Tak já a kadeřnice… tak “ za mlada hodně, protože blond vlasy mi nerostou samy popř. melír. Teď už léta mám svojí hnědou barvu. Jo sem tam šedivej vlásek je, ale koupila jsem si kondicioner od plantur… nebo jak se to jmenuje, ne hnědý vlasy a ten ty šediny schová.
A co se stříhání týče… mám vlasy dlouhý do pasu, sem tam střihnu konečky. Za normálních okolností nosím culík nebo něco drdolovitýho. … no a zcela vyjímečně, když se chci “ ukázat, tak rozpuštěný, ale… já mám vlasy vlnitý a jak do toho šmátnu kartáčem, tak je z toho krep. Takže jsou dvě varianty… buď si večer umyju hlavu a upletu ještě z vlhkých vlasů pár copánků, ráno rozpletu, protřepu a fertig. Pokud chci mít vlasy rovný, ale s objemem, tak to znamená mytí.. tužidlo, tepelnej filtr, foukání a následné žehlení… práce tak na dvě hoďky…. tak to provádím tak 4x do roka dle hesla “jestli to máš, tak to ukaž”… to většinou provádím na nějaké srazy a ve svý podstatě kvůlivá ženským, abych se cítila dobře, to taky odkládám maskáče a jdu převlečená za ženskou. Poněvadž a protože kvůlivá chlapům stačí, když je člověk trochu obdařenej a podpoří to třeba ještě push-up podprdou a vezme si výstřih… většině chlapů je pak jedno, co má člověk na hlavě a jestli má nějakej ten špíček navíc.
A vůbec, můj chlap říká, že správná ženská v zimě zahřeje a v létě udělá stín… a to asi splňuju.
A mimochodem, když dneska kolikrát vidim ty mladý, tak to i já se svejma kilama jsem proti nim modelka… ale teda takový sebevědomí nemám… ono se to navlíkne do legín, že jim prosvítá celulitida a špeky na břiše neřeší, klidně si vezmou krátký topík…. a já budu mít ve svým věku komplexy… tak to ani náhodou😜