Aktuálně: 3 769 inzerátů208 897 diskuzních příspěvků18 233 uživatelů

Třetí víčko

Sardullah
Sardullah 11.11.2024, 21:55:08 xxx.xxx.221.216

Tak já a kadeřnice… tak “ za mlada hodně, protože blond vlasy mi nerostou samy popř. melír. Teď už léta mám svojí hnědou barvu. Jo sem tam šedivej vlásek je, ale koupila jsem si kondicioner od plantur… nebo jak se to jmenuje, ne hnědý vlasy a ten ty šediny schová.

A co se stříhání týče… mám vlasy dlouhý do pasu, sem tam střihnu konečky. Za normálních okolností nosím culík nebo něco drdolovitýho. … no a zcela vyjímečně, když se chci “ ukázat, tak rozpuštěný, ale… já mám vlasy vlnitý a jak do toho šmátnu kartáčem, tak je z toho krep. Takže jsou dvě varianty… buď si večer umyju hlavu a upletu ještě z vlhkých vlasů pár copánků, ráno rozpletu, protřepu a fertig. Pokud chci mít vlasy rovný, ale s objemem, tak to znamená mytí.. tužidlo, tepelnej filtr, foukání a následné žehlení… práce tak na dvě hoďky…. tak to provádím tak 4x do roka dle hesla “jestli to máš, tak to ukaž”… to většinou provádím na nějaké srazy a ve svý podstatě kvůlivá ženským, abych se cítila dobře, to taky odkládám maskáče a jdu převlečená za ženskou. Poněvadž a protože kvůlivá chlapům stačí, když je člověk trochu obdařenej a podpoří to třeba ještě push-up podprdou a vezme si výstřih… většině chlapů je pak jedno, co má člověk na hlavě a jestli má nějakej ten špíček navíc.

A vůbec, můj chlap říká, že správná ženská v zimě zahřeje a v létě udělá stín… a to asi splňuju.

A mimochodem, když dneska kolikrát vidim ty mladý, tak to i já se svejma kilama jsem proti nim modelka… ale teda takový sebevědomí nemám… ono se to navlíkne do legín, že jim prosvítá celulitida a špeky na břiše neřeší, klidně si vezmou krátký topík…. a já budu mít ve svým věku komplexy… tak to ani náhodou😜

lesnizinka
lesnizinka 11.11.2024, 21:56:27 xxx.xxx.83.21

A ještě k tomu dodám, že to není specifikum ,,místní komunity", protože Bobča se o hlavu stará, Niki taktéž, takže jen já ne. A zřejmě se k nám přidaly holky podobného naturelu, protože bych to shrnula slovy: nejsme tu žádné fifleny😜 A proto možná utekla Fíkovnice, protože jí kazíme prestiž😉

lesnizinka
lesnizinka 11.11.2024, 22:17:46 xxx.xxx.83.21

Sardullah…my sme prostě byly vychovávané jinak, hodně kriticky si myslím. Teda já určitě. Je mi jasné, že mamky to myslely dobře chtěly, aby sme se prezentovaly co nejlíp. Teď je ta  body pozitivita 🙄 Z obezity se dělá nový kult, aby se ani nemusely snažit zhubnout. To jen mi staré blbky se pořád snažíme😉 O tom, že většině najdou v 35 letech vysoký tlak a cukrovku, už se tolik nemluví. 

Takže s nějakým tím kilem navíc v 50ti, si ty nemusíš lámat hlavu, když podle popisu jsi královna krásy ty voe😲 Stačí si promítnout v hlavě ty tvoje vlasy…no to je přesně to o čem jsem mluvila někdy na začátku. Právě, že ne jen výstřih, ale i ty vlasy, chlapi krásné vlasy registrujou..si buď jistá👍 Krásné vlnité vlasy, boha, sen každé ženské. To nežehli, co já s tou svou ,,pochcanou slámou" bych za to dala😛

Elisak
Elisak 11.11.2024, 22:17:52 xxx.xxx.194.232

Já se namaluju max na ples a to skončím řasenkou a leskem na rty.  Vlasy nějak svázat. Nehty držím krátký, hrozně se mi lámou. Vlasy jsem měla stříhaný 2 roky zpátky a teda potřebovala bych to, jednak se mi už třepí konečky a mám už to dlouhý. Na běhání a sport si to stáhnu do culíku, ale jak je zima a nosím na krku takový ten tunel, tak se mi hrozně zacuchaj a začíná to být dost peklo rozčesat. Délku mám nejradši nějak po ramena, ale aby šel udělat pohodlně culík a držel…

balu
balu 11.11.2024, 22:53:37 xxx.xxx.162.174

Hmm, většina máte dlouhé vlasy, tak to chápu, že kadeřníka často nebo vůbec nevyužíváte. Nosím krátké, ale ne na sjetí strojkem, a tam je precizní střih důležitý, ten se samodomo dělat nedá a musí se často obnovovat, aby hlava pořád dobře vypadala. 

Jak jsem psala, chození na kosmetiku a nehty jdou mimo mě, nikdy mě to nijak nebralo. 

Ráda se namaluji, udělám make-up, používám Mary Kay. Nepíšu to jako reklamu, i když to vlastně je, ale proto, že až přípravky této firmy mi sedly a vydrží na mně celý den až do večera aniž by se mi rozmazaly oči či nějak líčení poškodilo. 

Oblékám se normálně, nosím výhradně kalhoty, sukně ani nemám. Nemůžu nosit boty na podpatku a nejradši chodím v botaskách. 

Takže sem v podstatě zapadám… 🙂

Sardullah
Sardullah 11.11.2024, 23:28:22 xxx.xxx.221.216
»
Odpověď na příspěvek uživatele balu z 11.11.2024, 22:53:37

Tak to já mám taky oblíbenou značku malovátek… možná se tak narodila, možná je to maybelline😜.

Krátký vlasy jsou děs a nemusí to být úplně krátký střih, ono třeba v mém případě stačí i mikádo. Většinu života mám fakt dlouhý vlasy, ale měla jsem i pár “úletů” s z mého pohledu je to fakt dřina. Přesně střih se musí udržovat, aby to dobře vypadalo… navíc pro mě i hodně práce ráno, protože se mi vlasy kroutí, jak chtějí a povětšinou přesně obráceně než potřebuju. Jo dlouhý vlasy jsou pohodlná záležitost… ráno to nějak zamotáme, zamotáme… použiju pár skřipečků, nějakou sponku a fertig… udělám cop nebo culík a hotovo, ale krátký vlasy, kde tohle udělat nejde jsou pro mě vyšší dívčí.

Jako s tím líčením… vím, že bych to potřebovala, alespoň do práce, ale… ráno to není problém.. napatlám bázi, na to nějakej BB krém, trošku stínů, řasenka, rtěnka, zafixuju fixátorem, aby mi to na ksichtě vydrželo 11 hodin, než dorazím dom, ale večer, když si to mám odlíčit, to sem lenoch, to mě neba.

Navíc mám syndrom suchýho oka, takže mi oči dost slzí a musím si kapat umělý slzy, abych paradoxně neslzela a to je dost nepraktický, když jsem nakreslená.

Zase je fakt, že když už se napatlám, tak si toho okolí povětšinou všimne, protože nejsem tak bledá a celkově pleť nepůsobí unaveně… ono když ty kruhy pod očima zakreje šikovnej korektor, tak se tak nějak ztratí ty probělé noci, kterých jako chronickej nespavec mám požehnaně. 
A teda co si budem, pořád jsem ženská a mojí ženskou dušinku potěší, když jí někdo řekne, že jí to sluší… kdybych nebyla líná, tak bych to třeba mohla poslouchat častěji.

Daja
Daja 12.11.2024, 04:35:57 xxx:xxx.6c56:2c63
»
Odpověď na příspěvek uživatele balu z 11.11.2024, 19:14:41

Dobrý den😉Balu,

vy jste tak radikální žiletka,  až mám na Vás názor, že jste horší jak já😛.

Co Vás k tomu vede ? Hmm přitom Vás mám ráda🤫.

Dája

Daja
Daja 12.11.2024, 04:40:13 xxx:xxx.6c56:2c63
»

Tohle je popis i u mě.👍

Dája

Coudas
Coudas 12.11.2024, 07:03:26 xxx.xxx.120.57
Daja:

Dobrý den😉Balu,

vy jste tak radikální žiletka,  až mám na Vás názor, že jste horší jak já😛.

Co Vás k tomu vede ? Hmm přitom Vás mám ráda🤫.

Dája

Já bych to nazvala upřímná 🙂 Co chci vědět, na to se zeptám, že tak trochu rejpavě… Některý maj štěstí, že to umí “správně podat”, mě vždycky z každý diskuze vypakujou 😁. Fandím Balu 🙂

Buggyra
Buggyra 12.11.2024, 07:30:43 xxx.xxx.198.226

Zastřihuji jen konečky, jak tu někdo psal, chytím ten culík do ruky tak, jak ho mám uvázaný, střihnu to místo, kde se zužuje a jsou ty vlasy dolámaný. Asi tak jednou do roka (?).  Času pět vteřin i s úklidem. 

Mě péče o vzhled nějak nikdy neoslovila, pod helmou to stejně vidět není, co mám na hlavě, a pod bahnem na xichtě taky ne… Nehty mám coby neurotik dost zdevastované, na hrabání v hlíně a ve hnoji je to ale asi spíš výhoda, delší jsem vždycky dolámala. Psycho mi kdysi vnutila “aspoň jelení lůj”, tak ten jsem vyhodila, když byl žluklý…

Do civilizace chodím v sukních, miluju dlouhé široké sukně a sluší mi, když k tomu rozpustím vlasy, tak se sobě líbím, a jestli i ostatním, tak do toho mi nic není 😂 Mám jedny slušné plátěné kalhoty pro chvíle nouze, jinak mám jen tepláky v různé škále slušnosti od neroztrhaných nositelných mezi lidi až po ty průsvitné se záplatami v rozkroku a šňůrou v pase pomáhající vytahané gumě.

A s těmi zavázanými tepláky, v holinách a s lopatou v ruce se cítím hrdinsky a vítězně, jak jsem to těm všem vystajlovaným a vykosmetikovaným teda ukázala 🤣

Daja
Daja 12.11.2024, 08:44:09 xxx:xxx.1864:a0a
»
Odpověď na příspěvek uživatele Coudas z 12.11.2024, 07:03:26

Ale jo, já to beru a Bálu už já znám a proto její upřímnost mě baví,ale jen taktická poznámka 🤫 nesmí mě sejmout🫣. 

Dája

kometa
kometa 12.11.2024, 08:50:06 xxx.xxx.224.101
»
Odpověď na příspěvek uživatele balu z 11.11.2024, 19:14:41

jaká je zde koncentrace žen, které nemají a nechtějí děti. Že by to nějak souviselo?

Nemyslím. Nemám děti - ne, že bych je nechtěla, prostě to tak vyšlo, (ne)dopadlo... A ke kadeřnici a na kosmetiku chodím pro svůj dobrý pocit.

Sardullah
Sardullah 12.11.2024, 09:27:43 xxx.xxx.189.104

Tak dámy…já si myslím, že vůbec nezáleží na tom, jestli je ženská načesaná, nalíčená a vystajlovaná, co se oblečení a doplńků týče…nebo jestli si ráno udělám culík, ksicht si máznu jen krémem, abych neměla suchou držku, navlíknu se do maskáčů..tepláků..apod. Důležitý je, abych se v tom cítila dobře…abych byla já spokojená…aby mě v tom culíku a nenalíčenou nepřeválcovala nějaká udržovaná mňaudáma (a to myslím v dobrém slova smyslu), prostě abych si pak nepřipadala jako chudinka…to by bylo špatně.

A na tohle má dle mého opravdu velký vliv životní styl, společenský a pracovní život. 

Takže buďme sebevědomé a bez komplexů i s nějakým tím kilíčkem navíc, i s tím culíkem a slámou ve vlasech, i v těch teplákách a nenalíčené…prostě spokojené samy se sebou a jestli to tak není, jestli nejsme samy se sebou spokojené, tak je čas s tím něco udělat, zamakat na tom, abychom se my cítily co nejlépe…

Ono totiž spousta těch ženských, které o svůj vzhled pečlivě dbají, to taky nedělají kvůlivá tomu “co řeknou lidi”, ale prostě proto, že ony se pak cítí vnitřně dobře.

A tak to má být…😉

Bobca
Bobca 12.11.2024, 09:30:30 xxx.xxx.20.192

protože Bobča se o hlavu stará

Raduš,kdes na tom byla?..Jó,barvím se sama,to jo,kdysi i párkrát stříhala-ty 4 culíky.a šmik....jestli najdu tu fotku jak-dám ji sem..Tady jsem našla holičku,chodím na pánské,před barvením..A štve mě,že si MUSÍM umývat vlasy obden-dýl nemůžu,bo bych nesměla ven..Strašně se mi mastí-i bráchovi..Teď jsem vylepaná na kluka-i kolem uší mi to vzala strojkem,vypadám jak blbec,ale celkem to neřeším,hlavně to musím umýt,než jdu ven..Ještě s tím ranním kokrhelem,když sundám chobota🙏

Jinak sukně a šaty jsem měla asi před 50 lety..Lodičky (kačenky)jsem si musela koupit,když jsem dělalal garde holce na ples,i tam jsem šla v gatích..Maskáče jsem nedávno darovala dál-v těch jsem hrávala v kapele.a chodila kdysi na čundry..Ve 20 jsem měla taky vlasy do pasu,ale pak jsem vystřídala od trvalé,přes krátké vlasy.."Zagorka"se hodně nosila-ta rýna kolem hlavy..Trvalá mi zničila vlasy,tak jsem ji jednou shodila až na ježka..A od té doby jen rovné..A tenisky a botasky jsou taky moje nej..a rifle z "Pepca"za 180..

Bobca
Bobca 12.11.2024, 10:10:32 xxx.xxx.20.192

tak jsem to našla..Udělají se 4 culíky a ustřihnou se pokud možno stejně..a je to..pak jsem našla tu ruku bez sádry,jak mě kousl Maxík..Do druhého dne jsem ji měla takovou..Max dostal ATB a já jen višňák..🤭Jo a ta poslední,je po ránu,když sundám chobota..Pak spěte s chlapem !.zaručená antikoncepce😇

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
lesnizinka
lesnizinka 12.11.2024, 10:16:53 xxx.xxx.83.77

Po tom včerejším vyzmrznutí, jsem dneska zrušila práce venku, je zase sychravo, mlhavo, budu raděj něco uklízet doma, k Vánocům. Třeba umyju některá okna, nebo poklidím skříň…ono se něco najde😏

Už pár dní, pozoruju, že Viktín za a) nechce maso a za b) se i ve zbytku nimrá. V neděli jsem viděla, že venku nakadil průjem😲 Včera zase nechtěl maso, tak jsem usoudila, že ho bolí břicho. Naservírovala jsem mu bezo pastu(vlastně už v tu neděli a zase včera) kapsičku už pak šel jíst. No dneska přijdu ráno do pracovny, bací mě smrad mezi dveřma, v záchodku opět průjem - kaluž a dvakrát po zemi nablito - jen voda😲 To už mě vyděsilo hodně😟 Ale jinak ven chodí, není to, že by jen ležel. Vzal si trochu maska, obešel si venek a zase leží(ale to dopoledne oni vždycky) Ještě si říkám: koupila jsem tomu venkovnímu Mackovi nějaké levné granule tady v hobby prodejně a viděla jsem Viktěnu, jak mu je z té misky vzadu u domku žere. Nevím kdy, v pátek, sobotu, neděli možná? Se utěšuju, že by to mohlo být tím. Uvidím, jak to bude pokračovat🙄 A to jsem si říkala, že je během 14 dní vemu na veterinu, na to přeočkování, už bude mít uběhnutou tu dobu, kdy nemohl. A teda doufám, že to není celé dílo Gucci. Ale Gučajzník, ta kadí bobky jak kamení a zvracet jsem ji nikdy neviděla. A vypadá (chová se) normálně. 

Bobca
Bobca 12.11.2024, 10:28:31 xxx.xxx.20.192
»

nemůžem tu být všechny na jedno brdo..Líbí se mi namalování-já to ale neumím..Jen si šmrcnu obočí tužkou-bez něj jsem jak nahatá..oči moc nemůžu,i když řasenku jsem si kdysi pořídila..štípou mi,když se mi dostane maskáro dovnitř....Od operace před 12 lety se nemůžu dotknout očí,i když přes víčka..Kapu si umělé slzy ještě sem tam v noci..

A kdysi mě kámoška namalovala-dělala jsem na benzince..Jak já se “necítila”..Každý si toho všiml.."co se slalo?"Líbilo se mi to,ale žila jsem s tchýní o 40 let starší..takže..a chlapovi by se to líbilo,ale nezastal by se mě před maminkou..Takže..nejsem prostě zvyklá..

Coudas
Coudas 12.11.2024, 10:40:35 xxx.xxx.120.57

Plyn mám, můžu pálit. Jenže musím po obědě do školy na češtinu, to za bude rozhovor jak rozprávka, tak až zítra. Ale na česnek už je asi čas… po ránu je zmrzlo.

lesnizinka
lesnizinka 12.11.2024, 11:50:18 xxx.xxx.83.77

Jako v baráku pohoda, už jsem muži brblala, jestli je nutné tak moc topit, když venku je ještě teplo🙄 To bylo minulý týden, když denně svítilo ještě do oken. Včera se to teplo doma hodilo, to jo. O česneku přemýšlím denně, ale já se do země dostanu, až přemrzne pořádně(a zase povolí) I mamka mi včera hlásila, že na česnek zatím dlabe, že je zem jak beton zatím. U nás od povodní nekapnulo. Na tento týden byly hlášené tři dny deště, no v neděli ,,zázračně"🙄 zmizely. Tak zase příštěééé…

Objednala jsem ta nová světýlka, na přední část baráku a na borovice, nakonec asi na dvě. Neptejte se, kolik jsem za to utratila. Ale na pergole jsem je letos opět přetrhla, už vloni jsem je napojovala, předloni také, ale to strejda a ukázal mi jak na to. Teď jsem vzala takové ty závěsy(rampouchy) se tomu říká, prostě kratší delší kablíky na střídačku. Co netuším zatím a musím vykoumat, jak já to tam přidělám. Máme plechové opláštění(římsy) nějaké drátky, nebo háčky musím nějak namontit těsně pod…no nevim, nevim, jak toto dopadne😏 na pergole je to jednoduché, tam to jen přidrátkuju ke dřevu nebo vistárii. A namotat to na borovici. By mě šlak trefil. Dotaz: jdou ty dva řetězy spojit na jeden dlouhý? Ne. Jak to, tam bývaly ty propojovací koncovky vždycky, na těch vašich nejsou?. Za chvíli odpověď: já jsem se špatně vyjádřil jdou, ale musí se k tomu koupit takový spojovací kablík, ale my ho nemáme. A vemu ho kde teda, v nějakém elektru? No…to spíš na internetu někde. Nevím doprčic, proč jich alespoň pár nemají. Co já vím, co poptávat, jestli není víc druhů?  A zadruhé: zase někde zaplatím poštovné za pitomý kablík v hodnotě 5peněz👎 Nejsme Praha, mě to nikdo zadarmo nepřiveze☹️ A v neposlední řadě musím počkat, až to přijde, abych věděla, co objednat, čekat zase na to a teprve to jít motat na borovici. Abych to nakonec do Vánoc stihnula🙄 v mraze a sněhu to tam motat nebudu👎

Buggyra
Buggyra 12.11.2024, 11:57:08 xxx.xxx.198.226

Jo, česnek, ještě že mi ho připomínáte. Musím koupit sadbu. Když nekoupím, hodím do země, co mám v lednici, co už.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.