Určitě zajděte ke kadeřnici, na muže nedejte, oni tomu nerozumí😂, ať se necítíte blbě s culíkem…
to asi nebyla psycholožka, ne?
podle těch “rad”…..
to asi nebyla psycholožka, ne?
podle těch “rad”…..
Psycholožka to byla nejspíš jen u mě, nesrovnávala jsem profesi, jen ta prohlášení 😀 My s psycho probíraly takovou specifickou věc, která se netýkala mojí životosprávy…
Sím vás a co je to ten “reprezentativní vzhled”?😄Tohle sousloví mě úplně porazilo a zasejc mám poprskaný monitor😄! Já nesnesu nic na obličeji, jako slovy nic, při představě, že na sebe cokoliv patlám, je mi blivno, a hlavně to neumím. Jednou v životě jsem měla řasenku a tak mě z toho pálily oči, že nikdy víc🤮!
A hmn - klidně to mohla být psycholožka, je tomu už drahně let, tak 20 určitě, kdy jsem si taky myslela, že tahle paní vyřeší moje problémy. Nebo mi aspoň pomůže. Tak jsem jednu takovou navštívila a také jsem se dozvěděla, že jsem jenom šmudla, co nemá mejkap, neumí nosit sukně a podpatky, a že takhle to vážně nikam nedotáhnu. A to bylo poprvé a naposledy, co jsem tam byla…
Buggyra:Promiň, Coudas, že na tebe reaguji, vím, že to nemáš ráda, ale neodpustím si - psycholožka měla přesně poznámku “až se přestanete chovat jako chlap”…. 😀 Tak aspoň že nejsem sama!
No a presně proto nemám rada, když na mě reaguješ 😁 Ale to je fuk.
hmn:to asi nebyla psycholožka, ne?
podle těch “rad”…..
U mě to myslím psycholožka nebyla, jen poradkyně na hubnutí. Ale pan doktor psychokog byl (měl i jiné poradny, než hubnutí), a ten takovýhle “rady” opravdu neměl 🙂 spíše naopak.
Nevím, třeba toto?
Ha, ha koukám, že psycholožky jsou teda zvláštní sorta😛 No nic, stejně nemám v plánu nic takového absolvovat, protože si taky myslím, že svoje problémy si musím vyřešit sama. Chovala jsem už dítě jak kluk, slovník mám jak chlap ze čtvrté cenové…toho už se prostě zbavit nedokážu a chovat se jak dáma, je pro mě velká nepřirozenost. Ano, někdy se přemáhat musím, ale věrohodné to stejně není🙄 A klamu tělem protože: u nás je to jinak. Jako mladá jsem trochu fungovala jako modelka, na nějaké reklamní prospekty, na nějaké akce jako hosteska atd. Makeup nosím od puberty, kdy jsem jím zakrývala akné, jako 30ti letá a víc, zase pigmentové skvrny. Teď už je to lepší, ale zase jsem stará, takže to maskuju tónovacím BB krémem😉 Prostě ta huba vypadá líp. No a mám světlé neviditelné řasy, takže bez řasenky nemám oko a lesk na rty, který plácnu i na líčko je samozřejmostí. Kdybych vyšla ven bez tohohle (napatlám na sebe hned po probuzení) tak by mi mamka řekla, jestli jsem se nezbláznila. Ona, ač to nikdy s makeupem a módou nepřeháněla, razí heslo, že ženská se má o sebe starat a nedělat ostudu tím, že se ráno trochu nepřešmrncne malovátkama😉 Jasně, u každého je míra jiná, pokud budu krásná od přírody s pletí jak porcelánová panenka, nebudu muset asi před ,,jde s košem" na sebe matlat nic. Ale to štěstí jsem neměla😏 Ještě doplním: nebo krásné vlasy. Když má ženská krásné vlasy, je to prostě o tom, že ,,vlasy jsou korunou krásy". Nebudu jmenovat, ale zrovna onehdá jsem muži u jedné mladé zpěvačky říkala: když si odmyslíš ty vlasy, tak ona nějak pohledná není, ale s těma vlasama je to atraktivní kočka, to je prostě super, mít tak krásné vlasy👍 (jako mladá jsem měla, ale to už je taky pryč, většina mi vypadala, jak mi umírala zvířata, asi ze stresu)
Coudas pardon, stojím si asi na vedení, jak na vás nemáme regovat? 😲 Však píšete reakce na jiné a ony zase odpoví vám(viz.já) tak teď nevím. Ale je to diskuse, ne? No prostě vůbec nechápu vo co go😏
lesnizinka:Coudas pardon, stojím si asi na vedení, jak na vás nemáme regovat? 😲 Však píšete reakce na jiné a ony zase odpoví vám(viz.já) tak teď nevím. Ale je to diskuse, ne? No prostě vůbec nechápu vo co go😏
Jen čistě o Buggyru 🙂
Coudas:Nevím, třeba toto?
To jste vy? 😲 Tak to se to reprezentuje, mladá, pohledná holka😀 Řeknem si to za 20let😜 Víte co to dá za úsilí, vyjít na nějakou společenskou akci?! O víkendu máme v rodině obří oslavu. Kam se na ni hrabe svatba. Můj muž je megaloman prostě. No nic. Nějaké oblečení jsem si nakoupila (snad do něj ještě vlezu😛 nééé, nic vypasovaného😏) a říkám mu: mám se domluvit s kadeřnicí(nechodím k žádné kadeřnici, je to známá) jestli by mi nějak nenabarvila či aspoň nepřetónovala tu hlavu, ať nejsem šedivá jak myš? Trochu nepřistříhla, udělala tomu nějaký tvar? (jediný tvar, co mám je culík🙄 rozpuštěné vlasy mám jak čarodějnice) A on: já bych se nepouštěl do žádných větších akcí, nech to tak, jak to je. Hmm, všechny dámy tam přijdou načesané a já zase s tím vypelichaným culíkem? 🙄 Jo! No tak nic, zase se budu cítit jak cuchta…😏
Coudas:Jen čistě o Buggyru 🙂
😜
Stejný dotaz jako Žínka! To jste Vy😉? Každopádně kočka největší, ať je to, kdo je to👍!
Kdyby takhle člověk vypadal tak nějak permanentně, jako po probuzení, tak to by bylo super! Já jsem se sebou spokojená, ale Žínka má pravdu s těmi vlasy. Když je mám umyté, tak se sama sobě líbím a nemusím mít na ksichtu nic. Ale když jsou už druhý den mastné, ať člověk dělá cokoliv, tak to už se sama sobě nelíbím ani za mák, a připadám si jak cuchta😏.
Jo, to jsem já před 17 lety a 15 kily 😁. Nebojte, dnes už reprezentativní poravdu nejsem, nemám důvod, a už vúbec nejsem společensky aktivní. Byla to jen reakce na Sagu.
Určitě zajděte ke kadeřnici, na muže nedejte, oni tomu nerozumí😂, ať se necítíte blbě s culíkem…
eva:Určitě zajděte ke kadeřnici, na muže nedejte, oni tomu nerozumí😂, ať se necítíte blbě s culíkem…
👍😛
Bohužel můj muž tomu rozumí až moc😉 Ale má pravdu nemám stejně ani moc odvahu😏protože kdyby to nedopadlo, bude to ještě horší. Já jsem u kadeřníce byla naposled někdy před 30rokama😛 a odkládám to už asi rok.
😂
Jojo, to znám - nikam nechoď, máš to takhle hezký…a pak kouká a mělas pravdu, chtělo to trochu zastřihnout🙂
Jen nechápu, můžete prosím napsat, kdo vás 30 let stříhal? Že by právě muž?😲
No beruško já bych teda zašla určitě😉, bez holiče na oslavu mega ani náhodou👍.
Dája
"Jen nechápu, můžete prosím napsat, kdo vás 30 let stříhal? Že by právě muž?😲"
Jde to zvládnout i svépomocí 🙂
A on: já bych se nepouštěl do žádných větších akcí, nech to tak, jak to je. Hmm, všechny dámy tam přijdou načesané a já zase s tím vypelichaným culíkem? 🙄
Počkejte lesnizinko, ale tak to je přeci vaše hlava a váš pocit, ne? Tak jestli vám to za to stojí, se nechat načesat, tak proč ke kadeřnici nezajít? Snad se dá přijít třeba s obrázkem toho, co byste ráda měla na hlavě, a kadeřnice by mohla odhadnout, zda to jde nebo ne… No a když to dopadne blbě, tak si hlavu umyjete a půjdete s culíkem, to jde snad vždycky. Nakonec stříhat a barvit vás nemusí, když nebudete chtít. Třeba by stačilo do vlasů zamotat jen nějakou takovou tu ozdobu, co dělá objem (se na to ty vlasy nějak omotávají, aby to vypadalo, že je jich v tom bagu hodně). No já tomu nerozumím, tak nevím, jestli tyhle moje myšlenky dávají smysl 🙂
No a já se stříhám sama 😀 A když jdu mezi lidi, tak na blešák hrabat se v hračkách, takže nemusím nic prožívat.
Tak to si nejsem až tak jistá…jak bych se svépomocí sama ostříhala😲