Aktuálně: 3 875 inzerátů207 712 diskuzních příspěvků18 221 uživatelů

Třetí víčko

Sardullah
Sardullah 06.11.2024, 19:32:58 xxx.xxx.221.216
Orionka:

Měla jsem dnes moc hezky den, mám rozecteneho nového Francise a takhle tady blbnu, chtěla jsem napsat “ Házím …rozumy”

Obrázek Obrázek Obrázek

Ze zvědavosti… jakou novou knížku od Francise… a očekávám nějakou čtenářskou recenzi až dočtete🙏

Bobca
Bobca 06.11.2024, 19:46:12 xxx.xxx.20.192

Bobi nechápu😲 jak jsi přišla na to, že já depresi mít nebudu? Přece všichni tvrdíte, že je to nemoc a může přijít na každého, stejně jako rakovina třeba. Takže když ji nechci, nevěřím na ni, tak ji mít nebudu? Tak super👍 se mi ulevilo.

Raduš,promiň teda,ale už jsme to přece řešily…ty tomu říkáš špatná nálada..nevěříš na opravdovou depresi…Nebudu to hledat,ale vím,že jsme to dost probíraly.. Mělas na to dost odmítavý názor.😇už je to dávno.…Možná jsem to blbě napsala..Jste s Tomem v pohodě…Neříkám,že tě nemůže potkat,ale nepřála bych ti ji..

Coudas
Coudas 06.11.2024, 19:52:06 xxx.xxx.120.57
»
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 06.11.2024, 19:11:58

Bez sluchátek s hudbou ani ránu, už od puberty. Mamka mi neustále nadávala, že na tom kole mě jednou někdo přejede. Dnes, kdyz jsem šla přes púlku Liberce pěšky (připadala jsem si jak exot, ale já chodím ráda), taky jsem měla špunty, hurá konečně chvili relax - hudba a procházka. Jen ten zubař nebyl úplně příjemná tečka. Na křoviňák mám sluchadla jako měl Otík ve Vesničce, k nim připevněný štít. A protože jak mi nikdo nevolá, tak když podsekavám ohrady, tak volají všichni. Přes rámus jsem to neslyšela, takhle mi přestane hrát hudba a začne vyzvánění a je to paráda. Jinak si při běžné práci pouštím hudbu (i proto je velmi důležité, aby mobil uměl MP3) bez sluchátek, prostě nahlas v kapse.

Přeji hezký večer.

Bobca
Bobca 06.11.2024, 20:17:10 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Coudas z 06.11.2024, 19:52:06

Coudas..jsou ještě malé Nokie a je v nich i MP3..teď mám zánovní 5x12 cm,nevím kolikátku,ale hodně nový typ-dostala jsem ho za opravy riflí od sousedčiného švagra,že si koupili lopaty..Já bez hudby ani rana..Teda já mám počítač,na tom youtubko..platím si bez reklam(jsem bohatá důchodkyně,jak říkávám,tak na to mám-179kč)ale pro mě je to důležité,jede mi to bez rušení..Já měla dřív i mp3 na noc jsem si pouštěla do ucha-jsem si stáhla-relaxační hudbu..pěkně se mi usínalo…teď si to můžu nastavit na telce,nastavit samovypínání…

Co se týče cyklisty se sluchátky-bych je klidně srazila s kola🤭..kdyby jen v JEDNOM uchu,ale v obou!..i přes přechody atd..V autě mám teda rádio s CD..po městě teda potichu,ale dokážu mezi dědinama to taky dát na plné kule…přece musíte vnímat okolí,né?jestli se něco neděje za váma..o cvrlikání ptáčků nemluvím😇tak přes Liberec asi né,ale..u toho sekání a práce v hospodářství je to namístě👌

lesnizinka
lesnizinka 06.11.2024, 20:36:22 xxx.xxx.83.21

A mě by hudba právě rušila to cvrlikání ptáčků…jsem ráda, že alespoň některé ještě slyším😔 Aha…a jak nemusím ty doktory, prostě na ty sluchadla budu muset. Našla jsem si ordinaci, která není v nemocnici. Jak jsem už myslím psala, jestli po mě bude chtít nějaká vyšetření v nemocnici…zůstanu nejspíš raděj hluchá🙄 Ještě jsem se neobjednala, první musím vyřešit očkování koček. Měli by je asi i otestovat, tedy vzít krev na nějaká základní vyšetření…takže to už je na mě stresu až až🙄 Nejsem si jistá, jestli sebe zvládnu do Vánoc😏

Coudas
Coudas 06.11.2024, 20:41:05 xxx.xxx.120.57

Bobčo - samozřejmě naprosto respektuju všechny negativa. Mou jedinou odpovědí je - o to víc koukám. Ale já na tom kole jezdila před 30 lety, bylo to taky o trošku jiný. Jak říká manžel, dneska bych na silnici na kole ani nepách. 

A má Nokia i bluetooth připojení na sluchátka? Ono když přijdu do krámu se svými požadavky, většinou odcházím s prázdnou 😊

Coudas
Coudas 06.11.2024, 20:46:01 xxx.xxx.120.57

Jo a na “cvrlikání ptáčků” chodím do lesa. Respektive na “ticho”. Ticha mám velký nedostatek, krom těch ptáčků, který řvou na dvoře a za oknem pod střechou nebo na okapu vedle postele hned od rána, tak ten hlavní tah Liberec - Frýdlant je fak naprosto úžasnej, večer nemůžem mít otevřenou terasu, bo není slyšet telka… A to jsem vyrostla vedle nákladového nádraží.

lesnizinka
lesnizinka 06.11.2024, 20:49:00 xxx.xxx.83.21

Bobi, nikdo není v pohodě pořád😏 Ale je to život, nějak bylo, nějak bude a když nejde o život, jde o ho.no - znáš to. Prostě se snažím nehroutit. Hroutím se jen, když někdo umře. To si zatím jaksi neumím okecat🙄

eva (neregistrovaný) 06.11.2024, 22:08:42 xxx.xxx.163.44
»
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 06.11.2024, 18:15:30

Jakože deprese jsou, když si někdo hýčká špatnou náladu??? To myslíte jako vážně?

K.T. bych moc přála, aby se jí už deprese nevrátily…ale bohužel u těchto nemocí to není tak jednoduché, většinou se střídá období klidu a období opětovného vzplanutí nemoce…a bývá vždy čím dál horší a horší…ano, zamilovanost mohla způsobit, že se cítí lépe a nějaký čas bude v pořádku…ale pochybuju, že ji to vyléčilo. Tak jednoduché to není bohužel…Mám zkušenosti, v blízké rodině…Vy to vidíte všechno MOC zjednodušeně..🤔

eva (neregistrovaný) 06.11.2024, 22:13:33 xxx.xxx.163.44

Neznám nikoho, kdo by si nemohl koupit, co chce…

Tak k tomu se už vyjadřovat nebudu, to je nad moje chápání….🤔

Jen doufejte, že budete “za vodou” stále, stát se může cokoliv…

Ne, nezávidím vám nic, mně stačí obyčejné ojeté auto, s tím si pro šunku kocourům zajedu taky😂

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.