Aktuálně: 3 778 inzerátů208 718 diskuzních příspěvků18 232 uživatelů

Třetí víčko

balu
balu 10.11.2024, 12:57:48 xxx.xxx.162.174

Stárnutí je přirozená věc. Někdo se s ním neumí smířit a trápí se. A nebo začne blbnout a dělat ze sebe mladíka či mladici. A pak je to někdy jak se říká “zezadu lyceum, zepředu muzeum”.

Můžeme být rádi, že žijeme, že jsme relativně zdraví. Není to klišé, já to opravdu za štěstí považuji. Zemřela mi kamarádka, několik spolužáků, já sama jsem utekla hrobníkovi z lopaty. Je mi fuk, jaké tělesné změny stárnutí přináší. V mém životě jsou důležitější věci než vzhled. A jsem hlavně ráda, že žiju. 

Sardullah
Sardullah 10.11.2024, 13:28:54 xxx.xxx.221.216

No já se teda pokuším zhubnout… zatím za 4 měsíce se mi podařilo sundat 8 kilo. A je to hlavně proto, že už jsem funěla i do mírnějšího kopečku. Tak ještě bych ráda těch 10 kilíček …

Já lesnížínce rozumím… i před 40ti kily jsem si připadala tlustá. 
Myslím, že jse i hodně o to, jak člověk žije… pokud bude potřeba, abych nějak reprezentovala, tak to ale znamená, že budu potřebovat i fitko, nějakou manykýru, nějaký slušný hadry na sebe a hlavně, že už ve svém věku nemůžu spiléhat na přirozenou krásu, ale na ten ksicht si musím nakreslit nějaký obličej a to ještě tak, aby to vypadalo, že žádnej obličej nakreslenej nemám.

Já na to ale nemám duševní kapacity… takže nepodstatné věci vypouštím… a postava je monentálně to poslední, co bych řešila, protože psům a srnkám na louce je jedno, že nejsem modelka… ale upřímně jsem narazila na váhovou hranici, kde jsem si musela říct a dost, už to není funkční.

Já upřímně a bez ironie závidím ženským, které se o sebe starají, které dbají o své pistavy a zevnějšky obecně… taky bych chtěla být taková, ale mě to ták nebaví a jak jsem líná a furt prokrastinuju, tak tady radši budu datlovat, než abych dělala … předklon, záklon, dřep a klik, Sardullah cvičí aerobik… teď jsem si koupila tu posilovací gumu… teda asi před měsícem a… ještě jsem jí nevybalila z obalu… ach jo😴

Sardullah
Sardullah 10.11.2024, 13:55:05 xxx.xxx.221.216
»
Odpověď na příspěvek uživatele balu z 10.11.2024, 13:53:30

No šak já vám rozumím. 😉

Canka
Canka 10.11.2024, 15:27:07 xxx.xxx.212.25

Ahoj holky,

Včera jsem byla na koncertě v Praze na úžasném DJ Bobovi..určitě znáte..já se vrátila do mého mládí a trsala jsem a zpívala jak o život.taky mám dneska pěkně ochraptělý hlas😂Ale teda užila jsem si to víc jak koncert Sheerena…tohle prostě fakt bylo skvělý,jak zpívali a tančili všichni napříč věkovými kategoriemi..

Cestou jsme se stavili ve Vraňanech - nevím,jestli někdo zná..je tam farma a je tam furt narváno..mají všechny možný farmářský produkty a já tam zase utratila majlant..to jídlo mě jednou zabije..takže já tu ani řešení hubnutí nebudu rozebírat,když jsem si koupila jitrnice😂 

Kilian
Kilian 10.11.2024, 16:24:27 xxx:xxx.1271:edcb
»
Odpověď na příspěvek uživatele Canka z 10.11.2024, 15:27:07

..kolega tam s rodinou jezdí na samosběr jahod…jé jitrnice a jeliita, dala bych si….

lesnizinka
lesnizinka 10.11.2024, 16:34:27 xxx.xxx.83.21

Smolila jsem odpověď Evě, ale hezky to napsala Sardullah. Já dám, co jsem naťukala Evě: No…řekla bych, že 15let jsem na sebe dlabala a starala se hlavně o psy. Když člověk lítá se psy po horách, je mu celkem šumafuk, jak u toho vypadá. No a byla jsem mladá, šlo to samo😉 Worka odešel v tu nejhorší dobu, jak se říká: mládí v pr…do důchodu daleko. Úplně se mi změnil život, od základů. Cestujem, často jsme třeba v Praze, stýkáme se z významnýma lidma. Takže ano, potřeba vypadat nějak koukatelně tu je. A jo, teď mám čas sebe řešit a…není to dobré😜

Bodlinka
Bodlinka 10.11.2024, 17:07:15 xxx.xxx.88.92

Příprava na vánoce

Ještě tam půjde svída krvavá a pod ten ořešák 2x bez a k plotu nějaký ptačí zob

Tohle je nejlepší posilovna.

Obrázek
lesnizinka
lesnizinka 10.11.2024, 17:20:18 xxx.xxx.83.21

Sardullah teda 8kg!?😲 Snad ti to budu i závidět😏 Néé, super👍 Jsem ráda, že ti to jde, jen prozraď recept…bože jak?😲 Cvičím jak magor. Jasně, v létě jsem jen plavala, ale postava se hezky vytvarovala. Jenže…stačilo pár týdnů povolit, veslovala jsem, ale ne až tak pravidelně, až tak s větší zátěží…a nic, kynu jak vdolek😛Jo, nevečeřím, už minimálně rok! Poslední jídlo někdy v 17h. Jenže já nenažranec, se stihnu tak nažrat do těch 17h, že ještě přiberu🙄😛 Já funím už léta, to váhou není, ale nehodlám si kupovat větší hadry, to ani omylem. Ve středu sme byli na nákupech a sotva jsem dopnula rifle(to jsem před pár lety fakt nikdy nezažila) takže jsem zvýšila zátěž, přidala na cvičení i ráno, snažím se ubírat na jídle - musí to jít zase dolů, takto vypadat nehodlám.  Ale běží mi hlavou: to jako fakt? Fakt se takto budu štvát do konce života, pokud chci vypadat trochu normálně?!? A to mě ale už celkem děsí, protože na práci v zahradě mi pak už chybí kapacita👎 se tam ploužím, jak lemra. 

lesnizinka
lesnizinka 10.11.2024, 17:29:43 xxx.xxx.83.21
Bodlinka:

Příprava na vánoce

Ještě tam půjde svída krvavá a pod ten ořešák 2x bez a k plotu nějaký ptačí zob

Tohle je nejlepší posilovna.

Obrázek

🙂👍 Bodlinko, můžu vědět, je vám už 40, nebo jste ve věku třeba Nikči, do 35? Já jsem celou zahradu budovala (ne probůh sama vysazovala) ale pak všechnu tu údržbu, nějaké ještě vysazování, přesazování(to doteď) od 35 doteď. Ale od doby, kdy umřel Berry a já to nějak pitomě onemocněla, už to nebylo tak s lehkostí, což už zřejmě ani nikdy nebude😏

Bodlinka
Bodlinka 10.11.2024, 17:41:46 xxx.xxx.92.101
»
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 10.11.2024, 17:29:43

Z těch dvou možností jsem blíže té první

A s lehkostí to úplně není, chtělo by to bagr a partu chlapů a výhru ve sportce, ale zase se člověk může unaveně dívat na ten malý kousek který vyrval pýrovému drnu a radovat se z maličkostí.

Sardullah
Sardullah 10.11.2024, 17:43:40 xxx.xxx.221.216
»
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 10.11.2024, 17:20:18

Raduš tak já za prvé začala hubnout téměř z metráku, tak to se hubne rychleji. Za druhé ty se hejbeš, takže svaly a svaly jsou těžší než tuk… bejt tebou, tak spíš než na váhu koukám na úbytek centimetrů…já se taky měřím a sleduju, jestli adekvátně ubývají i cenťáky.

Já jedu podle kalorických tabulek, hlídám si pitný režim, omezila jsem hodně cukry a jednou týdně mám volný den, kdy můžu cokoliv.

Ono fakty kolikrát nejde o to, co za číslo se objeví, když si stoupneš na váhu, ale když je člověk zpevněnej a ne sulcovatej, tak i nějaký to kilčo navíc není problém.

A pak další věc je psychika a celkově nějakej sexepíl… myslím, že i s mýma kilama, když se budu snažit, tak budu atraktivnější než nějaká “podvýživa” co se na svět škaredí a je to šedá myš.

Pokud člověk vysloveně není v plavkách, tak i vhodné oblečení lichotící postavě, udělá hodně.

lesnizinka
lesnizinka 10.11.2024, 17:52:26 xxx.xxx.83.21

A ještě mi to připomnělo: pod borovicema vepředu u zdi, jsem měla ten černý bez - růžové květy. Byly tam myslím tři keře. Vyzdechnuly všechny, zbytky po nich jsem vysekala vloni na podzim, že je tam zkusím koupit nově( a zapomněla jsem🙄) V sobotu tam lezu zkontrolovat, jestli ta zásuvka na zdi fakt funguje, jak elektrikáři slibovali a můžu si koupit nová světýlka vánoční - namotat zase po letech na tu borovici. Vlezu mezi pichlavýma kdoulovcema složitě do toho rohu a čumím, jak vejr😲 Asi jsem tam vloni teda nebyla, zřejmě předloni ale: v plotu vrostlý dvoumetrový keř řešetláku počistivého - od nás a cpe se k sousedům. Víc než metrový nálet hlohu, růže, už ani nevím čeho ještě a prostředkem větvoví borovice(má větve už od země) je nacpaný 3m keř bezu! Normálního. Po tom, co snad ani ne dva metry odtud vyzdechnuly ty červené😠 Já to nechápu. Ty červené byly vysazené do substrátu(předpokládám, sadili zahradníci) kdežto ten planý tam roste prakticky v samém kamení(původní koryto potoka)😏 Zítra tam musím vlézt a alespoň to vyřezat - herbicid na pařízky už v této zimě nezabere, takže na jaře tam budou krásné keře pěkně znova😕

Varaxi
Varaxi 10.11.2024, 17:53:07 xxx.xxx.137.233
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bodlinka z 10.11.2024, 17:07:15

Proč pěstujete takové méně praktické druhy? Angrešt a spol už máte vysázený? Nebo si přejete mít zahradu pro ptáčky?

Varaxi
Varaxi 10.11.2024, 17:54:19 xxx.xxx.137.233
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 10.11.2024, 17:43:40

Ono ve výsledku jde jen o zdraví a fyzičku, kolik kdo váží, je vážně fuk.

lesnizinka
lesnizinka 10.11.2024, 18:10:23 xxx.xxx.83.21

Sardullah, tak to já bych nedala🙄 Upřímně? Na sledování kalorií jsem líná. Cukry nikdy neomezím, jsem na nich závislá. Jasně, nechlemtám už 2litry coly denně, ale sotva půl😉 Ale ranní buchtu si neodpustím, alespoň kousek čokolády třeba - po obědě. Ne, nevážím se, nikdy. Jen podle oblečení. A velikosti špeků tu a támhle😛 Si borkááá👍

Jo sexepíííl…já nevím, jestli tam nějaký je, už ho léta nepoužívám😏 Na mého muže stačí ten sex jako takový a sexepíííl na druhé…to by mě zabil😜

lesnizinka
lesnizinka 10.11.2024, 18:14:19 xxx.xxx.83.21
Varaxi:

Proč pěstujete takové méně praktické druhy? Angrešt a spol už máte vysázený? Nebo si přejete mít zahradu pro ptáčky?

Má👍 ty dávala fotky vloni či kdy🙂 Já taky, jen životnost mají jepičí, každý rok něco z toho dokupuju👎 Už jsem přemýšlela, jestli vysazovat ty staré, keřové formy. Jenže ty jsou tak nepraktické…🙄

Bodlinka
Bodlinka 10.11.2024, 18:47:30 xxx.xxx.92.101
»
Odpověď na příspěvek uživatele Varaxi z 10.11.2024, 17:53:07

angreštů a  rybízů mám plantáž. tady na tomhle místě potřebuju houští, o které se nebudu muset moc starat a když tam budou ptáčkové, jen dobře.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.