:07 xxx.xxx.93.113

Už to psala Bobča, tak písnu i já. Každý, kdo přijde pokecat a ne rýpat do lidí, je tu vítaný. Třeba otevře téma, které tu ostatní rádi proberou. Nemáme tu na všechno stejné názory, nejsme žádná sekta😉 Každá taky každou něčím prudíme, já hubnutím(které mi mimochodem ale už vůbec nejde) vy Káťo raděj nerozebírejte ty kočky, to je pravda😜 A že vás tu nemá na forech nikdo rád? Tak asi dobře víte, že jsme na tom stejně. Proto málokdy vlezu jinde. Ani tam nechodím číst. Jen podle nadpisu, když mě zaujme. Ale fakt nepotřebuju, aby mě měl někdo z lidí, které ani neznám, rád. Tady je to jiné, už se trochu známe za ta léta, s Bobčou i osobně, ale třeba s Niki jsme tu začínaly a ještě sme se s ní nesetkaly. Ale ono je to tak třeba i lepší, ztratila by chuděra iluze😛 A to nakonec platí i u ostatních😀

Coudas
Coudas 16.11.2024, 11:09:31 xxx.xxx.120.57

Ne Lesnizinko, nevím 🙂. Vás neznám, a některé bohužel osovně. Ale nebudu to rozebírat. Akorát pak už tak nějak nevím, o čem já můžu diskutovat. Co dělám nemůžu psát, bo nedělám nic. Co jsem si za tu chvíli všimla, tak se “nesmí” diskutovat o politice, o dětech,  o hubnutí teda 😁, o češtine… No tak nezbyvá, než mlčet 🙂 

hmn
hmn 16.11.2024, 11:27:10 xxx.xxx.13.19

“Já čekala,až to pomine,a že se bude psát o něčem jiném”

netřeba čekat ale naopak tam vlítnout…😉

“Co jsem si za tu chvíli všimla, tak se “nesmí” diskutovat o politice, o dětech, o hubnutí teda 😁, o češtine… No tak nezbyvá, než mlčet”

coudas, tomu nerozumím
proč se nesmí? 😲

lesnizinka
lesnizinka 16.11.2024, 11:37:22 xxx.xxx.93.113
hmn:

“Já čekala,až to pomine,a že se bude psát o něčem jiném”

netřeba čekat ale naopak tam vlítnout…😉

“Co jsem si za tu chvíli všimla, tak se “nesmí” diskutovat o politice, o dětech, o hubnutí teda 😁, o češtine… No tak nezbyvá, než mlčet”

coudas, tomu nerozumím
proč se nesmí? 😲

Ále blbost😜 Když se začne o politice, prudí to Bobču a ji chápu, protože to je skoro jistota, že se lidi rozhádají. Se mnou stopro, v tomto směru jsem totálně radikální, jiný názor neberu😉 O dětech, nevím komu to vadí, mě je to šumák, nerozhodí mě žádné: ,,až vychováš děcko, pak buď můdrá", jak se říká u nás😏 Mám také na to své názory, což může vadit matkám s liberální výchovou😉 O zvěrstvu…no o koníkách vím prd, spíš co jen holky píšou a o češtině? Školu jsem prolezla jen proto, že byl taťka funcionář, jinak bych skončila 100% v pomocné. Akorát jsem byla velký čtenář, takže češtinu jsem pochytila jen z vizuální stránky a tam to y/i úplně přesně nedáte😉 o čárkách ve větách ani nemluvím🙄

Coudas
Coudas 16.11.2024, 12:56:58 xxx:xxx.ac43:a598

"coudas, tomu nerozumím proč se nesmí? 😲"

To taky nevím, protože to vždycky někomu bude vadit a chce diskutovat o něčem jiném 🙂

Fikovnice
Fikovnice 16.11.2024, 13:33:33 xxx.xxx.32.164
Sardullah:

To mi přijde úplně děsný… a vlastně i s tou nůší, že děti nevěděly co to je… já měla za to, že to ví každej i dneska. 
Na druhou stranu… já mám v práci hodně mladé kolegy a občas použiju nějaké slovo a oni se mě zeptají co to znamená… a já se vždycky směju, že neumí resp. nerozumí česky, když vysvětluju čechům význam českého slova. Ale ve své podstatě je to smutné. Ale tak zase oni používají v mluvě anglické nebo poangličtělé výrazy a zkratky, kterým nerozumím já…OMG, VTF…LOL😴

No oni dnešní mlaďasi vůbec neznají třeba slovenštinu, což je logické. Ale slova jako třeba kefka, pečeň, čučoriedka…to by řada mladých nedala.😄

Fikovnice
Fikovnice 16.11.2024, 13:36:16 xxx.xxx.32.164
lesnizinka:

Už to psala Bobča, tak písnu i já. Každý, kdo přijde pokecat a ne rýpat do lidí, je tu vítaný. Třeba otevře téma, které tu ostatní rádi proberou. Nemáme tu na všechno stejné názory, nejsme žádná sekta😉 Každá taky každou něčím prudíme, já hubnutím(které mi mimochodem ale už vůbec nejde) vy Káťo raděj nerozebírejte ty kočky, to je pravda😜 A že vás tu nemá na forech nikdo rád? Tak asi dobře víte, že jsme na tom stejně. Proto málokdy vlezu jinde. Ani tam nechodím číst. Jen podle nadpisu, když mě zaujme. Ale fakt nepotřebuju, aby mě měl někdo z lidí, které ani neznám, rád. Tady je to jiné, už se trochu známe za ta léta, s Bobčou i osobně, ale třeba s Niki jsme tu začínaly a ještě sme se s ní nesetkaly. Ale ono je to tak třeba i lepší, ztratila by chuděra iluze😛 A to nakonec platí i u ostatních😀

Hele ad sekta: Sledovala jsi trochu kauzu Boha Šaška??? Já jo… Psychopat na n-tou! A teď porušil zákaz streamování na YT. Má snad už podmínku, tak by si mohl jít i sednout do chládku - kašpar s rolničkami!!!😜

Sardullah
Sardullah 16.11.2024, 13:48:34 xxx.xxx.189.104
Fikovnice:

No oni dnešní mlaďasi vůbec neznají třeba slovenštinu, což je logické. Ale slova jako třeba kefka, pečeň, čučoriedka…to by řada mladých nedala.😄

Hele můj synátor umí perfektně anglicky, ale slovenčinu nedává…já už to možná jednou někde psala…

já mu vždycky říkám…"sim tě…jak tomu nemůžeš rozumět, vždyť je to  skoro stejný jako čeština…" a pak koukáme na AZ kvíz a tam.. jak se slovensky řekne lokomotiva na písmeno R…a já .."rušeň" a synátor “no jasně ..lokomotiva…rušeň…to je to samý” a shodou okolností tam bylo ještě, jak se slovensky řekne želva od K a já “korytnačka” a synátor zase…" jo jo, tak mi ještě chvilku vykládej, že je to stejný…"

Tak mě to přijde přirozený, vyrostla jsem v Československu…přišlo mi to přirozený…slovák na mě mluví slovensky, já na něj česky a rozumíme si…ale asi už to není taková samozřejmost…

No já zase umím říct anglicky jen, že jsem krásná a že mám hlad…no a pár slovíček, co tak člověk pochytne, jinak jsem na jazyky debul.

Pokud mám jet do ciziny, tak ideálně tam, kde se domluvím česky…Slovensko, Polsko, Chorvatsko….

Bobca
Bobca 16.11.2024, 13:49:26 xxx.xxx.20.192
Coudas:

"coudas, tomu nerozumím proč se nesmí? 😲"

To taky nevím, protože to vždycky někomu bude vadit a chce diskutovat o něčem jiném 🙂

Coudas-může…ale pokud se otevře jiné téma?.proč né..Je tu spousta bezdětných..respektuju je..Já měla dvojí děti,jsem už i prababičkou,ale..dopadla jsem,jak jsem dopadla..a přitom jsem žila dětma..velkou rodinou..ale žiju..a chodím sem a udržuje mě to..😇

tak nechť ten onen diskutuje o něčem jiném….. no 😉

spojila jsem 2 reakce..politika je něco,čemu nechci ani rozumnět,bo právě v těch diskusích-myslím osobních,když člověk někde sedí a chlapi se začnou hádat..já odcházím..respektuju každého názor,ale já mám ten názor,že s tím nic nedokážu udělat,a chci mít v duši klid..Nechci se rozčilovat nad něčím,co nezměním..Tak samo opravdu nesleduju zprávy,ani v rádiu..Na ukrajině mám někde rodinu z otcovy strany..kdysi hódně dávno jsme si párkrát napsaly se sestřenicema..Nedívám se na videa z války..některá jsou nahraná-tak proč z nás dělají blbce..

prudí mě,že se to tu všechno podřizuje Ukrajině..nejsem rasista,žila jsem v jednom domě s Ukrajincema,ale…a už jsem v TOM..Proto je tu vlákno o politice zvlášť..Jinak se může diskutovat o čemkoli..Jen se to tu teď řešilo hodně dlouho..nechtěla jsem se účastnit,tak jsem jen vyčkávala..Já už taky nemám kocoura..začla jsem na IFauně řešit Maxíka,ale pak jsem ho dala hodným lidem,a chodím sem kvůli vám všem..Jste svým způsobem mí “přátelé”..Na venčícím vlákně je spousta fotek ..kochám se,Čenda už je v psím nebíčku,tak už ho hlídat nebudu..a on byl pro mě taky nej pes..

Prosím,pište si co chcete,když bude politika,přeskočím diskusi,ale lepší by bylo ji řešit v “politice”aspoň pro mě..tam já nechodím..už jsem psala,mám asi 5 vláken,napříč tématy,kam chodím,a je mi fajn..🌼🌷💛☀️-u nás leze sluníčko,,

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.